UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XXVI)

Este înfricoșător să vorbești, dar este imposibil să taci! (text de pe un banner afișat la Minsk)

O poveste de viață în timp de război, spusă în imagini grăitoare, la confluența efemerului cu imprevizibilul…

În loc de 1.000 de cuvinte. Prețul scump al libertății.

Lviv, cimitirul Marsove, februarie 2023.31.01.2023 ucraina1

Dacă vor să supraviețuiască, este timpul ca armata rusă să fugă” – Volodimir Zelenski

  • De ce armata rusă a instalat oglinzi retrovizoare pe tancurile lor?
  • Pentru a vedea câmpul de luptă!

Nu este loc de negocieri cu teroriștii!

Să fie clar, tipul care încearcă să anexeze un teritoriu de dimensiunea Portugaliei, mobilizând încă 300.000 de soldați și care amenință că va folosi arme nucleare, este cel care escaladează, nu Biden sau NATO! Rusia a invadat Ucraina, o țară  care acum luptă pentru dreptul ei de a exista. A le cere ucrainenilor să negocieze, fără a-i cere Rusiei să-și oprească furia neprovocată, i-ar face jocul lui Putin! Răspunsul corect care trebuie dat de întreaga comunitate la escaladarea Rusiei, este unitatea și puterea, nu frica. Dacă agresiunea și amenințările Rusiei dau acum roade, acest stat agresor le vor folosi din nou și din nou!

Susținătorii sloganului „pace acum! nu înțelegprețul tranzacționării pământului pentru pace îl reprezintă tocmai soarta unor astfel de oameni. Pe care Ucraina trebuie să-i elibereze și protejeze, nu  să-i abandoneze sub cizma cotropitorului rus!

Prietenii Rusiei își imaginează un acord de pace în acest sens: „Rusia va înceta să ucidă și să tortureze civili ucraineni, dacă Ucraina se abține să învingă Rusia într-un război pe care Rusia îl pierde; și dacă îi permite Rusiei să păstreze teritoriul ucrainean pe care l-a acaparat cu forța, dar este prea slabă pentru a-l deține”.

Lozinci precum „Forțarea Ucrainei să fie prietenoasă” arată amploarea iluziei de la Kremlin, deoarece acțiunile sale au creat o societate ucraineană puternică, unită, care se opune cu hotărâre să reintre sub dominația rusă!

Rusia își justifică invadarea Ucrainei pretinzând că luptă – precum în cel de-al Doilea Război Mondial – ca eliberator. De fapt, metodele sale le repetă pe cele ale puterilor Axei. Proiecția propriului fascism asupra celorlalți este cunoscută sub denumirea de schizofascism.

Ucraina a avut nevoie de doar 8 luni  pentru a decima forțele armate ale Rusiei într-o asemenea măsură, încât acum efortul militar al Rusiei se reduce la a vizita închisorile Rusiei și a recruta criminali, ucigași, violatori, molestatori de copii și acceptarea de bărbați cu HIV și hepatită C.

Singurele negocieri necesare pentru a pune capăt războiului Rusiei din Ucraina sunt data la care se stabilește procesul lui Putin la Haga și câte despăgubiri ar trebui să plătească Rusia Ucrainei!

Toate așa-numitele „referendumuri” ale lui Putin nu au fost nimic mai mult decât acapararea ilegală de terenuri. Teritoriul Ucrainei este INDIVIZIBIL, așa cum se prevede în Constituția sa!

Pierderile militare substanțiale ale Rusiei dovedesc faptul că Putin are nevoie de o pauză în război. Acest lucru poate îngheța temporar conflictul. Cu toate acestea, pentru a preveni un nou război, Rusia trebuie să fie învinsă decisiv și forțată să-și abandoneze ambițiile imperiale.

Președintele Zelenski: Trebuie să mergem până la capăt – pe câmpul de luptă și în diplomație – pentru ca steagurile noastre, steaguri ucrainene și niciodată tricolorele inamicului să fie arborate pe întregul nostru pământ, de-a lungul întregii noastre granițe recunoscute internațional. Așa va fi!

Doar protecția deplină a cerului ucrainean va proteja atât Ucraina, cât și Europa de escaladarea  agresiunii rusești și va încuraja cu siguranță Rusia să pună capăt războiului.

„Întoarcerea Crimeei va însemna restabilirea adevăratei păci”, a declarat Zelenski în octombrie. „Potențialul rusesc de agresiune va fi complet distrus atunci când steagul ucrainean va fi din nou la locul său de drept – în orașele și satele din Crimeea.”

Putin vrea să desființeze Ucraina ca națiune și susține că „operațiunea sa militară specială” este necesară pentru „de-nazificarea” țării. Cum să te așezi în jurul unei mese de negocieri, când acea masă este plină de asemenea fantezii, emise de un psihopat?

„Războiul este cel mai mare rău. Cu toate acestea, el ne învață multe. Războiul ne învață să apreciem și să iubim mai mult. Războiul învață să deosebești binele de rău. Arată fețele reale ale oamenilor. Războiul scoate la iveală ce este mai rău în unele. Dar se manifestă și cele mai bune calități ale celorlalți: vitejie, onoare, bunătate.”

Prin dârzenia lor, ucrainenii au contribuit constant la degradarea capacității militare a Rusiei, distrugând forțele sale pe câmpul de luptă și în zonele de sprijin. Astfel au subminat reputația Rusiei atât în ​​întreaga lume, cât și în mintea propriilor soldați, comandanți și cetățeni.

Când o să mai auziți pe cineva vorbind despre realpolitik și despre nevoia de a-l liniști pe agresor, arătați-i această fotografie!

30.01.2023 ucraina7

Zelenski: „Nu am pierdut nimic. Ne-a fost luat. Ucraina nu și-a pierdut fiii și fiicele – viețile lor au fost luate de ucigași. Ucrainenii nu au pierdut case – au fost distruse de teroriști. Lumea nu și-a pierdut pacea – Rusia a distrus-o!”

Garry Kasparov: «„Neutralitatea” în timp de război înseamnă ajutor pentru agresor. Inacțiunea și liniștirea ucid mai mult decât descurajarea. Diferența este că ei speră să-și spele mâinile de sânge ucrainean, dar nu o vor face niciodată.»

Garry Kasparov: „Rusia lui Putin a fost cea mai mare forță destabilizatoare din lume, de la amestecul în alegeri la sprijinirea dictatorilor din Iran până în Venezuela, până la distrugerea orașelor întregi din Siria și Ucraina. Victoria pentru Ucraina va semnifica sfârşitul lui şi o şansă pentru o nouă Rusie.”

Indiferent de loc, cum să recunoști un propagandist pro-rus? Destul de simplu: nu le place să vorbească despre Rusia! Vor demoniza SUA, NATO, Ucraina, CIA și „globaliștii”, dar dacă îi întrebi ceva despre Rusia, tot ce primești este o tăcere asurzitoare.

Winston Churchill nu a spus niciodată – Ar fi greșit să folosiți tancuri împotriva Germaniei naziste, deoarece există riscul escaladării celui de-al Doilea Război Mondial!

Olaf Scholz a îmbogățit internetul cu un cuvânt nou: Internauții au inventat verbul scholzing, derivat din numele cancelarului german. Sensul lui aproximativ este de a face în mod constant promisiuni, dar de a întârzia îndeplinirea lor, sau de a nu le îndeplini deloc.

Nu putea exista un răspuns mai bun pentru pacifiștii occidentali, care l-au îndemnat pe președintele Volodimir Zelenski să negocieze cu Rusia, decât un șir de succese ucrainene pe câmpul de luptă!

Ce este o armă ofensivă? O piatră ar putea fi una, dacă este folosită pentru a ataca. Prin definiție, toate armele folosite de ruși sunt ofensive! Ucraina SE APĂRĂ de un război criminal de agresiune. În consecință, toate armele din poziția ucrainenilor sunt defensive!

„NATO nu este în război cu Rusia, iar furnizarea de arme unui stat de autoapărare este stipulată în articolul 51 din Carta ONU” – Anne-Clair Legendre, purtătorul de cuvânt al Ministerului francez de Externe.

Directorul CIA – William Burns: „Putin, cred, pariază chiar acum că poate face timpul să lucreze pentru el”, a spus Burns. „Cheia va fi pe câmpul de luptă în următoarele șase luni, ni se pare”. Cât mai curând posibil, Ucraina are nevoie de armament, sisteme de apărare cu rază lungă de acțiune și avioane.

Nu putea exista un răspuns mai bun pentru pacifiștii occidentali, care l-au îndemnat pe președintele Volodimir Zelenski să negocieze cu Rusia, decât un șir de succese ucrainene pe câmpul de luptă!

Președintele Zelenski a înaintat Radei Supreme spre aprobare decrete privind extinderea legii marțiale și mobilizare.

Un depozit rusesc de muniție a luat foc în Kahovka ocupată.

Ucraina se pregătește pentru o nouă ofensivă rusă în următoarele 10 zile!

Jurnaliştii susţin că Kyivul a primitdate de informaţii foarte fiabiledespre intenţiile Rusiei de a lansa o nouă ofensivă. Atacul ar putea avea loc în 10 zile. Partea de vest a regiunii Lugansk și partea de sud a regiunii Donețk, unde Rusia desfășoară trupe de câteva săptămâni, vor fi locațiile cele mai probabile pentru noua ofensivă (sursa Financial Times).

Primele unități ucrainene de rachete antiaeriene au fost trimise în Europa pentru exerciții de lucru cu sistemele de apărare antiaeriană SAMP/T, care vor fi date Ucrainei de către Franța și Italia. Acest lucru a fost anunțat de comandantul Forțelor Aeriene ale AFU Mykolai Oleshchuk.

„Opriți războiul” nu este tot una cu „Opriți Rusia”! Dacă primul slogan presupune ca ucrainenii să depună armele și să se predea, cel de al doilea este sloganul potrivit, deoarece doar prin victoria Ucrainei se va putea face o pace durabilă!

Primul tanc canadian Leopard 2 a sosit în Polonia, transmite ministrul canadian al Apărării, Anita Anand.: „Primul tanc de luptă canadian Leopard 2 pe care l-am donat Ucrainei, a ajuns acum în Polonia. Alături de aliații noștri, vom pregăti în curând Forțele Armate ale Ucrainei în utilizarea acestui echipament.”

Sistemele de rachete sol-aer Patriot au fost desfășurate lângă aeroportul din Varșovia. Sistemele de rachete au fost mutate din raza de acțiune din orașul Sochaczew pe aerodromul Bemowo din Varșovia. Acest lucru a fost declarat de ministrul polonez al apărării, Mariusz Błaszczak.

Acesta a fost un atac terorist, nu război! Putem transmite acest mesaj în întreaga lume în toate limbile „Rusia este un stat terorist”!

Pe scurt, un videoclip despre situația actuală din Bakhmut. Vă asigur că merită să fie văzut, pentru a înțelege ce înseamnă grozăviile războiului. Chiar și pentru un reporter de teren.

Tactici rusești de negociere: „Fie ucidem populația civilă a Ucrainei – fie faci ceea ce spunem!”

Cu Kremlinul dornic să raporteze victorii în Ucraina, reportajele rusești susțin că satul Bilohorivka (Білогорівка) din regiunea Lugansk a fost ocupat. Guvernatorul ucrainean al regiunii Luhansk, Serhiy Haidai, a declarat duminică: „Nimeni nu a intrat acolo, nu există niciun inamic acolo”.31.01.2023 ucraina2

Duma de Stat a Federației Ruse intenționează să creeze un grup de lucru special, care să se ocupe de propunerea unor pedepse pentru rușii care au părăsit țara și o „discreditează”.

Nimic nou sub soare…

Patriarhul Kirill (Gundyaev) a lucrat pentru KGB și a desfășurat activități de informații în anii 1970 în favoarea URSS. Ziarul elvețian de limbă franceză Le Matin Dimanche și ziarul german Sonntags Zeitung au declarat acest lucru, citând arhive desecretizate. Gundyaev, al cărui nume de cod era „Mikhailov”, a fost angajat în spionaj în timp ce lucra la Geneva, ca reprezentant oficial al Patriarhiei Moscovei la Consiliul Mondial al Bisericilor. Misiunea lui a fost și de a influența Consiliul Bisericilor. Funcția de reprezentant oficial al Patriarhiei Moscovei la Consiliul Mondial al Bisericilor de la Geneva este acum deținută de nepotul lui Kirill, protopopul Mihail Gundyaev. Kirill are și o cabană în munții elvețieni, presupus cadou de la o elvețiană necunoscută.

Dacă rușii cred că țările liberal-democrate ale Europei sunt dușmanii lor, de ce sunt atât de revoltați de propunerile de interzicere a călătoriilor rușilor din partea acestor țări „inamice”?

„Noi luptăm nu pentru că îi urâm pe cei care sunt în fața noastră, ci pentru că îi iubim pe cei care sunt în spatele nostru!” – Roman Șuhevici

Șeful serviciului de informații ucrainean, Kyrylo Budanov, îl va înlocui pe Oleksii Reznikov în funcția de ministru al Apărării. Reznikov va prelua funcția de ministru al industriilor strategice. Acest lucru a fost anunțat de șeful partidului de guvernământ „Slujitorul poporului”, Davyd Arakhamia.

SBU a raportat reținerea a doi agenți FSB care pregăteau atacuri cu rachete asupra nodurilor feroviare ucrainene și a infrastructurii critice din Odessa și Herson.

Polonia intenționează să construiască un gard la granița cu Rusia. Construcția gardului cu Regiunea Kaliningrad este planificată să înceapă în martie. Potrivit locotenentului Serviciului de Grăniceri Anna Michalska, acesta ar trebui să acopere aproximativ 200 km de frontieră terestră.

Orașul american Albany s-a oferit să devină partener al orașului Bucha, pentru a ajuta la refacerea orașului după încheierea războiului. Despre aceasta a anunțat primarul municipiului Bucha, Anatolii Fedoruk, în timpul călătoriei în SUA.

Un videoclip care arată consecințele atacului Rusiei de ieri asupra Harkiv.

dronă militară ucraineană se învârte pe îndelete peste orașul ocupat Donețk – din estul Ucrainei. În imagine stadionul dezafectat Shakhtar Donețk.31.01.2023 ucraina

Războiul este actul prin care un popor rezistă nedreptății cu prețul sângelui său. – Henri Lacordaire

Concluzia acestui nou periplu printre evenimente este una singură: Războiul se termină doar când va câștiga Ucraina. Iar Ucraina câștigă doar atunci când are armele potrivite! Din această dilemă nu putem ieși, vorba dramaturgului nostru național.

Materialele din acest montaj jurnalistic provin din surse autorizate, iar selecția lor îmi aparține. Ele se articulează într-un jurnal al evenimentelor întâmplate în Ucraina în ziua / zilele din urmă. Nu neg caracterul subiectiv al alegerii unora dintre ele, precizând că această atitudine se datorează dorinței nedisimulate ca activitatea războinică de dincolo de ușa nord-estică a statului nostru să se termine într-un fel anume… și nu altfel! Că dacă ar fi să fie… altfel, ar exista posibilitatea ca autorul „operațiunii militare speciale” din Ucraina să creadă că s-ar putea juca în continuare – până spre Atlantic – de-a războiul. Iar printre primii pe care ar vrea să-i calce pe cap, la loc de cinste, am fi noi. Așa încât, dacă ținem la ce credem că merită să mai avem, trebuie să rămânem alături. Că prea ne-a plăcut și am practicat trădarea în plăpânda noastră istorie.

Butonul care-l neutralizează  pe Putin!

Războiul este unealta finală a politicii. – Buckminster Fuller

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XXV) – publicat pe 6 februarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XXIV) – publicat pe 4 februarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XXIII) – publicat pe 3 februarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XXII) – publicat pe 2 februarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XXI) – publicat pe 31 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XX) – publicat pe 30 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XIX) – publicat pe 29 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XVIII) – publicat pe 28 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XVII) – publicat pe 27 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XVI) – publicat pe 26 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XV) – publicat pe 25 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XIV) – publicat pe 24 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XIII) – publicat pe 23 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XII) – publicat pe 22 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XI) – publicat pe 21 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (X) – publicat pe 20 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (IX) – publicat pe 19 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LX) – publicat pe 18 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LIX) – publicat pe 17 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LVIII) – publicat pe 16 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LVII) – publicat pe 15 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LVI) – publicat pe 14 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LV) – publicat pe 13 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LIV) – publicat pe 12 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LIII) – publicat pe 11 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LII) – publicat pe 10 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LI) – publicat pe 6 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (L) – publicat pe 5 ianuarie 2023

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLIX) – publicat pe 4 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLVIII) – publicat pe 1 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLVII) – publicat pe 31 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLVI) – publicat pe 30 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLV) – publicat pe 29 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLIV) – publicat pe 28 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLIII) – publicat pe 27 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLII) – publicat pe 26 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLI) – publicat pe 25 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XL) – publicat pe 24 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXIX) – publicat pe 23 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXVIII) – publicat pe 22 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXVII) – publicat pe 21 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXVI) – publicat pe 20 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXV) – publicat pe 19 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXIV) – publicat pe 18 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXIII) – publicat pe 17 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXII) – publicat pe 16 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXI) – publicat pe 15 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXX) – publicat pe 14 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXIX) – publicat pe 13 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXVIII) – publicat pe 12 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXVII) – publicat pe 11 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXVI) – publicat pe 10 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXV) – publicat pe 9 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXIV) – publicat pe 8 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXIII) – publicat pe 7 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXII) – publicat pe 6 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXI) – publicat pe 5 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XX) – publicat pe 4 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XIX) – publicat pe 3 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XVIII) – publicat pe 27 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XVII) – publicat pe 26 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XVI) – publicat pe 25 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XV) – publicat pe 24 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XIV) – publicat pe 23 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XIII) – publicat pe 22 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XII) – publicat pe 21 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XI) – publicat pe 20 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (X) – publicat pe 19 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (IX) – publicat pe 18 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXV) – publicat pe 17 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXIV) – publicat pe 16 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXIII) – publicat pe 16 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXII) – publicat pe 15 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXI) – publicat pe 14 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LX) – publicat pe 13 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LIX) – publicat pe 12 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LVIII) – publicat pe 11 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LVII) – publicat pe 10 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LVI) – publicat pe 9 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LV) – publicat pe 8 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LIV) – publicat pe 6 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LIII) – publicat pe 5 noiembrie 2022, de la care pleacă link-uri spre articolele anterioare dedicate războiului din Ucraina.

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…
Să fiţi sănătoşi şi veseli!
ŢINEŢI APROAPE!

– Va urma –
Tiberiu M. Pană

______________________

Kalush Orchestra – „Shchedryi Vechir” (Seară generoasă) – în acest videoclip nou apare și Arnold Schwarzenegger.

Sting – Russians (2022) [Rikar Edit] Ukraine: Freedom Against Tyranny & Craziness

Spencer Davis Group – (1965) Keep on Running

The Doors – The End (Original Version)

Alexandru Andrieș – E război, Ioane!

Guns N’ Roses – Knockin’ On Heaven’s Door

Status Quo – In The Army Now (traducere în română)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.