UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XIII)

Este înfricoșător să vorbești, dar este imposibil să taci! (text de pe un banner afișat la Minsk)

O poveste de viață în timp de război, spusă în imagini grăitoare, la confluența efemerului cu imprevizibilul…

Bucătăria galbenă din Dnipro, cu câteva zile înainte ca rușii să distrugă viețile acestor oameni!

Dacă vor să supraviețuiască, este timpul ca armata rusă să fugă” – Volodimir Zelenski

Nu este loc de negocieri cu teroriștii!

Să fie clar, tipul care încearcă să anexeze un teritoriu de dimensiunea Portugaliei, mobilizând încă 300.000 de soldați și care amenință că va folosi arme nucleare, este cel care escaladează, nu Biden sau NATO! Rusia a invadat Ucraina, o țară  care acum luptă pentru dreptul ei de a exista. A le cere ucrainenilor să negocieze, fără a-i cere Rusiei să-și oprească furia neprovocată, i-ar face jocul lui Putin! Răspunsul corect care trebuie dat de întreaga comunitate la escaladarea Rusiei, este unitatea și puterea, nu frica. Dacă agresiunea și amenințările Rusiei dau acum roade, acest stat agresor le vor folosi din nou și din nou!

Susținătorii sloganului „pace acum! nu înțelegprețul tranzacționării pământului pentru pace îl reprezintă tocmai soarta unor astfel de oameni. Pe care Ucraina trebuie să-i elibereze și protejeze, nu  să-i abandoneze sub cizma cotropitorului rus!

Prietenii Rusiei își imaginează un acord de pace în acest sens: „Rusia va înceta să ucidă și să tortureze civili ucraineni, dacă Ucraina se abține să învingă Rusia într-un război pe care Rusia îl pierde; și dacă îi permite Rusiei să păstreze teritoriul ucrainean pe care l-a acaparat cu forța, dar este prea slabă pentru a-l deține”.

Lozinci precum „Forțarea Ucrainei să fie prietenoasă” arată amploarea iluziei de la Kremlin, deoarece acțiunile sale au creat o societate ucraineană puternică, unită, care se opune cu hotărâre să reintre sub dominația rusă!

Rusia își justifică invadarea Ucrainei pretinzând că luptă precum în cel de-al Doilea Război Mondial ca eliberator. De fapt, metodele sale le repetă pe cele ale puterilor Axei. Proiecția propriului fascism asupra celorlalți este cunoscută sub denumirea de schizofascism.

Ucraina a avut nevoie de doar 8 luni  pentru a decima forțele armate ale Rusiei într-o asemenea măsură, încât acum efortul militar al Rusiei se reduce la a vizita închisorile Rusiei și a recruta criminali, ucigași, violatori, molestatori de copii și acceptarea de bărbați cu HIV și hepatită C.

Singurele negocieri necesare pentru a pune capăt războiului Rusiei din Ucraina sunt data la care se stabilește procesul lui Putin la Haga și câte despăgubiri ar trebui să plătească Rusia Ucrainei!

Toate așa-numitele „referendumuri” ale lui Putin nu au fost nimic mai mult decât acapararea ilegală de terenuri. Teritoriul Ucrainei este INDIVIZIBIL, așa cum se prevede în constituția sa!

Pierderile militare substanțiale ale Rusiei dovedesc faptul că Putin are nevoie de o pauză în război. Acest lucru poate îngheța temporar conflictul. Cu toate acestea, pentru a preveni un nou război, Rusia trebuie să fie învinsă decisiv și forțată să-și abandoneze ambițiile imperiale.

Președintele Zelenski: Trebuie să mergem până la capăt – pe câmpul de luptă și în diplomație – pentru ca steagurile noastre, steaguri ucrainene și niciodată tricolorele inamicului să fie arborate pe întregul nostru pământ, de-a lungul întregii noastre granițe recunoscute internațional. Așa va fi!

Doar protecția deplină a cerului ucrainean va proteja atât Ucraina, cât și Europa de escaladarea  agresiunii rusești și va încuraja cu siguranță Rusia să pună capăt războiului.

„Întoarcerea Crimeei va însemna restabilirea adevăratei păci”, a declarat Zelenski în octombrie. „Potențialul rusesc de agresiune va fi complet distrus atunci când steagul ucrainean va fi din nou la locul său de drept – în orașele și satele din Crimeea.”

Putin vrea să desființeze Ucraina ca națiune și susține că „operațiunea sa militară specială” este necesară pentru „de-nazificarea” țării. Cum să te așezi în jurul unei mese de negocieri, când acea masă este plină de asemenea fantezii, emise de un psihopat?

„Războiul este cel mai mare rău. Cu toate acestea, el ne învață multe. Războiul ne învață să apreciem și să iubim mai mult. Războiul învață să deosebești binele de rău. Arată fețele reale ale oamenilor. Războiul scoate la iveală ce este mai rău în unele. Dar se manifestă și cele mai bune calități ale celorlalți: vitejie, onoare, bunătate.”

Prin dârzenia lor, ucrainenii au contribuit constant la degradarea capacității militare a Rusiei, distrugând forțele sale pe câmpul de luptă și în zonele de sprijin. Astfel au subminat reputația Rusiei atât în ​​întreaga lume, cât și în mintea propriilor soldați, comandanți și cetățeni.

Când o să mai auziți pe cineva vorbind despre realpolitik și despre nevoia de a-l liniști pe agresor, arătați-i această fotografie!

18.01.2023 ucraina7

Zelenski:Nu am pierdut nimic. Ne-a fost luat. Ucraina nu și-a pierdut fiii și fiicele – viețile lor au fost luate de ucigași. Ucrainenii nu au pierdut case – au fost distruse de teroriști. Lumea nu și-a pierdut pacea – Rusia a distrus-o!”

Garry Kasparov: «„Neutralitatea” în timp de război înseamnă ajutor pentru agresor. Inacțiunea și liniștirea ucid mai mult decât descurajarea. Diferența este că ei speră să-și spele mâinile de sânge ucrainean, dar nu o vor face niciodată.»

Garry Kasparov:Rusia lui Putin a fost cea mai mare forță destabilizatoare din lume, de la amestecul în alegeri la sprijinirea dictatorilor din Iran până în Venezuela, până la distrugerea orașelor întregi din Siria și Ucraina. Victoria pentru Ucraina va semnifica sfârşitul lui şi o şansă pentru o nouă Rusie.”

Indiferent de loc, cum să recunoști un propagandist pro-rus? Destul de simplu: nu le place să vorbească despre Rusia! Vor demoniza SUA, NATO, Ucraina, CIA și „globaliștii”, dar dacă îi întrebi ceva despre Rusia, tot ce primești este o tăcere asurzitoare.

Citate celebre: Winston Churchill nu a spus niciodată – Ar fi greșit să folosiți tancuri împotriva Germaniei naziste, deoarece există riscul escaladării celui de-al Doilea Război Mondial!

SUA vor menține o prezență de 4.000 de militari în România, pentru încă nouă luni.

Nu putea exista un răspuns mai bun pentru pacifiștii occidentali, care l-au îndemnat pe președintele Volodimir Zelenski să negocieze cu Rusia, decât un șir de succese ucrainene pe câmpul de luptă!

Ce este o armă ofensivă? O piatră ar putea fi una, dacă este folosită pentru a ataca. Prin definiție, toate armele folosite de ruși sunt ofensive! Ucraina SE APĂRĂ de un război criminal de agresiune. În consecință, toate armele din poziția ucrainenilor sunt defensive!

Ucraina creează noi formațiuni militare pentru a le echipa cu arme NATO, a declarat pentru CNN comandantul Forțelor Aliate, Serhiy Naev.

Congresul SUA a cerut transferul artileriei cu rază lungă la Kyiv, scrie Politico. Potrivit șefului Comisiei de Relații Externe a Camerei, Michael McCaul, Ucraina are nevoie de o astfel de artilerie din cauza unei posibile ofensive rusești „în viitorul apropiat”.

UE va discuta despre ajutorul militar pentru Ucraina pe 23 ianuarie. O posibilă creștere a ajutorului militar acordat Ucrainei va fi discutată luni în cadrul unei reuniuni a miniștrilor de externe UE. Pe ordinea de zi se află o altă tranșă în valoare de 500 de milioane de euro pentru achiziționarea de arme pentru Ucraina.

UE discută ideea sincronizării complete a sancțiunilor împotriva Belarus și Rusia. Interdicția poate include furnizarea de arme și echipamente cu dublă utilizare. În plus, se propune interzicerea exportului de electronice, electrocasnice și bunuri de lux din UE în Belarus.

Ministrul suedez al Apărării, Pål Jonson, a cerut să furnizeze arme grele Ucrainei. „Înainte, era nevoie de sprijin pentru a opri atacul rusesc. Acum este nevoie de sprijin pentru ca Ucraina să poată recâștiga teritoriile pierdute și să-și restabilească libertatea”, a spus Jonson.

Italia este gata să furnizeze Ucrainei sistemul de apărare aeriană Samp/T, în cooperare cu Franța. Ministrul italian de externe Antonio Tajani a declarat că negocierile pe această temă cu partea franceză sunt aproape de finalizare.

Macron nu a exclus furnizarea de tancuri Leclerc Ucrainei Totuși, potrivit președintelui, acest lucru nu ar trebui să agraveze situația și să pună în pericol securitatea Franței. El a adăugat că un astfel de pas ar trebui coordonat cu aliați, precum Germania.

Țările occidentale nu s-au pus de acord cu furnizarea de tancuri către Ucraina, din cauza poziției Germaniei, a declarat șeful diplomației UE, Josep Borrell.

Dezbaterea privind aprovizionarea Ucrainei cu tancuri Leopard a devenit un simbol politic, pentru a stabili dacă Europa este dispusă să sprijine Kyivul suficient pentru a câștiga! (sursa The Wall Street Journal)

Polonia va găsi o modalitate de a transfera tancurile germane Leopard 2 în Ucraina, chiar și fără permisiunea Germaniei, a declarat prim-ministrul Mateusz Morawiecki.

Germania nu va bloca exportul tancurilor Leopard 2 din țări terțe către Ucraina, a declarat ministrul de externe Annalena Baerbock, pentru canalul francez LCI. Germania este pregătită să autorizeze Polonia să trimită tancuri Leopard de fabricație germană în Ucraina pentru a ajuta Kyivul să lupte împotriva invaziei ruse, dacă Varșovia o cere, a declarat duminică Annalena Baerbock. „Dacă ni se pune întrebarea, atunci nu vom sta în cale”, a spus ea.

Amănunte în articolul Germany ready to let Poland send Leopard tanks to Ukraine: foreign minister – publicat de AFP.

Germania poate transfera în Ucraina tancuri Leopard 2 care au fost folosite doar în exerciții, relatează Der Spiegel.

China furnizează metale către UE pentru obuze prin teritoriul Federației Ruse. Potrivit Bloomberg, China furnizează UE pământuri rare, necesare pentru producerea de microcipuri, electronice și muniții prin Rusia.

Miting de ridicare a moralului trupelor ucrainene în Bakhmut, în dimineața dinaintea bătăliei.

Bătălii aprige lângă Kreminna, regiunea Luhansk.18.01.2023 ucraina918.01.2023 ucraina1018.01.2023 ucraina11

Muzeul de Știință din Lviv din Ucraina a lansat un videoclip cu o nouă expoziție care permite vizitatorilor să scufunde un model al navei de război rusești Moskva. Adevărata Moscova s-a scufundat în Marea Neagră în aprilie 2022, după un incendiu. Rusia neagă afirmațiile ucrainene conform cărora Moscova a fost lovită cu rachete antinavă.

Senatorii americani de la Kyiv: „Dacă Putin scapă cu asta, de acolo va urma Taiwan. Dacă Putin are succes în Ucraina și nu este urmărit penal în temeiul dreptului internațional, tot ceea ce am spus de la Al Doilea Război Mondial devine o glumă. El va continua dincolo de Ucraina.”

„Opriți războiul” nu este tot una cu „Opriți Rusia”! Dacă primul slogan presupune ca ucrainenii să depună armele și să se predea, cel de al doilea este sloganul potrivit, deoarece doar prin victoria Ucrainei se va putea face o pace durabilă!

Ca parte a sancțiunilor impuse după invazia pe scară largă a Ucrainei, Finlanda a înghețat active rusești în valoare de 187 de milioane de euro, relatează Ukrinform. „Sunt bunuri imobiliare, acțiuni, mașini, iahturi, avioane. Tot felul de bunuri de valoare”, a declarat Pia Saarivaara, șeful departamentului de sancțiuni de la Ministerul de Externe.

„Nu există nicio îndoială că voi merge în Ucraina curând. Acest lucru se va întâmpla probabil în următoarele patru săptămâni”, a declarat noul ministru german al apărării, Boris Pistorius, într-un interviu pentru BILD am Sonntag.

La doar două luni după ce Regatul Unit a anunțat că va dona Ucrainei trei elicoptere Westland Sea King, folosite anterior de Marina Regală, primul dintre aceste elicoptere a apărut în Ucraina.

Acesta a fost un atac terorist, nu război! Putem transmite acest mesaj în întreaga lume în toate limbile „Rusia este un stat terorist”!

Nova Kakhovka a fost atacată. Obuzele au lovit o locuință.

Presa relatează că fostul premier britanic Boris Johnson a vizitat ieri Bucha.

Boris Johnson a vizitat și Borodianka.19.01.2023 ucraina19.01.2023 ucraina1

Un videoclip al întâlnirii dintre Johnson și Zelenski și o mare parte a miniștrilor din cabinetul ucrainean.

Zelenski și Johnson au discutat despre „formula păcii” și apartenența la NATO. „Unul dintre punctele formulei de pace este garanțiile de securitate pentru Ucraina”, a spus Volodimir Zelenski. El a menționat că cea mai bună garanție ar fi aderarea Ucrainei la NATO.

O delegație americană condusă de generalul armatei americane Keith Kellogg a vizitat Izium.19.01.2023 ucraina319.01.2023 ucraina4

O mașină de deminare slovacă – controlată de la distanță – Bozena-5, curăță teritoriul regiunii Harkov de minele rusești.

Tactici rusești de negociere: „Fie ucidem populația civilă a Ucrainei – fie faci ceea ce spunem!”

Serviciile de informații militare ruse, care au folosit grupuri de extremă-dreapta, sunt în spatele trimiterii prin poștă de bombe către ambasada Ucrainei în Spania în 2022 – (The New York Times).

Putin a achiziționat 21 de crematorii mobile din China, pentru a ascunde adevăratele bilanțuri ale morților pe care le-au suferit forțele ruse în război.18.01.2023 ucraina8

Aceasta este „eliberarea” de către Rusia a regiunii Donbas din estul Ucrainei. Acesta este orașul ucrainean Maryinka. Cândva adăpostea aproximativ 10.000 de oameni, acum este lipsit de viață. Și doar pentru a fi sigur, acest tanc rusesc trage în orice a mai rămas în picioare.

Noi luptăm nu pentru că îi urâm pe cei care sunt în fața noastră, ci pentru că îi iubim pe cei care sunt în spatele nostru!” – Roman Șuhevici

Așa arată / arătau satele ucrainene: liniștite, pline de viață și bucurii simple. Apoi au venit rușii și le-au dărâmat la pământ. Rusia = distrugere și moarte.

Clădirea istorică a școlii din Mariupol.

În orașul Bakhmut, doi soldați ucraineni privesc rămășițele distruse ale unui bloc de apartamente. La fel ca mare parte din Donbas, Rusia transformă treptat orașul în praf.19.01.2023 ucraina2

Tetiana din Bakhmut nu a ieșit din subsolul în care stă de șapte luni. Ea spune că nu poate pleca, deoarece fiul ei este îngropat acolo (subtitrat în engleză).

Războiul este actul prin care un popor rezistă nedreptății cu prețul sângelui său. – Henri Lacordaire

Concluzia acestui nou periplu printre evenimente este una singură: Războiul se termină doar când va câștiga Ucraina. Iar Ucraina câștigă doar atunci când are armele potrivite! Din această dilemă nu putem ieși, vorba dramaturgului nostru național.

Materialele din acest montaj jurnalistic provin din surse autorizate, iar selecția lor îmi aparține. Ele se articulează într-un jurnal al evenimentelor întâmplate în Ucraina în ziua / zilele din urmă. Nu neg caracterul subiectiv al alegerii unora dintre ele, precizând că această atitudine se datorează dorinței nedisimulate ca activitatea războinică de dincolo de ușa nord-estică a statului nostru să se termine într-un fel anume… și nu altfel! Că dacă ar fi să fie… altfel, ar exista posibilitatea ca autorul „operațiunii militare speciale” din Ucraina să creadă că s-ar putea juca în continuare – până spre Atlantic – de-a războiul. Iar printre primii pe care ar vrea să-i calce pe cap, la loc de cinste, am fi noi. Așa încât, dacă ținem la ce credem că merită să mai avem, trebuie să rămânem alături. Că prea ne-a plăcut și am practicat trădarea în plăpânda noastră istorie.

Războiul este unealta finală a politicii. – Buckminster Fuller

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XII) – publicat pe 22 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (XI) – publicat pe 21 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (X) – publicat pe 20 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – doar o vorbă să-ți mai spun (IX) – publicat pe 19 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LX) – publicat pe 18 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LIX) – publicat pe 17 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LVIII) – publicat pe 16 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LVII) – publicat pe 15 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LVI) – publicat pe 14 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LV) – publicat pe 13 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LIV) – publicat pe 12 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LIII) – publicat pe 11 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LII) – publicat pe 10 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (LI) – publicat pe 6 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (L) – publicat pe 5 ianuarie 2023

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLIX) – publicat pe 4 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLVIII) – publicat pe 1 ianuarie 2023;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLVII) – publicat pe 31 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLVI) – publicat pe 30 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLV) – publicat pe 29 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLIV) – publicat pe 28 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLIII) – publicat pe 27 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLII) – publicat pe 26 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XLI) – publicat pe 25 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XL) – publicat pe 24 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXIX) – publicat pe 23 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXVIII) – publicat pe 22 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXVII) – publicat pe 21 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXVI) – publicat pe 20 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXV) – publicat pe 19 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXIV) – publicat pe 18 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXIII) – publicat pe 17 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXII) – publicat pe 16 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXXI) – publicat pe 15 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXX) – publicat pe 14 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXIX) – publicat pe 13 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXVIII) – publicat pe 12 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXVII) – publicat pe 11 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXVI) – publicat pe 10 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXV) – publicat pe 9 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXIV) – publicat pe 8 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXIII) – publicat pe 7 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXII) – publicat pe 6 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XXI) – publicat pe 5 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XX) – publicat pe 4 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XIX) – publicat pe 3 decembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XVIII) – publicat pe 27 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XVII) – publicat pe 26 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XVI) – publicat pe 25 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XV) – publicat pe 24 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XIV) – publicat pe 23 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XIII) – publicat pe 22 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XII) – publicat pe 21 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (XI) – publicat pe 20 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (X) – publicat pe 19 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – de la lume adunate (IX) – publicat pe 18 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXV) – publicat pe 17 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXIV) – publicat pe 16 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXIII) – publicat pe 16 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXII) – publicat pe 15 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LXI) – publicat pe 14 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LX) – publicat pe 13 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LIX) – publicat pe 12 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LVIII) – publicat pe 11 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LVII) – publicat pe 10 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LVI) – publicat pe 9 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LV) – publicat pe 8 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LIV) – publicat pe 6 noiembrie 2022;

Citește articolul UCRAINA – o rază de speranță (LIII) – publicat pe 5 noiembrie 2022, de la care pleacă link-uri spre articolele anterioare dedicate războiului din Ucraina.

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…
Să fiţi sănătoşi şi veseli!
ŢINEŢI APROAPE!

– Va urma –
Tiberiu M. Pană

______________________

Kalush Orchestra – „Shchedryi Vechir” (Seară generoasă) – în acest videoclip nou apare și Arnold Schwarzenegger.

Sting – Russians (2022) [Rikar Edit] Ukraine: Freedom Against Tyranny & Craziness

Spencer Davis Group – (1965) Keep on Running

The Doors – The End (Original Version)

Alexandru Andrieș – E război, Ioane!

Guns N’ Roses – Knockin’ On Heaven’s Door

Status Quo – In The Army Now (traducere în română)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.