Cine-i Constantin Rădulescu? Este OMUL care ți-l aduce pe DUMNEZEU! Cel puțin așa crede el…

Ca un om fără de minte,
Numai eu merg înainte.
Toți îmi strigă, ești nebun!?
Dar de ce îmi este dragă
Și iubesc pisica neagră,
Asta n-am cum să le-o spun. 

(Pasărea Colibri – Pisica neagră)

Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești!

Scurt pe 2 și 1/4: Sub genericul Năravul din fire n-are lecuire, continuăm să republicăm unele din articolele noastre. Considerăm că este bine să le readucem în atenția publică, pentru a evidenția astfel dimensiunile gafelor făcute de unii dintre cei care vor să (re)dobândească niște funcții de conducere, pălării care s-au dovedit a fi cam… mărișoare pentru ceea ce au probat că pot să (ne) facă. Fapte care sunt cam greu – dacă nu imposibil – de… desfăcut!

Articolul care urmează se referă la  faptele de vitejie de permanentă campanie… verbală ale lui RĂDULESCU Constantin, liderul PSD-ului vâlcean și președintele C. J. Vâlcea. Evidențiind câteva dintre competențele de… perpetuu promițător ale acestuia. Deși, așa cum vom vedea în continuare, drumul de la vorbe la fapte – în ce-l privește – se dovedește a fi unul mult prea… lung!

Precizăm că procedăm la (re)publicarea nediscriminatorie a acestor articole, alternându-le conform criteriului apartenenței politice a personajelor care le populează, conform principiului ad-hoc mai bine să se supere toți, decât doar unii! 

Cine nu-l știe pe Costi!? Constantin Rădulescu, nu altul. Fost copil de trupă al babalâcilor care – ani de-a rândul – au căpușat PDSR-ul, PSD-ul și nu numai. Adică au colonizat și instituțiile publice în perioada în care partidul-stat – urmașul testamentar al partidului unic din perioada comunismului – și-a conservat puterea, asigurând sinecuri fidelilor săi… locotenenți. Rădulescu a crescut în umbra acestora, profitând de firimiturile pe care, atunci când deținea puterea, partidul își permitea să le împrăștie pe jos cu generozitate. Spre îndestularea alor săi. A stat cuminte, conducând o generație de tineri PSD-ei, care nu aveau cum să fie altfel decât mâinile hapsâne ale celor care le-au hrănit gurile flămânde! Anii s-au scurs pe nesimțite, iar tinerii de ieri au devenit bărbații de astăzi. Schimbarea generațiilor de la conducerea filialei vâlcene a PSD i-a găsit prezenți și scrufuloși la datorie! Pregătiți pentru a prelua frâiele partidului, pentru a duce mai departe idealurile pentru care se jertfiseră atâția și atâția înaintași de-ai lor!

În aparență, Costi pare să fi fost un un tânăr cu un comportament de… made self man, mai ales în perioadele în care ai lui mimau sportul național țurca, jucându-se pe margine de-a… opoziția! Așa cum rezultă dintr-un mai vechi CV al său, de pe vremea când a îmbrăcat haina de deputat în Parlamentul României, în mandatul 2012-2016 (până pe 7 iulie 2016, când a demisionat, ca urmare a alegerii sale ca Președinte al C.J. Vâlcea). Loc în care aflăm și oarece declarații de avere și de interese ale sale (pentru perioada 2012-2016). Mandat de parlamentar în timpul căruia a excelat prin… nimic, așa cum se poate observa din: inițiative legislative (se știe cum se agață aleșii noștri de fiecare asemenea oportunitate; oricum, „inițiative” respinse în marea lor majoritate, deși ai lui dețineau puterea), întrebări și interpelăriluări de cuvânt în plen (doar vreo… 10, dintre care… 7 depuse în scris! Dintre cele 3 rămase, prima luare de cuvânt fiind… jurământul de credință, depus în ședința din 20 decembrie 2012!). Sunt interesante și unele date care apar în declarațiile de avere mai recente ale acestuia, (pentru anii 2016-2018), aflate pe site-ul C. J. Vâlcea. Dar despre asemenea posibile și instructive comparații, altădată.

Se știe că marea majoritate a semenilor noștri, inclusiv mulți dintre politicieni, nu dispun de abilități – native sau dobândite – prin care să anime și să electrizeze auditoriul. Printre aceștia se numără și Constantin Rădulescu. Care s-a „ferit” cât a putut să onoreze asemenea obligații protocolare, fiind un loc comun faptul că nu are un discurs public eficient și mobilizator.

Drept pentru care, în timp, în afara unor vorbe comune de… bun găsit/ rămas și de niște promisiuni neonorate, indiferent de loc și de timp, Rădulescu și-a altoit un discurs în care repetă papagalicește niște platitudini jenante! Iar „conținutul” ambalat în aceste vorbe de clacă este lipsit de orice fel de… miez!

Dacă nu vă ajung EU / L-am adus pe… Dumnezeu!

Mai nou, aflându-se într-o neobosită goană după… voturi, bate (vorba vine!) toate coclaurile județului, fiind nelipsit de la parangheliile cu sau fără ștaif, prilejuite de diferitele zile/ nopți ale localităților din județ! Are, n-are treabă, el este acolo! Să-l vadă, să-l audă, să-l pipăie mulțimea și – vorba poetului – să urle: ESTE! Pentru că EL, într-adevăr, este! Mare, cât o zi de post!

Mai nou, Costi nu vine cu mâna goală! Și-a făcut un obicei, pe care nu ne permitem să-l catalogăm în vreun fel, (lăsând la aprecierea fiecăruia dintre cititorii noștri avizați să o facă), acela de a aduce câte un dar de suflet fiecăruia dintre colegii săi de partid, care-l primește în ospeție!

Spre exemplificare, o să ne folosim doar de cele întâmplate cu ocazia recentelor sale vizite la HOREZU. Prilejuite de tradiționalul COCOȘ DE HUREZ (eveniment desfășurat la începutul lunii iunie) și de ZILELE orașului HOREZU (la începutul lunii septembrie).

Pe 1 IUNIE 2019 – participând la COCOȘUL DE HUREZ – aflat pe scenă, invitat să ia cuvântul de către primarul local, Costi Rădulescu începe să-i înmâneze diferite chestii colegului său de partid, Sărdărescu Nicolae: „..Aveți aici pe DUMNEZEU, sub forma unei frumoase icoane… etc. etc.!”

Vezi înregistrarea VIDEO (a Tv Vâlcea 1) de la minutul 20;28 la minutul 22;13

Pe 7 septembrie 2019, cu ocazia Zilelor orașului Horezu, C-tin Rădulescu reia tipicul desfășurat la vizita anterioară, (de la care trecuseră doar… 3 luni!) și-l dăruiește pe colegul primar cu aceleași… bucurii! Adresându-i-se aproape identic lui Sărdărescu Nicolae, pe care l-a umplut astfel de steaguri tricolore; și nu numai:  „Când te duci în casa unui om, un gest important este… SĂ I-L DUCI PE DUMNEZEU! Și eu vă ofer o icoană cu Maica Domnului, să vă ajute… Știindu-vă și pe d-stră iubitor de țară, vă ofer cu drag DRAPELUL ROMÂNIEI!… Noi poporul român suntem popor apostolic, atunci când ne naștem ne botezăm și după ce ne botezăm ne și ÎMPĂRTĂȘIM! Dl primar să vă împărtășiți și d-stră cu o sticlă de vin liturgic… ”! Parcă-i și vezi pe prichindeii care, imediat după botez, trec voioși la împărtășanie cu vinul… liturgic care a mai rămas în vasul de cult folosit de către preot!

Vezi înregistrarea de la minutul 3;49 la minutul 5;15 (filmarea aparține Tv VTV). 

ideea de a-i dărui pe unii dintre cei pe care-i vizitează cu treabă (electorală, nu alta!), că găselnița cu oferirea celor 3 (trei) elemente de protocol (icoană, steag și vin) este una relativ nouă, este dovedit și de înregistrările unora din vizitele sale anterioare, desfășurate tot la Horezu și tot în mandatul primarului Sărdărescu.

În 3 iunie 2017, tot la COCOȘUL de HUREZ Costi îi dă primarului local doar o… „Diplomă de excelență pentru activitatea desfășurată…”! Și-l asigura de întregul său sprijin pentru a face tot felul de… minunății! Pe care le și enumeră!

Vezi de la minutul 13;30 la minutul  17;18 (filmarea aparține publicației Vocea Olteniei).

În iunie 2018, la COCOȘUL DE HUREZ,  Costi Rădulescu nu a mai dat nimic palpabil!  Doar un frumos buchet de… vorbe goale! Emoționant și… sugestiv pentru o asemenea distinsă audiență!

Vezi înregistrarea de la minutul 2;21 la minutul 7;40 (filmarea aparține publicației Vocea Olteniei). În rest, doar promisiuni jenante și tămâieri reciproce!

Hai la Costi cu noroace / Îi dai votul, mori în pace!

Așa că, „oameni buni, dragi locuitori” ai județului Vâlcea, dacă aveți vreo problemă, indiferent de felul acesteia, nu căutați rezolvarea în altă parte decât la CONSTANTIN RĂDULESCU! Vă dor șalele, dinții, măruntaiele, aveți un junghi rebel în vreo zonă mai… absconsă a ființei personale, duceți lipsă de una de alta, aveți datorii la cărți, la vii / morți etc., apelați cu încredere la COSTI! Doar EL este cel care vă poate aduce alinarea!

Vă cere statul să achitați nu știu ce obligații fiscale, vă caută portăreii la domiciliu pentru vreo boroboață… nevinovată, vă strânge poliția cu ușa, iar administrația publică locală vă somează în mod repetat să onorați una-alta, nu vă impacientați! Apelați la „salvatorul județean” și așteptați-l în liniște pe… GODOT-ul local! Pare glumă, dar nu este!

Singurul guru care s-a specializat în facerea de bine generalizat, speranța cohortelor inutile de asistați, sprijinul de nădejde al tuturor ciumpalacilor care parazitează partidul purtător de idealuri roșii cu trandafiri, împărțitorul de sinecuri asigurătoare de venituri bugetare, specialistul calificat în indicarea persoanelor care trebuie să ocupe asemenea posturi bine retribuite, suport(er)ul necondiționat al tuturor ideilor ciuce ale primarelui Mircia GUTĂU… și câte altele!

Și pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus simplu: Constantin RĂDULESCU! Nimeni altul decât… OMUL CARE VI-L ADUCE PE DUMNEZEU! LA DOMICILIUL SOLICITANTULUI, SAU LA ALTĂ ADRESĂ INDICATĂ DE ACESTA!

„Siamezii” veseli ai politicii vâlcene: Costi și Mircia!

Sursa foto

Costi Rădulescu inițiază lucrări de reparaţii şi întreţinere a unor drumuri judeţene, demarează lucrări de înlăturare a efectelor produse de calamităţi, mobilizează primari cu eșarfă tricoloră la asemenea lucrări, finanțează lucrări de întreţinere şi reparaţii asfaltice, STRÂNGE PETURILE DE PE MARGINEA DRUMULUI… Și câte altele nu face Președintele Consiliului Județean Vâlcea!

 Manole-a zidit pe ANACosti-a „îngropat” Pesceana!

În drumurile sale prin județ, Costi Rădulescu promite… vrute și nevrute! Așa cum, de exemplu, a făcut miercuri, 13 august 2017, cu ocazia Zilei Fiilor comunei Pesceana, când a promis demararea lucrărilor laacest coșmar de drum 677 care trece prin comuna dumneavoastră, precizând că deja au fost aprobați de guvernul României „aproape 700 miliarde lei vechi pentru asfaltarea acestuia”, anticipând că „acest drum va arăta ca o mică autostradă” (vezi VIDEO de la minutul 8;38 la minutul 9;16; dacă doriți să vedeți și alte promisiuni… neonorate, lăsați să curgă înregistrarea până la minutul 11;22)!

Cât de mult au contat respectivele… promisiuni, referitoare la drumul 677, vezi din acest articol din ianuarie 2019. Din care aflăm că „în martie încep lucrările la drumul județean 677 A Crețeni – Amărăşti – Glăvile – Pesceana Șirineasa” (drum cu o lungime de peste 35 de km, care porneşte din localitatea Suteşti, din DN 67 B, traversează comunele Creţeni, Amărăşti, Glăvile, Pesceana şi Şirineasa, având punct final în DJ 677 F, pe raza comunei Şirineasa), drum care „urmează să fie reabilitat și modernizat prin PNDL – 2, program coordonat de Ministerul Dezvoltării”). Ocazie pentru Costi Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, ca să declare sigur pe sine: „Mă bucur că începem anul (2019, n. n.) cu dreptul, cum se spune în popor, şi că mai bifăm o realizare pe lista proiectelor de investiţii pe care ni le-am propus pentru modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii rutiere a judeţului nostru”. Așa cum, amânate sine die, au fost și alte „proiecte”, anunțate atunci ca sigure de către marele vizionar în utilizarea  firfireilor din punguța (cu doi bani a) guvernului… Grindeanu! Din toate promisiunile, ți-ai găsit să se întâmple ceva! Din nou, doar simple vorbe de clacă, rostite doar ca să amăgească toți... amărăștenii de pe acest traseu (nu doar pe cei din Amărăști)!

Iar în septembrie 2019, ca în legenda lui Sisif, luptându-se doar cu… textele, Costi reia vorbele de la capăt! Este adevărat, că de la celălalt… capăt al drumului! Drum care – vorba lui – de data asta „pleacă din Șirineasa, trece prin Pesceana și merge până la Sutești, traversând totodată Glăvile, Amărăști și Crețeni.” Despre care ne spune că „în urma finalizării licitației, firma câștigătoare trebuie să facă proiectare și execuție”, estimând ca „până la sfârșitul lunii octombrie” (probabil că tot din anul… 2019, n. n.), să începem lucrările și pe acest drum important pentru județul Vâlcea”. Altă poveste demnă de adormit copiii alegătorilor de pe această rută! Că celor mai vârstnici li s-a luat de atâta… somn și de la atâtea promisiuni PSD-iste neonorate!

 

Exemplele cu asemenea făcături verbale ar putea continua, dar ne oprim (deocamdată…) aici!

Așa că, „dragi oameni buni” – ca să-l cităm din memorie pe îndrăgitul personaj cu expertiză în promisiuni zadarnice – totul se poate face dacă apelați cu încredere la omul de bază al județului! Purtătorul și distribuitorul de Dumnezeu! La liber și doar pentru cei din ceata sa de PSD-iști de profesie! Livrat la scenă deschisă, învăluit în tricolorul care este dovada supremă a patriotismului lor, însoțit de butelcuța cu întăritor din sângele Domnului, pentru împărtășirea tuturor „botezaților” de către Costi! Cam așa cum își imaginează el sfânta taină a botezului, eveniment urmat de un adevărat dezmăț al pruncilor abia creștinați, care nu se mai opresc din… supt! Că, vorba aia, s-o sfârcuim cât se mai poate, ca să se vadă că ne tragem din geto-daci!

Când era să-mi meargă bine / A dat CET-ul peste mine!

Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, recent, Costi s-a mai trezit cu una groasă pe cap. Larma și îmbrâncelile de pe platforma industrială a orașului, unde CET Govora, aflat în insolvență – al cărei acționar majoritar este tocmai Consiliul județean Vâlcea, pe care îl conduce însuși… Costi – a majorat prețul la aburul industrial, punând pe butuci o parte a beneficiarilor privați, emoționați de-a dreptul – până la închiderea afacerii – de această neașteptată… pleașcă! Presat de mitingiști, „patronul” în exercițiu al CET GOVORA, nu a putut să stea doar după perdelele trase, ieșind să înfrunte mulțimea agitată de eventualitatea pierderii locurilor de muncă! Pe care, așa cum rezultă din imaginile făcute publice, (de la minutul 7;20) a mitraliat-o cu vorbe fără număr și fără niciun fel de acoperire! Printre altele, fluturându-le prin fața ochilor 3 dosare roșii, în care pretindea că s-ar afla răspunsurile primite la demersurile sale repetate! Asta doar așa, ca să se afle în treabă, nu de alta! Că soluții pentru rezolvarea problemei de fond, ioc! Iar el nu prea mai avea pe unde scoate cămașa! Și nici măcar nu se îmbrăcase cu aia… a morții, în care s-a jertfit Tudor Vladimirescu, în speranța venirii unor vremuri mai bune!

Joi, 12 septembrie 2019, pus din nou sub presiunea salariaților de la CET, amenințați de pericolul șomajului, proptit din nou pe picioare în fața instituției pe care o conduce – în calitate de președinte ales al Consiliului Județean Vâlcea și de… apropitar al CET Govora (!) – C-tin Rădulescu i-a împroșcat din nou pe cei prezenți cu promisiuni! Printre altele, spunându-le că a doua zi, (vineri, 13 septembrie a. c.), o să fie „călare” pe factorii de decizie de la București! Deși știa că răspunderea pentru eșecul „relansării” CET-ului nu este acolo, ci în bătătura sa! I-a mai asigurat pe mitingiști că dacă nici așa nu se face nimic, se va pune în fruntea lor și vor porni în marș spre capitală! Deși ar fi mult mai simplu să se pună doar pe el însuși, direct în marș spre… casă!

Deoarece subiectul acesta este unul de mare interes social, care merită o abordare separată, o să revenim.

Arhive USG - Ramnicu Valcea WeekCosti Rădulescu jucându-se de-a… calmarea spiritelor! Că altceva nu i-a ieșit!

Memoria – despre ce și cum a fost – trebuie să fie vie!

Suntem în plină campanie electorală pentru alegerile locale / județene, care vor avea loc pe 27 septembrie 2020. În plină pandemie de SARS-CoV-2. Alegeri la care s-a bătut palma de a merge împreună, după o fructuoasă și reciproc avantajoasă colaborareîntre PER-ul lui GUTĂU Mircia și PSD-ul lui Rădulescu C-tin. Cei care, după alegerile locale din 2016, au condus discreționar municipiul Râmnicu Vâlcea (primul dintre aceștia, în calitate de primar) și județul Vâlcea (celălalt, ca președinte al Consiliului Județean). Timp în care au făcut exact ce a dorit mușchiul lor flasc. Doar ca să le fie bine lor și celor care-s croiți după chipul și asemănarea lor.

Pentru a nu se uita astfel de fapte,  trebuie să facem recurs la memorie, recomandându-vă să revedeți câteva ARTICOLE. Care sper să fie lămuritoare asupra stilului de conducere al acestor înainte stătători locali:

Gutău Mircia și propensiúnea pentru nerespectarea facilităților acordate elevilor prin lege, publicat pe 23 februarie 2020;

Dl Costi Rădulescu și Unirea Principatelor Române. De unde nu e, nici Cel de Sus nu poate pretinde! – publicat pe 26 ianuarie 2020;

GUTĂU & Co. fac campanie electorală în școli… Cu voie de la stăpânire!? – publicat pe 27 decembrie 2019;

STIMA NOASTRĂ și MÂNDRIA / ANDRA și GUTĂU MIRCÍA! – publicat pe 31 octombrie 2019;

Cum transformăm „Ziua Mondială a Profesorilor” într-o manifestație de partid și de (po)stat… politicienii PSD pe primele rânduri! – publicat pe 20 octombrie 2019;

Cine-i Constantin Rădulescu!? Nimeni altul decât… OMUL CARE ȚI-L ADUCE PE DUMNEZEU! Cel puțin așa crede el… – publicat pe 16 septembrie 2019;

GUTĂU și începerea cursurilor școlare! Avantaj el și ai lui, nu și educația! – publicat pe 9 septembrie 2019.

În ce privește aceste personaje de vodevil, e bine să se știe că – în anii din urmă – nu le-am menajat deloc. Cu ocazia numeroaselor lor derapaje politice și administrative le-am dedicat diferite… urări. Așa cum rezultă din articolele de mai jos:

S-a dus ca și cum n-ar fi fost: prefectul Marin Florian (II) – publicat pe 24 august 2020;

„Învățăturile” lui Gutău Mircia pentru ciracii săi din PER. Și nu numai… publicat pe 11 februarie 2020;

Alina Lupu, portdrapelul contemporan al „liberalismului de stânga”! Neapărat din rândul… PSD! – publicat pe 7 februarie 2020;

Dealul CAPELA – locul de „promenadă” al unor interese imobiliare!? (II) – publicat pe 5 februarie 2020;

DE CE trebuie remisă SCRISOAREA ANUALĂ a primarului; atribuții ale primarului și prefectului. – publicat pe 10 ianuarie 2020;

D-le primar GUTĂU Mircia, când remiteți fiecărui contribuabil SCRISOAREA ANUALĂ prevăzută de legislația în vigoare!? – publicat pe 5 ianuarie 2020;

Ce-am avut și ce-am pierdut: prefectul Marin Florian (I) – publicat pe 16 decembrie 2019;

UPIT și (ne)bănuitele cărări pentru împlinirea… pohtei sale imobiliare! (II) – publicat pe 17 octombrie 2019;

Să vezi și să (nu) crezi… „Primăria municipiului se implică în proiectul unei noi centrale pentru termoficarea Râmnicului”!? – publicat pe 1 octombrie 2019;

Universitatea din PITEȘTI și Mircia GUTĂU… „dragoste” mare! Cu năbădăi și doar din interes! – publicat pe 28 septembrie 2019;

Cine-a zis că PSD-istele nu sunt… perspicace!? – publicat pe 23 septembrie 2019;

Despre precaritatea bazei materiale a unora dintre liceele „dobânditoare” a unor hălci din Liceul „OLTCHIM” – publicat pe 21 august 2019;

Păzea! În cazul „divizării” Liceului „OLTCHIM” începe recapitularea finală! – publicat pe 9 august 2019;

De ce nu trebuia desființat Liceul „OLTCHIM” (II) – publicat pe 6 august 2019;

De ce nu trebuia desființat Liceul „OLTCHIM” din Râmnicu Vâlcea (I) – publicat pe 30 iulie 2019;

În ce consta unicitatea ofertei educaționale a Liceului „OLTCHIM” – publicat pe 18 iulie 2019;

De unde atâta… „grabă” pentru înstrăinarea imobilului Liceului „OLTCHIM” – publicat pe 13 iunie 2019;

Carmen Avram la 53 de ani! Ce-am avut și ce-am pierdut! – publicat pe 8 mai 2019;

Bogdan Constantin MATEI – dai în unul, țipă trei! – publicat pe 18 februarie 2019;

Pe noi, cei care nu avem „animale de companie”, cine ne apără!? – publicat pe 9 ianuarie 2019;

DESPRE MONUMENTUL vâlcean al INDEPENDENȚEI – publicat pe 5 decembrie 2018;

MIRCIA GUTĂU – LUNGUL DRUM DE LA VORBE LA FAPTE – publicat pe 20 noiembrie 2018;

Poate filantropia să salveze România!? (II) – publicat pe 27 august 2018;

Poate filantropia să salveze… România!? (I) – publicat pe 10 august 2018;

UN OM CE SE DĂ… DĂȘTEPT, VREA SĂ FACĂ UN GHEȘEFT! – publicat pe 10 iulie 2018;

GUTĂU și TELEVIZIUNEA, LUPUL ALFA și…OMEGA! – publicat pe 19 iunie 2018.

Drept bonus, pentru cei care au rezistat și au ajuns cu lectura până aici, poate fi (re)văzut ARTICOLUL dedicat prea marelui GUTĂU Mircia și preșului Costi Rădulescu, coechipierul său de ghidușii politico-administrative.

Gânduri răzleţe despre un neica nimeni – publicat pe 5 martie 2018.

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!                   

ŢINEŢI APROAPE! 

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ


Sursa foto copertă

Dedicație… (pre)electorală:

Câţi ca voi!

Sus, pe gardul dinspre vie,
O găină cenușie
Și-un cocoș împintenat
S-au suit și stau la sfat:
Ia te uită, mă rog ție,
Cât de sus ne-am înălțat!
Și deodată, cu glas mare,
Începură amândoi,
Să cotcodăcească-n soare:
Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!…
Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!
Dar de sus, din corcoduș,
Pitulându-se-ntre foi,
Mititel și jucăuș,
Le-a răspuns un pițigoi:
— Câți-ca-voi! Câți-ca-voi!

Ion Marinescu – Țurlă – Cântec pentru Horezu

Taxi – Ca ei

Trupa TAXI – „Dedicată, cu profundă repulsie și nedisimulată ură, tuturor celor responsabili. Tuturor.”

Paraziții – Vreau să vă doară (nr. 14)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.