„Învățăturile” lui Gutău Mircia pentru ciracii săi din PER. Și nu numai…

Scurt pe 2 și 1/4: La o șuetă de partid, Gutău Mircia a prezentat liniile directoare ale strategiei care poate asigura victoria în alegeri a PER, dând exemple concludente din propria sa bătătură. Atât de edificatoare și de… ecologiste, că și i-a pus pe toți în cap. Mai ales pe „fratele” și aliatul său de coaliție invincibilă și indestructibilă, Rădulescu C-tin, președintele PSD Vâlcea și al CJ Vâlcea, căruia, procedând astfel, i-a cam tras… preșul! Lăsându-l mofluz printre zidurile Consiliului Județean, neapărate de potențiala viitură gutăiană.

Ţine-ţi limba-n gură ca să ai friptură!

În mass-media locală a apărut un articol – însoțit de un material VIDEO – care a produs și ar trebui să producă valuri. Valuri mari și multe, având tăria și intensitatea unui… uragan! Pentru că materialul nu face altceva decât să antreneze în mișcare și să rostogolească pe pantă la vale, bolovanul pe care Gutău s-a opintit din greu ca să-l urce spre creastă. Mai ales de când încearcă să-și spele imaginea publică, grav afectată de stilul său inconfundabil, de unică ființă publică făcătoare, motiv pentru care ar fi expus privirilor hămesite ale concurenței. Și nu numai. Care nu are altceva de făcut decât să dea, să muște din EL… singurul (de)punător de cărămizi din zonă! Pe când toți CEILALȚI, după spusele acestuia, n-au făcut NIMIC în toată viața lor!

O înregistrare VIDEO de mare actualitate. Care ne permite să „privim” în bucătăria minții unor pretinși „oameni de acțiune”, aflați în plină (pre)campanie electorală. În scopul realizării propriilor lor obiective, ascunse sub pulpana încăpătoare a interesului de partid… ecologist! Partid care, în ce-i privește, mai există doar cu numele, de când sub sigla sa s-au ascuns tot felul de reziduuri nocive ale politichiei locale. Și nu numai.

Stafful PER,  la întâlnirea de la ARO – Brașovper cancescu

Sâmbătă, 9 februarie 2020, la Brașov, a avut loc ședința Biroului Executiv Național al Partidului Ecologist Român. Întrunire la care au fost prezenţi Dănuț Pop, Președintele PER, Mircea Gutău, prim-vicepreședinte PER, Simona Man, prim-vicepreședinte PER, Mircea Andrei , secretar general al PER, Cătălin Nămăescu, prim-vicepreşedinte şi lider local al partidului în Brașov, alături de care s-au aflat președinții de filială din toate județele țării. Au mai luat parte foștii senatori Marius Necula, Daniel Humelnicu, Marius Obreja, actuali lideri regionali ai Partidului Ecologist Român, precum și foștii primari Antonie Solomon (Craiova) și Tudor Pendiuc (Piteşti). Prilej de a-l desemna pe candidatul PER la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, în persoana lui Aristotel Căncescu, (fost preşedinte al CJ Braşov din partea PNL şi fost senator), îndelung cercetat de organele abilitate ale statului pentru diferite… manopere.

Image result for stiripesurse PER strânge randurile brasov cancescuAristotel Căncescu – doar un… fost! Și atât! Ca și alții dintre cei prezenți.

Faptul că în interiorul / jurul acestui pretins partid ecologist, s-a sunat adunarea tuturor „cercetaților”, „claustraților” și „ieșiților” din viața politică activă, pentru că alte umbrele nu-i mai acceptă să le facă umbră, a devenit evident la sfârșitul lunii ianuarie 2020, cu ocazia aniversării a 30 de ani de existență (mai mult decât… simbolică!) a PER. Când au apărut informații despre cooptarea în partid a unor hahalere expirate, precum Mircia Muntean, (fost președinte al PNL Hunedoara și în două rânduri ales primar al municipiului Deva), Aristotel Căncescu, (fost președinte al PNL Brașov și în mai multe rânduri ales președinte al CJ Brașov), Tudor Pendiuc, (fost președinte al PSD Argeș și mai multe mandate primar al municipiului Pitești), Aurel Olărean, (fost deputat PDL și fost primar al orașului Rădăuți), Mihai Seplecan, (fost lider al PNL Cluj și fost șef al CJ Cluj), Antonie Solomon, (fost primar al Craiovei), Ioan Oltean, (fost vicepreședinte al PDL), Anca Boagiu, (fost ministru și fost președinte al PDL și PNL Sectorul 2 și național) etc.

Traseiștii de profesie, sărind dintr-un acvariu politic în altul!traseism

Cuvântul plin de învățătură, (precum broasca de păr!), ținut de GUTĂU Mircia la Brașov, poate fi urmărit în VIDEOCLIPUL de mai jos.

Gutău Mircia la ședința PER de la ARO – Brașov (Apud Timpul de Vâlcea)

Prima concluzie care se impune, după analiza Studiului de caz reprezentat de această întrunire a PER:

NIMENI nu a vorbit NIMIC despre ECOLOGIE / ECOLOGISM, sau despre vreun eventual Proiect de ecologizare a mediului nostru de viață, sau a societății românești! În condițiile în care PER lansează candidaturi – pe bandă rulantă – pentru alegerile locale/ județene și alegerea de primari și președinți de Consilii județene! Deocamdată! Că dacă se devansează alegerile parlamentare, o să scoată la înaintare și… garnitura de ecologiști grei, zestrea genetică a unui partid de adunătură/ strânsură (reinventat la apelul de seară al lui Gutău et alii)!

Niște clovni veseli sau triști / Ce se dau… ecologiști!

Pentru a înțelege dimensiunile reale ale mascaradei în care asemenea… triste figuri politice au împins partidul, urmărind de fapt doar realizarea unor obiective personale, care nu au nimic de-a face cu ECOLOGIA, se impune ca să recurgem la o sumară lămurire a unor noțiuni, precum:

Ar trebui să știe și fanfaronii ăștia, care se împopoțonează cu apartenența la PER (și nu numai), Ecologia este o știință! Al cărei concept a fost formulat de E. Haeckel, încă din anul 1866.

„ECOLOGÍE (fr. (i); (s) gr. oikos „casă, gospodărie” + logos „studiu”) s. f. Știință care studiază relațiile dintre organisme și ambianța lor, fie că este vorba de individ (autoecologie, subdiviziune a e. care urmărește relațiile individ-mediu), populație (demecologie, subdiviziune a e. care studiază raporturile dintre populație și ambianță) sau de o comunitate (sinecologie, subdiviziune a e. care cercetează relațiile biocenoză-mediu); are relații cu biochimia, cibernetica, chimia, climatologia, fizica, fiziologia, geografia, meteorologia, pedologia ș.a.”

Ecologia industrială studiază interacțiunea dintre ecosistemele antropologice, naturale și diferitele ramuri industriale, respectiv produșii secundari rezultați din activitatea acestora și răspândirea lor în mediu.  Ecologia mentală studiază individul uman și fenomenele lui mentale, conștiente sau inconștiente, normale sau patologice, structurate pe conștiința de sine, personalitate, în raport cu mediul de viață. ◊ Ecologia socială = disciplină a sociologiei constituită în deceniul 2 al secolului 20, care studiază relațiile dintre om și mediul natural și social, inclusiv relațiile dintre fenomenele și instituțiile sociale și spațiile în care ele se amplasează (orașe, întreprinderi, locuințe etc.), influențele lor reciproce.  Psihoecologia și ecologia spirituală cercetează raporturile dintre indivizii umani într-o anumită ambianță culturală.”

După această necesară clarificare, pentru a înțelege în ce fel de ape politice se scaldă această excrescență tumorală cu pretenții ecologice, se impune să descâlcim sensurile absconse ale discursului amalgamat al lui GUTĂU Mircia de la Brașov.

Luați pe gratis niște sfaturi / Să punem de-un set de blaturi!

Speach-ul lui GUTĂU a fost unul spontan. „Pregătit” superficial, din gânduri răzlețe care i-au trecut prin țeastă în goana mașinii care l-a purtat spre Brașov. Pentru că asta este una din trăsăturile definitorii ale personalității d-lui Gutău: superficialitatea. Nu știu cum a fost profesional (într-o meserie inginerească, exercitată în cadrul unei importante întreprinderi de pe platforma industrială a Râmnicului). Dar după  ce (repede) a depășit această etapă a vieții sale, accedând și promovând în cariera politică, dl Gutău s-a dovedit a fi exemplul de manual al oportunistului. Având în spate – față, la dreapta sau la stânga, doar slugi fidele nevorbitoare (existente doar pentru a ridica mâna în cadrul unor majorități formale, nu și pentru a deschide gura!), dl Gutău a performat prin a-și domina copios aceste majorități, care nu i s-au împotrivit niciodată. Nici unul dintre cei trecuți pe vreo listă de către Gutău, nu i s-a ridicat vreodată împotrivă! Indiferent de justețea civică a cauzei care i-ar fi impus să o facă. Puterea de adaptare a lui Gutău este una greu de egalat. De aici și rasoleala care-i marchează discursul public. Bazat în principal pe… experiență. Și atât!

Așa s-a întâmplat și la Brașov, unde dl Gutău a crezut că este bine să le împărtășească colegilor săi de conducere a PER, din ÎNVĂȚĂTURILE sale de încercat matelot politic! Și le-a dat cu supramăsură! În ce ne privește, ca votanți interesați de starea trebii publice, trebuie să-i mulțumim pentru toți porumbeii pe care i-a scăpat pe gură! Pe care altfel doar puteam să-l  bănuim că-i antrenează, fapt pe care îl puteam deduce doar din faptele de vitejie (i)edilitară ale acestuia! Dar acum s-a dat în vileag în… direct și la o oră de vârf, arătându-și public dedesubturile, prin ridicarea și punerea poalelor în cap!!

Laudă-te gură, că alţii nu se-ndură!

Să-l lăsăm pe învățător să ne arate / învețe de ce trebuie să fugim de el, precum… necuratul de tămâie!

 • Gutău le spune de la început că nu o să fie „așa euforic” (după ce a văzut afară și au discutat aseară), că „suntem gata, depășim 5%, suntem deja în parlament”;
 • le spune că „mai e muncă foarte multă”, care trebuie începută „de la organizare”, susținând că nu vrea „să le dea sfaturi, din contră” și că „lucrurile sunt destul de complicate”;
 • reamintește auditoriului că pentru alegerile din 2016 a început campania electorală „cu 8 luni înainte”, fără să știe la ce partid va candida, dându-le un exemplu cu 3 bărbați care beau o bere (sub un copac) și care, atunci când l-au văzut l-au luat în brațe, exprimând deschis susținerea lor pentru candidatura sa; ulterior, întorcându-se pentru a-și lua un fâș (probabil din mașină, deoarece începuse ploaia), i-a auzit cum îl denigrau, făcându-l hoț etc.,
 • conchizând cu o PRIMĂ ÎNVĂȚĂTURĂ pentru auditoriul captivat de sinceritatea vorbitorului: „ _ Asta este realitatea! Să nu credeți că dacă toți ne pupă și iau în brațe, ne și votează”!
 • Insistând că trebuie o „organizare fantastică”, începută de jos, că trebuie o „vizibilitate mult mai mare”, fiecare organizație/ birou trebuind să facă „ceea ce fac eu acum, și anume…”

Și i-a dat drumul, împărtășindu-le /-ne din vasta sa expertiză de organizator de chermeze, tombole, vânzător de iluzii pierdute, certificate de bun și „durabil” familist etc., distribuite contra vot! Al unor oameni disperați, abandonați de familie și de societate, aflați la cheremul oricărui nevolnic și venetic. Care nu face altceva decât să profite de starea lor de singurătate și de existența unor așteptări neîmplinibile prin forțe proprii. Nu vă așteptați la vreo idee ecologistă, sau mai de Doamne ajută, că nu există!

 • le spune că în 2016, când a intrat într-o bătălie din partea unui partid care nu era cunoscut în zonă, a reușit să învingă „amândoi adversarii” – adică PNL și PSD – să ia 8 consilieri (în Consiliul local al municipiului Râmnicu Vâlcea, n. n.), a mai reușit „prin negociere, să iau amândoi viceprimarii și un vicepreședinte al Consiliului Județean”;
 • pentru „următorul mandat” le comunică obiectivul PER din județul Vâlcea: să luăm „minimum 7 primari”, să luăm  „peste 50% din Consiliul Local, amândoi viceprimarii și amândoi vicepreședinții Consiliului Județean”!!!

Aproape că nu mai rămâne nimic pentru ceilalți… laolaltă! Ce bucurie amară trebuie să-l încerce acum pe Rădulescu C-tin, liderul maxim al PSD-ismului local, „fratele” său de baroniadă politică, împreună cu care a hărtănit orașul și județul!

Află cum negociezi, / Pe bătrâni cum să-i distrezi…

Care-i… strategia promovată pentru atingerea acestor obiective îndrăznețe, le spune tot Gutău, înainte de a trece la alte învățături ale sale, de versat politicianist: „Pentru asta trebuie să știi să negociezi”! Doar atât!? Să fie atât d simplu!? Hai să vedem ce negocieri urmează să antameze, că m-am umplut de curiozitate pe tot corpul!

 • nu trebuie să-i acuzi pe ceilalți – PNL și PSD – că ar fi „ciumați”, pentru că „nu vei avea cu cine negocia”!
 • Partidul Ecologist Român dă libertatea organizațiilor sale „la nivel de județ” să se organizeze „în așa fel încât scopul nostru comun să fie acela de a ajunge în Parlament”! Obiectiv care poate fi atins, dar care nu este garantat 100%!

Ce ecologisme, clisme, ace, brice și carice!? Ce atâtea doctrine și vasiline, unguente și pansamente!? Ca și cum toți ăilalți le-ar da dispoziții propriilor organizații din teritoriu să facă tot ce depinde de ele ca partidul lor să nu intre în Parlament! Ce nu spune Gutău (încă!), deoarece a scăpat-o mai jos: te faci frate și cu Dracul, până treci puntea! Sau tehnica exersată de către hârșiții comuniști pe fraiereștenii de democrați, aplicând politica aliaților de drum! Sau și mai actualul, pupă-l în bot, și papă-i tot!

 • avem oameni „extraordinar de buni” în toată țara și cred că putem lua „un procent extraordinar de bun și putem învinge”! Trebuie „să fim modești, nu trebuie să ne infatuăm, trebuie să purtăm discuții de la om la om”;
 • „noi (adică, organizația PER de la Vâlcea, n. n.), avem 90 de secții de votare, deja avem la fiecare secție câte 30 de oamenimobilizăm și facem întâlnire, avem câte 8 secții de votare x 30 avem 240 de oameni… am făcut deja două întâlniri a câte 550 de oameni”;
 • „de exemplu, vineri avem întâlnire cu persoanele care au făcut 50 de ani de căsnicie. Sînt oameni extraordinar de lăsați așa din partea societății, oameni care au început să plângă când îi inviți la un restaurant, oameni care au 75-80 de ani. Am pus mașini la dispoziție, îi aducem îi ducem acasă. Sunt convins că din acei oameni 99% vor pune ștampila pe Partidul Ecologist Român! Trebuie să facem astfel de acțiuni!” Nu le-a mai spus și de unde provin banii care stau în spatele lacrimilor de fericire ale bieților octogenari…
 • „Trebuie să facem acțiuni cu tineri”! Dar a rămas la stadiul de simplu anunț, că nu prea are cu cine să le facă!

Te faci frate și cu Dracul, până treci puntea!

Și-și mută artileria verbală – câtă avea la el – pe partidele politice. Pe care le smocotește și le astrucă, spre delirul puțin numeroasei audiențe! Vorbe însoțite de gesturi ample ale mâinilor sale neobosite, asigurându-și astfel auditoriul de veridicitatea spuselor sale. După care, trece la împărtășirea rețetelor sale de prăduitor versat:

 • Trebuie să luăm foarte mult de la alte partide. Mâine (duminică, 09 februarie 2020, n. n.), vom lua doi primari de la PNL, am mai luat doi…”„Trebuie să mișcăm pe toate fronturile s-adunăm oameni, trebuie să lăsăm orgoliile pentru că niciodată nu sântem compatibili 100%, dar dacă știm să luăm ce e bun de la fiecare, putem să învingem și putem să facem un lucru formidabil”;
 • „De exemplu, colegul meu PRALĂ (Ștefan Prală, un jolly joker local, aflat în siajul lui Gutău, căruia i-a ciugulit din palmă; cel care a părăsit PSD-ul pentru avantajele asigurate de Gutău, prin promovarea lui în diferite sinecuri bugetare, n. n.), mi-a adus ieri 7 organizații de la…, unul care a fost cel mai înverșunat adversar al meu în campanie, din pușcăriaș nu mă scotea… până la urmă vine cu 50 și ceva de consilieri locali. Noi trebuie să acceptăm orice variantă! BINEÎNȚELES CĂ NU TREBUIE SĂ-I PROMOVEZI ÎN PARTID, NU TREBUIE SĂ-I UIȚI! (RÂSETE ȘI APLAUZEECOLOGISTE DIN SALĂ! n. n.) Nu trebuie uitat, doar așa zâmbești în față să sperăm că-ți îndeplinești scopul!”;
 • „Eu cred că Partidul Ecologist Român are o șansă reală să devină al treilea… a treia forță politică din România! Este șansa noastră unică”;
 • „După cum vedeți, de ALDE se alege praful și noi am luat organizații la Drăgășani, organizații întregi le-am luat. Partidul lu Ponta se alege praful de el, vă spun eu că se alege praful,… care mai sunt (din sală, cineva zice de… PMP, n. n.). PMP-ul e dus, nu va intra. Și atunci Partidul Ecologist Român este un partid căruia nu poți să îi reproșezi prea multe, vrea binele populației”;
 • Toate partidele vor la nivel declarativ binele populației. să nu spuneți că este unul care spune „vreau să-i omor pe oameni”! Nu, toate vor declarativ să facă bine oamenilor. Important este ca oamenii partidului respectiv să aibă credibilitate și cei care te votează – mai ales la locale – nu votează Partidul Ecologist sau partidul PNL-ul. Votează cu omul reprezentat de partidul respectiv. Ăsta-i adevărul. Foarte mulți vor lua leapșă. Unii se infatuează că la alegeri noi vom lua 50%, PNL-ul. Va fi dezastru! Veți vedea la locale ce va fi, va fi dezastru și pentru PSD și pentru PNL.”;
 • PSD-ul acum 4 ani de zile dacă aveai 30% și mergeai la PSD sperai că iei 45%, luai 15% (în plus, n. n.), datorită partidului. Acum, dacă ai 40% tu, 40% partidul, nu iei nici 30%. Vă garantez asta!”;
 • „Iar de liberali oamenii au început să se lămurească, dezastru pe care l-au făcut în fiecare din aceste două luni de zile (de fapt, din 4 noiembrie 2019, trecuseră 3 luni de guvernare a PNL, n. n.) …. Ne-au tăiat TVA-ul. Asta-i bunăstarea pe care ne-au adus-o. În momentul de față, în administrație este un haos total. DACĂ NU EȘTI MÂNĂ FORTE ȘI DACĂ NU-ȚI ASUMI FOARTE MULTE LUCRURI, E DEZASTRU!

Dacă m-ascultați pe mine / Ne vom umple toți de bine!

 • „De aceea eu spun că noi avem o șansă reală! Vă rog să vă mobilizați, vă rog să luați în serios fierare… și fiecare în localitatea respectivă, 20 de voturi dacă luăm, fiecare localitate să aibă făcute secții în fiecare localitate (se gândea probabil la organizații locale ale partidului, nu la secțiile de votare! n. n.). Noi așa facem, avem 89 de localități, în 80 avem deja făcute organizații. Am adus tot mai mulți oameni. Obiectivul nostru v-am spus este un obiectiv îndrăzneț, dar sânt convins 100% că îl vom realiza…”
 • Trebuie să degajăm forță. Oamenii au nevoie de cineva care degajă forță! Dacă ești un papă-lapte, te abandonează. Deci trebuie să degaji forță.
 • Dacă facem manifestări, vorbim și avem o firmă de IT care să ne facă multă reclamă, eu sânt convins nu că obiectivul, că vom realiza mult mai mult de 5%.

Poasă ningă, poasă plouă / Eu mi-am tras echipă nouă!

 • Vă mulțumesc,  îmi cer scuze, trebuie să mă retrag, avem meciul cu Gyor-ul, ECHIPA ESTE A PRIMĂRIEI DE HANDBAL (exprimarea / topica îi aparțin lui Gutău și aparțin stilului său inconfundabil! n. n.).” Iar gura păcătosului a mai scăpat un porumbel! Chiar că putem vorbi de…Primăria de handbal”, în condițiile în care instituția pompează anual peste 10.000.000 de lei, într-o echipă formată din straniere! Fără să-și asigure viitorul, prin valorificarea fondului autohton de tinere talente handbalistice.

Cu gogoşi, cu minciunele, te făcuşi vornic, mişele!

Conchizând, culoarea maronie pe care a împrăștiat-o Gutău Mircia peste cei din sală, pe care i-a stropit ritual cu asemenea „învățături” aflate la limita legii și a bunului simț, o să iasă greu. Și nu cu orice detergent, apropo de… ecologie! Pentru că procedând astfel, departe de a-și umple colegii de sfaturi aparent utile, Gutău și-a atras oprobiul tuturor celorlalte partide. Nu pentru că ele ar fi formate doar din fecioare neprihănite! Ci doar pentru nevoia de a păstra aparențele, concurența ferindu-se să iasă în public cu asemenea făcături și învățături jenante, distribuite angró, pe post de politică și doctrine!

Dacă mai era/este cineva care nu știe cine este adevăratul… GUTĂU, nu cred că acum mai persistă vreun motiv de îndoială. Nici pentru cei cu care și-a jurat credință veșnică! Mai ales pentru… PSD-iști! Pe care i-a bălăcărit cum i-a venit la gură, în stilu-i impardonabil. Și în legătură cu al căror viitor politic îndoielnic s-a antepronunțat. Trăgând cu putere de clopote într-o dungă, vestind apropiatul lor sfârșit politic!

Dacă mai era cineva care își imagina că adunătura asta de pușcăriași și pușcăriabili avea/are ceva în comun cu… ecologia și cu ecologismul, sper că acum este definitiv lămurit. Că nu din partea asta poate să vină salvarea… planetei! Nici măcar a mediului în care își duce umila-i existență, în viața sa de zi cu zi!

Dacă toți aceia pe care-i compromite iremediabil, spunând că o să-l voteze pentru că le-a dat un mic și-o bere o și fac, ne merităm soarta! Deși copiii și nepoții lor ar trebui să le atragă respectuos atenția, cum că ar fi bine să voteze pentru viitorul lor, al tinerilor și copiilor! Nu pentru colita și ulcerul reactivate de meniul standard, comandat și plătit de către îndatorații lui Gutău!

Dacă cumva asta înseamnă politică – și Gutău crede sincer că asta-i calea sigură și directă spre prosperitatea lor – putem spune răspicat și responsabil că, în acest moment, a murit și ultima speranță! Mai ales dacă… învățăturile lui Gutău vor da roadele scontate de acesta la Vâlcea!

Dacă toți stătătorii în opoziție, își imaginează că jucând bâza pe Facebook, generează voturi anti PSD și anti Gutău, trebuie să le spunem răspicat, cum am făcut-o deja de multe ori, că asta-i calea sigură spre realegerea preamarelui!

Că nu specia vânătorului individual este calea spre mult dorita victorie în alegeri! Că obținerea acesteia este o treabă de echipă, formată din profesioniști (și nu din urechiști!), deoarece au în față adversari versați, deprinși cu ocolirea capcanelor și atragerea în ele a celui care le-a pus!

Alegerile la 4 (patru!) ani nu sunt o cursă la care participă și câștigă doar…  highlander-ii, oricât de mult ne-ar emoționa și motiva filmele hollywoodiene să credem asta! Realitatea este cu mult diferită de speranțele deșarte, proiectate de unii pe pereții existenței noastre cenușii.

Asta trebuie să priceapă – și să nu mai uite – politicienii de campanie, cei care, din 4 în 4 ani, vin să ne momească cu asemenea minciunele și alte promisiuni deșarte, luându-ne astfel pe nimic bunul cel mai de preț pe care îl are o ființă rațională, domiciliată în cetatea democrației: dreptul de vot!

Iar toți cei care își dau votul pe nimic, (eventual pentru o bere și un… mic!), își merită soarta. Este regretabil faptul că procedând astfel, ne-o pecetluiesc și pe-a noastră! Spre bucuria nedisimulată a tuturor gutăilor și a profitorilor de ocazie care fac zid în jurul acestora, pentru apărarea interesului lor comun.

Până când, rămâne de văzut. Că deja nu mai trece niciun tren prin gara noastră mică!

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…
Să fiţi sănătoşi şi veseli!
ŢINEŢI APROAPE!

– Va urma –
TIBERIU M. PANĂ

_______________________

Sursa foto copertă

Omu Gnom – Limpede (Prod. de Omu Gnom) (videoclip oficial)

Cercetează, studiază, reprezintă-te!

Sunt și alte valori mai importante de urmat
și nu fi prost doar pentru că-i drumul cel mai ușor de învățat
fiecare dintre noi e înzestrat cu infinite puteri
da știi tu, e paradoxal timpu
și e complicat să fie simplu!
Am studiat, sunt informat, pregătit pentru cauză
e uimitor câte poți să găsești dacă știi ce cauți
zău, mereu la curent rămâi panou când în țară
reprezentăm rezistența când sare siguranța națională!

Bug Mafia & Loredana – Ridică-mă la cer

Vasile Şeicaru – La adio

2 gânduri despre “„Învățăturile” lui Gutău Mircia pentru ciracii săi din PER. Și nu numai…

  1. „Gogoașa” asta este una… înfuriată! Și cred că nu se va despărți nici… mort de funcția publică de PRIMAR, sursă asigurătoare de venituri sigure, provenind din diferite izbucuri!
   Mai grav este faptul că asemenea făcături se joacă de-a democrația, folosindu-se de partide ca de niște trambuline pentru a ajunge la „borcanele” cu miere publică! N-au niciun fel de scrupule și urmăresc cu ostentație un singur obiectiv: binele găștii (politice) din care fac parte!
   DUPĂ EI… POTOPUL!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.