Cum au ajuns multe bunuri ale Liceului „OLTCHIM” la C. N. „MIRCEA cel BĂTRÂN”, care nu era școală „dobânditoare”: ce și de ce a luat! (II)

A sosit vremea ca toți cei care au contribuit la desființarea și jefuirea liceului „Oltchim” să dea socoteală în fața legii!

Unde dreptatea lipsește, acolo tâlhăria domnește!

Scurt pe 2 și 1/4: În episoadele anterioare (cu link-uri spre fiecare din aceste episoade) am urmat firul logic al descâlcirii acestui nod gordian, încercând să dăm de adevăr în ce privește prăduirea bunurilor mobile ale liceului Oltchim. Liceu desființat ca urmare a restructurării rețelei școlare râmnicene prin „divizare totală”, acțiune făcută astfel încât să corespundă… mănușă (!) intențiilor funciare ale primarului GUTĂU Mircia. Prilej ca să luăm cunoștință de actele normative aplicabile în speță, de atribuțiile fiecăreia dintre părțile implicate, precum și de documentele care au fost emise de către fiecare dintre acestea. Și, mai ales, am aflat ce nu au făcut I.Ș.J. Vâlcea și conducerea de atunci a liceului, din tot ce ar fi trebuit să facă.

Primul episod al acestei serii ne-a dat ocazia să urmărim care au fost bunurile fostului liceu care au luat calea a 3 din cele 5 școli dobânditoare, și anume: Colegiul Economic, Liceul Tehnologic Ferdinand I și Colegiul Energetic, toate din Râmnicu Vâlcea. Precizarea este necesară deoarece o să vedem că la împărțirea recoltei de bunuri aparținând liceului Oltchim au participat și multe alte unități școlare din alte localități ale județului, sau alte unități școlare din oraș, în afara celor care erau în drept să o facă.

Cel de al doilea episod ne-a permis să aflăm / vedem cu ce s-au ales celelalte două licee dobânditoare: Liceul Tehnologic Forestier (care se numea atunci Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului) și Liceul Tehnologic General Magheru.

În articolul Desființarea și jefuirea liceului „OLTCHIM”: astăzi – BIBLIOTECA (I) – publicat pe 1 aprilie 2021 – am prezentat informații despre o adevărată carte de vizită a activității educative a acestei unități școlare.

Ca să înțelegem mai bine încotro urma s-o ia fiecare dintre clasele liceului Oltchim, vezi și H. C. L. nr. 30/30 ianuarie 2018 privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anul școlar 2018-2019.

Despre condițiile pe care nu le îndeplineau nici aceste unități școlare „dobânditoare” pe la ele pe acasă, pentru a putea găzdui și forma – așa cum se cuvine – elevii pe care-i moșteneau, ca urmare a desființării liceului Oltchim, am scris pe larg în articolul Despre precaritatea bazei materiale a unora dintre liceele „dobânditoare” a unor hălci din Liceul „OLTCHIM”, publicat pe 21 august 2019. Material care merită să fie parcurs fie și pentru a putea contracara inflația de neadevăruri, promovate insistent de partea interesată doar de promovarea gogorițelor gutăiene.

Iar în prima parte a acestui articol am prezentat documente care fac dovada că și alte unități școlare au beneficiat de bunuri care aparțineau liceului OLTCHIM, deși nu aveau un astfel de drept, nefiind… licee dobânditoare! Printre acestea aflându-se două grădinițe din Râmnicu Vâlcea – Grădinița cu Program PrelungitCOZIA”, Grădinița cu Program PrelungitNORD 1”, Școala Gimnazială nr. 13, precum și Liceul TehnologicBrătianu”, din Drăgășani.

Așa cum o să vedem cu alt prilej, au fost și alți importanți… beneficiari ai desființării liceului Oltchim, dar care nu au lăsat niciun fel de urme materiale la instituția tutelară – adică, la Inspectoratul Școlar Vâlcea – care ar fi trebuit să asigure desfășurarea exemplară a acestui eveniment, pentru care nu exista un precedent pe meleagurile vâlcene! Se pare că astfel de „urme” materiale nu au rămas nici la fostul liceu! Pentru că acele bunuri s-ar fi dus la vale pe apa… Sâmbetei / Olăneștiului!

Cine seamănă nedreptate, va culege nenorociri! (proverb latin)

Și am ajuns la principalul beneficiar (cunoscut) al prăduirii Liceului Oltchim, nimeni altul decât… COLEGIUL NAȚIONAL MIRCEA cel BĂTRÂN din RÂMNICU VÂLCEA. Despre încrengăturile care au făcut posibilă această jecmănire, aflați din rândurile și din documentele de mai jos.

Fără să intrăm AICI în alte amănunte, sugerăm că toate acestea au fost posibile datorită legăturilor oculte existente la nivelul municipiului / județului între PSD (printre ai cărui consilieri municipali se afla d-na prof. DOBRETE FLORENTINA-ADINA, inspectorul școlar care, așa cum am văzut, avea mari responsabilități în această speță) și PER (partid avându-l printre consilierii municipali și pe prof. PANĂ CĂTĂLIN, directorul colegiului în chestie). Fără ale căror voturi pentru „divizarea totală” a două prestigioase licee vâlcene, GUTĂU Mircia, liderul maxim al coaliției lor politice, ar fluiera și acum a pagubă! A pagubă mare, nu d-aia ca-n… ciuperci!

În ce o privește pe d-na DOBRETE Adina, îmi place să cred că știa foarte bine ce înseamnă… școli dobânditoare! Mai ales că, doar cu câteva zile înainte de aceste fapte reprobabile, pe 28 august 2018, semnase o Adresă – alături de d-na BICĂ Andra, inspectorul școlar general aflat în funcție – care a fost remisă liceului Oltchim, aflat pe cale de a fi răstignit. Act în care se făcea vorbire despre această categorie de unități școlare, numite generic… „dobânditoare”!

Iar domnul consilier local / director PANĂ CĂTĂLIN, (doar o simplă potrivire de nume cu mine, nu altceva!), beneficiar al rășluirii multora din bunurile proprietate a unui liceu aflat în moarte clinică, pentru astfel de fapte impardonabile, trebuie să realizeze (măcar acum, cu mult dincolo de cel de-al doisprezecelea ceas!) că se afla într-o crasă stare de… incompatibilitate! Pentru dovedirea căreia este suficient să se constate că aceste bunuri au intrat în gestiunea școlii pe care o conducea. Chiar dacă s-a crezut dăștept, fiindcă și-a pus adjuncta, pe d-na prof. MLISAN Mirela, să semneze toate hârțoagele pe care colegiul pe care îl conducea le-a emis cu acest prilej! Adjunctă din a cărei  minte nu pot să cred că s-au ițit astfel de inițiative… nelegale!

domnul director PANĂ CĂTĂLIN era direct interesat de scurgerea spre stâna sa educațională a multora din bunurile care erau proprietatea exclusivă a Liceului OLTCHIM, pentru a cărui desființare votase în mod repetat în Consiliul local, stă mărturie chiar… FOTOGRAFIA DE COPERTĂ a acestui articol. Imagine în care se poate vedea cum autoturismul acestuia părăsește curtea liceului OLTCHIM, fiind călăuzit chiar de către directorul acestei unități școlare și coleg al său de colectiv didactic la C. N. „MIRCEA cel BĂTRÂN”, (unde era profesor titular de matematică), nimeni altul decât dl prof…. SMEUREANU Florin-Dorian!

Deși i-am tras clopotele mai demult, consider că – în ce-l privește – a venit momentul potrivit pentru o sesizare la ANI (Agenția Națională de Integritate). Nu înainte de a dezvolta acest subiect într-un alt episod. Ca să-i piară agariciului cheful de a se atârna politic de tot felul de venetici, pentru a accede în funcții manageriale și administrative nemeritate. Așa cum a făcut de câteva decenii încoace, profitând de orice vânt prielnic, care a bătut în pupa existenței sale conjuncturale. Să vadă cum e să stai (meritat) pe tușă, cel puțin o tură două! De ce nu, poate că-i rost și de o tură de destindere pe la mititica! Pe acolo pe unde, în timp, s-au relaxat unii dintre șefii săi din politichia locală.

2016 – Lideret al Partidului Ecologist Român Vâlcea (Pană Cătălin primul din dreapta)16.04.2021 PANĂ CĂTĂLIN PER 2016Sursa foto.

Să vedem documentele cu pricina, dovadă a cârdășiei dintre cele două personaje, ale căror fapte condamnabile au marcat un rapt pe față. Că așa au crezut cei doi că trebuie făcut până la capăt, chiar dacă – până atunci – fiecare dintre ei contribuise decisiv la decesul Liceului Oltchim.

Filele 100-101 (așa cum au fost numerotate de I.Ș.J. Vâlcea, în ordonarea documentelor pe care mi le-a remis):

07.04.2021 CN McB4 2018

Fila 100Adresa nr. 1.325 / 30.08.2018 a C. N. „Mircea cel Bătrân” către L. T. Oltchim (înregistrată la destinatar sub nr. 9 / 30.08.2018) – prin care „roagă” să se aprobe „transferul laboratorului de informatică AeL, Platforma MEC (SEI)… către unitatea noastră…”:

 • pe document s-a consemnat olograf „I.Ş.J. Vâlcea insp. Dobrete Adina”, care a și semnat, confirmând astfel aprobarea acestui „transfer” de către Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea;
 • nu a fost înregistrată la I.Ş.J. Vâlcea;
08.04.2021 CN McB1 ARON 2018           Dl director SMEUREANU FLORIN-DORIAN, într-o discuție cu… tâlc, purtată (în curtea liceului OLTCHIM) cu cineva aflat în autoturismul din imagine, în prezența d-lui Pantelimon Aron, administratorul de atunci al Colegiului Național „MIRCEA cel BĂTRÂN” (vezi data / ora de pe fotografie)

07.04.2021 CN McB5 2018

Fila 101Proces-verbal încheiat pe 3.09.2018cu ocazia predării către Colegiul M.B. Rm. Vâlcea … (consemnare olografă, aparținându-i lui BOJAN Ștefan, ad-tor al liceului Oltchim, n. n.), conform procesului-verbal anexat şi înregistrat cu nr. 1325/ 30.08.2018. … toate obiectele de inventar au fost verificate de către Comisia tehnică a Colegiului MCB … şi corespund din punct de vedere tehnic”;

 • s-a consemnat olograf (de către același administartor) că s-a predatLaborator informatică AeL …”;
 • este semnat de administratorul Bojan Ştefan (la predare, din partea L. T. Oltchim) şi de …. Aron Pantelimon „VX 677_ _ _”,  (la primire, din partea C. N. Mircea cel Bătrân);
 • pe document s-a consemnat olograf: „I.Ş.J. Vâlcea insp. Dobrete Adina”, care a și semnat, confirmând / validând astfel efectuarea acestei tranzacții ilegale;
 • documentul nu a fost înregistrat la I.Ş.J. Vâlcea.
08.04.2021 CN McB1 ROMAN 2018Unul din autoturismele care – în mod repetat – au cărat la C. N. MIRCEA cel BĂTRÂN greaua / prețioasa povară, reprezentată de toate dotările din LABORATORUL AeL al liceului OLTCHIM.

Filele 9597:

07.04.2021CN McB1 2018

Fila 95Anexă la predare primire AeL 2008 de la Liceul Tehnologic Oltchim către Mircea cel Bătrân Rm. Vâlcea”:

 • cuprinde 15 poziţii – server, staţii lucru (25 buc), UPC, multifuncţional, Windows Vista etc. etc.;
 • este semnată de administratorul Bojan Ştefan (la predare, din partea L. T. Oltchim) şi de Roman Octavian (la primire, din partea C. N. Mircea cel Bătrân);
 • conform valorilor declarate / consemnate în Anexă, valoarea totală a acestor bunuri era de 97.721,05 lei 
 • la poziția 14 din Anexă, valoarea celor 725 de Lecții multimedia este de… 11.418,75 lei și nu de 11.421,07 lei (cu un minus de… 2,32 lei față de calculul greșit din Anexă)!

07.04.2021 CN McB2 2018

Fila 96 – pe document s-a consemnat – de către Bojan Ștefan – „AEL – 2008 CĂTRE C. NAȚ. MIRCEA CEL BĂTRÂN”.

07.04.2021 CN McB3 2018

Filele 9697 – MECT Anexa 2Lista coduri de produs şi Serii echipamente” (două file):

 • pe Listă figurează 59 de poziții, mai puține decât cele care au fost predate către C. N. „Mircea cel Bătrân”!
08.04.2021 CN McB2 ROMAN 2018Autoturismul VL 57 AWI și proprietarul său – dl. prof. ROMAN OCTAVIAN, (semnatarul Anexei de predare-primire – de la Fila 95 – de mai sus) – grăbit să-și îndeplinească misia de a transporta la C. N. MIRCEA cel BĂTRÂN Laboratorul de informatică AeL al liceului OLTCHIM! (vezi pe fotografie data/ora prețiosului transport)

Mai bine să obținem puține foloase pe drept, decât multe pe nedrept! (proverb latin)

Filele 108112:

07.04.2021 CN McB6 2018

Fila 108 procesul-verbalîncheiat azi 5.09.2018 … între C. N. Mircea cel Bătrân şi L. T. Oltchim”, înregistrat cu nr. 1.374/ 05.09.2018 la C. N. „Mircea cel Bătrân” şi la L. T. Oltchim cu nr. 12/ 30.08.2018, cu ocazia predării de către L.T.O. … a unor bunuri materiale”, bunuri care au fost enumerate în document:

 • așa cum rezultă din numărul de înregistrare de mai sus – documentul a fost emis / încheiat de C. N. Mircea cel Bătrân pe data de… 5 septembrie 2018, dată la care liceul OLTCHIM nu mai avea personalitate juridică, nemaifiind în situația de a încheia și de a-și mai putea asuma legal astfel de acte, referitoare la transferuri de bunuri! Și nu numai!
 • Pe procesul-verbal emitentul a tehnoredactat: „AVIZAT, Inspector şcolar, prof. Dobrete Adina”, existând o semnătură care îi aparține acesteia (d-na inspector școlar / consilier local DOBRETE Adina, fiind cea care, procedând astfel, a confirmat / validat această tranzacție ILEGALĂ)!
 • documentul nu are nicio semnătură a vreunui reprezentant al… victimei, în schimb l-a semnatDOBRETTE Adina, aflată pe post de asistentă de regie! Dacă nu cumva n-o fi fost… regizorul din umbră al unora din aceste manopere mobiliare, cu iz extrem de… sulfuros!

Din document realizăm că acest colegiu, acolo unde dl SMEUREANU Florin-Dorian, directorul vremelnic al Liceului OLTCHIM era profesor titular, a dat lovitura! De remarcat și faptul, evidențiat de noi și cu alt prilej, că:

 • dl director SMEUREANU nu a semnat niciun astfel de act;
 • nu exista nicio hotărâre a cuiva – Consiliul de administrație al liceului, Consiliul de administrație al I.Ș.J. Vâlcea etc. – prin care să se autorizeze astfel de… transferuri de bunuri, spre o entitate școlară care nu era în drept să beneficieze de asemenea „pradă de război”, neavând calitatea de unitate școlară dobânditoare!
 • singurul care a semnat din partea școlii toate aceste documente, fără să se poată administra nicio dovadă că ar fi fost împuternicit oficial de cineva să o facă, urmare a existenței vreunei hotărâri în acest sens, a fost administartorul… BOJAN ȘTEFAN! Cel care, procedând astfel, considerăm că este unul dintre cei care-s buni de plată pentru prăduirea bunurilor care erau proprietatea liceului Oltchim!

Toate acestea s-au întâmplat ca urmare a unor manopere convenite între cei interesați, aflați pe diferite crenguțe în copacul puterii lor vremelnice. Aflați în partidele care formau majoritatea de la nivelul județului / municipiului (PSD + PER), care erau de conivență cu conducerile „manageriale” (!) de atunci ale I.Ș.J. Vâlcea, Liceului Oltchim, Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, sau cu acelea ale celorlalte școli beneficiare ale acestor bunuri, deși nu aveau calitatea de școli… dobânditoare! 

07.04.2021 CN McB7 2018

07.04.2021 CN McB8 2018

07.04.2021 CN McB9 2018

Filele 109111 sunt documente diferite, (nu sunt identice, deși – la o privire superficială – așa par să fie):

 • pe fiecare dintre ele există semnătura și ștampila emitentului (C. N. Mircea cel Bătrân), precum și numărul de înregistrare al acestuia (numărul 1.374 din 5 septembrie 2018);
 • fiecare dintre  acestea a fost înregistrat la destinatar – liceul Oltchimcu numărul 12 din… 30 august 2018, ceea ce înseamnă că au fost înregistrate cu vreo 5 zile înainte de a fi… emise!
 • doar pe ultimele trei există semnătura cuiva – despre care doar se poate presupune că îi aparține unui reprezentant al liceului Oltchim, cel care a predat bunurile enumerate – în persoana aceluiași administartor BOJAN ȘTEFAN, fără ca să existe vreo altfel de mențiune privind calitatea oficială a acestuia (nume și prenume, funcția deținută / calitatea în care le-a semnat, justificarea respectivei semnături pe fiecare dintre aceste acte etc.);
 • în schimb, pe fiecare din aceste 4 (patru) documente – care doar par să fie, dar nu sunt identice (!) – există semnătura d-nei inspector școlar DOBRETE Florentina-Adina. Cea care, punându-și semnătura pe fiecare dintre ele, nu a observat nimic nelegal! Ca și cum ar fi fost forțată să o facă, sau le-ar fi semnat cu ochii închiși”  Sau, Doamne ferește, a făcut-o fiind… legată la ochi! Dar care, procedând astfel, a girat / oficializat toate aceste tranzacții / transferuri ilegale!

07.04.2021 CN McB10 2018

Fila 112 procesul–verbalîncheiat azi 05.09.2018, cu ocazia predării către Colegiul Mircea cel Bătrân, conform procesului-verbal anexat şi înregistrat cu nr. 1.374/ 05.09.2018”, prin care:

 • se predau unele „obiecte de inventar”, enumerate în pretinsul proces-verbal (tot cu scrisul de mână al lui Bojan Ştefan, administratorul L. T. Oltchim).
 • obiectele de inventar enumerate în pretinsul proces-verbal exced solicitările formulate de către C. N. Mircea cel Bătrân;
 • la „am predat”, pe lângă titulatura liceului, sunt menționate de către emitent – Liceul Tehnologic OLTCHIM – numele și calitatea celui care a predat aceste bunuri / obiecte de inventar: „Administrator Bojan Ștefan”, precum și semnătura acestuia;
 • la „am primit” există numele olograf Radu Claudiu, o semnătură şi seria / numărul unui act de identitare „VX 402_ _ _”;
 • pe procesul-verbal apare consemnarea olografă „I.Ş.J. Vâlcea/prof Adina Dobrete” şi o semnătură indescifrabilă, aparţinându-i acesteia.

D-na inspector școlar DOBRETE ADINA-Florentina a fost persoana oficială care, așa cum se poate observa pe fiecare din aceste documente, a semnat tot ce nu trebuia să semneze! Pentru că, trebuie să repetăm, la Colegiul „Mircea cel Bătrân” nu urma să plece oficial nicio clasă a liceului Oltchim, restructurat prin „divizare totală” și datorită votului din Consiliul Local al d-nei consilier local Dobrete. Aceasta fiind singura situație care i-ar fi conferit acestei unități școlare calitatea de liceu… dobânditor! Care i-ar fi permis să poată beneficia de unele din bunurile care erau proprietatea acestui liceu! Așa încât, colegiul Mircea cel Bătrân nu ar fi trebuit să ia nimic! Pentru că toate aceste bunuri erau necesare asigurării condițiilor optime pentru educarea elevilor distribuiți la cele 5 (cinci) licee dobânditoare.

07.04.2021 CN McB11 2018

Fila 117 Proces-verbalnr. 8 din 30.08.2018” (consemnare olografă a lui Bojan Ştefan), „încheiat azi 23.09.2018  cu ocazia predării către C.N. „M.B.” a mobilier şcolar: 30 mese tip pupitru, 60 scaune …, 1 catedră, 1 birou”;

 • pentru predare a semnat Bojan Ștefan, la primire Pantelimon Aron (având actul de identitate cu seria / numărul „VX 677_ _ _”);
 • tranzacția atestată de acest document nu a fost avizată de I.Ş.J. Vâlcea, cu toate că actul a ajuns și a… rămas la Inspectoratul Școlar Vâlcea! Știau ele – madamele tutelare – ce știau! Chiar dacă nu au făcut-o, tot sunt în culpă!
 • deși este datat de către BOJAN Ștefan în numele pretinsului emitent – Liceul Oltchim – ca fiind înregistrat (cu numărul… 8) pe… 30 august 2018, așa cum s-a menționat în conținutul său, documentul a fost încheiat pe 23 septembrie 2018! Atunci când liceul nu mai era autorizat să încheie niciun fel de acte, nemaiavând personalitate juridică din data de 1 septembrie 2018. Motiv pentru care nici nu a fost asumat de nimeni altcineva, nici din liceu, nici din Inspectoratul școlar! Deși… neasumat, bunurile care sunt enumerate au zburat spre noul lor cuib, unde nu aveau ce să caute! Procedând astfel, profitând de neatenția interesată a celor răspunzători pentru înfăptuirea tuturor acestor matrapazlâcuri, cucul smeurean și-a pus ouăle mobiliare în cuibul în care urma să clocească, nu în cele în care acestea ar fi trebuit să ajungă!
 • neconcordanțele dintre aceste date etc., dovedesc faptul că emitenții și beneficiarii acestor „transferuri” ilegale de bunuri materiale – care erau proprietatea exclusivă a unității școlare desființate – erau siguri că lor nu li se putea întâmpla NIMIC rău, deoarece ei și ai lor se aflau la butoane! Sau, cine știe, poate că tocmai un astfel de comportament probează existența unei doze incomensurabile de prostie! De la care, până la situația de… incompatibilitate, nu mai era decât un pas. Pas pe care, managerul PER-ist al C. N. Mircea cel Bătrân nu a ezitat să-l facă!
Dl director SMEUREANU FLORIN-DORIAN, într-o discuție cu… tâlc, purtată (în curtea liceului Oltchim) cu o persoană aflată în autoturism, în prezența d-lui Pantelimon Aron, administratorul de atunci al C. N. „Mircea cel Bătrân”, liceu la care cel dintâi era profesor titular.08.04.2021 CN McB2 ARON 2018

Este bine să-l oprești pe cel care nedreptățește pe alții; sau, cel puțin, ferește-te să-i fii complice! (proverb grecesc)

De data asta, ochii celor doi stăpâni care omorâseră… vita educațională!08.04.2021 CN McB PANĂ 2018VEZI mai jos la Fotografia de copertă  explicația acestei (re)întâlniri cu… schepsis!

În episodul următor o să scoatem la lumină bruma de documente existente la Inspectoratul școlar Vâlcea, referitoare la inventarierea unora din bunurile care erau proprietatea liceului Oltchim. Ca să realizăm de când erau, ce conțineau acele pretinse inventare, închizând astfel cercul nereușitei acțiuni de inventariere a acestor bunuri, așa cum am dovedit (într-un episod anterior) că s-a întâmplat.

Pentru a vă forma o imagine de ansamblu asupra dezastrului produs – cu bună știință – prin desființarea liceului OLTCHIM, vă sugerez să vedeți și următoarele articole / materiale video. Ca să realizați cât de arbitrară a fost această măsură adoptată de administrația publică locală. 

Păzea! În cazul „divizării” Liceului „OLTCHIM” începe recapitularea finală!

De ce nu trebuia desființat Liceul „OLTCHIM” din Râmnicu Vâlcea (I)

De ce nu trebuia desființat Liceul „OLTCHIM” din Râmnicu Vâlcea (II)  

În ce consta unicitatea ofertei educaționale a Liceului „OLTCHIM”  

Ca să vă dați seama ce bază materială a avut acest liceu, vă recomand să vedeți / revedeți materialele VIDEO de mai jos:

VIDEOBAZA MATERIALĂ a liceului OLTCHIM din RÂMNICU VÂLCEA (filmarea a fost realizată pe 11 iulie 2018).

VIDEO – LABORATOARELE tehnologice de care dispunea liceul OLTCHIM, care aveau dotările necesare desfășurării tuturor activităților instructiv-educative pe care le organiza. Dotări de care – așa cum am dovedit și în materialele noastre anterioare – s-a ales praful!

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!                               

ŢINEŢI APROAPE! 

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ, alias Lupul sindicalizat

See Nancy Hayes's Animated Gif on Photobucket. Click to play | Wolf pictures, Wolf spirit animal, Wolf photos

________________________________________

Fotografiile și filmările care ilustrează acest articol îmi aparțin. (cu excepția fotografiei în care sunt înfățișați fruntașii PER, după victoria în alegerile locale din 2016).

FOTOGRAFIA DE COPERTĂ îl înfățișează pe dl prof. SMEUREANU FLORIN-DORIAN, directorul de atunci al liceului OLTCHIM, conducându-l până la ieșirea din curtea liceului pe colegul și oaspetele său de marcă, director al Colegiului NaționalMIRCEA cel BĂTRÂN” și CONSILIER LOCAL al UAT Râmnicu Vâlcea, proprietar al autoturismului cu nr. „VL 26 PAN”.

Cel care, în repetate rânduri, votase într-o veselie pentru restructurarea rețelei școlare din municipiu, prindivizarea totală” (!) a liceului OLTCHIM și înstrăinarea imobilului acestuia (teren și 13 construcții) către Universitatea din PITEȘTI, contribuind astfel la împlinirea pohtei funciare a lui GUTĂU Mircia, șeful său de partid. Despre PANĂ CĂTĂLIN este vorba, cel care venea ca să culeagă roadele votului său parșiv, girând preluarea unora din cele mai de preț bunuri pe care le deținuse liceul la a cărui desființare contribuise decisiv! Să le dea Cel de Sus după inimile și sufletele lor parșive / mârșave… Doar atât cât pot să ducă, nu mai mult!

Marfar – Las-o bă că merge așa (OFFICIAL VIDEO)

Daniel Iancu – Vine valu îmi ia calu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.