VIDEO – Ședința Consiliului Local – Râmnicu Vâlcea (14 decembrie 2017)

 

Difuzăm și înregistrarea ședinței Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea din data de 14 decembrie 2017, în cadrul căreia s-a adoptat – prin Hotărârea nr. 491/ 2017 – Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Proiectului rețelei școlare… de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anul școlar 2018-2019.

Act prin care, printre altele, s-a propus reorganizarea rețelei școlare „prin divizarea totală” a Liceului Tehnologic OLTCHIM!

Celor interesați de realizarea unor comparații – între cele reținute pe imagine și cele consemnate pe hârtie – le punem la dispoziție și Procesul-verbal al ședinței C. L. din data de 14 decembrie 2017 (vezi AICI).

De asemenea, reamintim articolele noastre în care – recent – ne-am referit la evenimentele petrecute în acel cadru.

1. Articolul publicat pe 1 iulie 2018: https://panatiberiu.wordpress.com/2018/07/01/in-loc-de-concluzii-la-sedinta-consiliului-local-din-14-xii-2017-ii/

2. Articolul publicat pe 29 iunie 2018: https://panatiberiu.wordpress.com/2018/06/29/in-loc-de-concluzii-la-sedinta-consiliului-local-din-14-xii-2017-i/

3. Articolul publicat pe 22 iunie 2018: https://panatiberiu.wordpress.com/2018/06/22/din-proiecte-in-proiecte-noi-liceul-tot-vi-l-luam/

4. Articolul publicat pe 18 iunie 2018: https://panatiberiu.wordpress.com/2018/06/18/consiliul-local-a-fost-luat-de-val-si-scos-la-mal-taman-in-aval/

Materialul filmat este prezentat în patru părți, oferind posibilitatea înțelegerii mai multor elemente (care țin de atmosferă, de atitudine și poziție a unora dintre participanți/ vorbitori etc.), decât simpla lecturare a unor slove, adesea, contrafăcute sau/ și trunchiate!

Prima parte are 25 de minute;

Partea  a doua are 25 de minute: (tratează integral subiectul…. );

Partea  a treia are 20 de minute: (continuă discuțiile despre modificările privind rețeaua școlară; la min. 18 – aplauze pentru… Băzăvan – desființarea se face pentru teren… )!

Partea  a patra are 15,01 minute: (Filip Daniel – de la L. T. Henri Coandă, al cărui nume nu a fost consemnat în procesul-verbal de ședință, deși – așa cum rezultă din înregistrarea video – acesta s-a prezentat etc. etc.).

Sunt ușor de sesizat și alte neconcordanțe între înregistrarea video și procesul-verbal, întocmit pe baza acesteia. Înregistrarea video permite sesizarea unor elemente umoristice definitorii pentru un adevărat tămbălău… verbal, specifice unei atmosfere de autentică babilonie, presărată cu o hemoragie de cuvinte care nu aveau nimic de-a face cu discuția de fond, bine direcționată de către cel direct interesat, asezonată cu un comic de situații… cât cuprinde!

Concluzia acestei „întâmplări” legislative din mini parlamentul local se impune de la sine: în comparație cu personajele de poveste ale lui nenea Iancu, unii dintre eroii noștri sunt adevărate… monumente!

Las la alegerea d-stră stabilirea categoriei în care – potrivit vorbelor și faptelor acestora – pot să fie încadrați!

Știu că pot să am deplină încredere!

 

Până la următorul episod,

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,

CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,

ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…                                                     

Să fiţi sănătoşi şi veseli!

 

ŢINEŢI APROAPE!

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ

_____________________

 

 

 

 

3 gânduri despre “VIDEO – Ședința Consiliului Local – Râmnicu Vâlcea (14 decembrie 2017)

  1. Pingback: De ce nu trebuia desființat Liceul „OLTCHIM” (II) – Periegheze

  2. Pingback: Păzea! În cazul „divizării” Liceului „OLTCHIM” începe recapitularea finală! – Periegheze

  3. Pingback: Considerentele din Sentința nr. 902/2019, prin care a fost „anulată în parte” o hotărâre a CA al IȘJ Vâlcea – Periegheze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.