Doamne, mare e puterea Ta! Am trăit s-o aud/văd vorbind pe Preda Maria-Carmen!

Motto: Ca un om fără de minte,
Numai eu merg înainte.
Toți îmi strigă, ești nebun!?
Dar de ce îmi este dragă
Și iubesc pisica neagră,
Asta n-am cum să le-o spun! – versuri Pasărea Colibri

Povestea vorbei de astăzi: Uitați-vă cu mare atenție la videoclipul de mai jos. O să recunoașteți un personaj politic (!?), aflat permanent în proximitatea lui GUTĂU. Fie de-a stânga, fie de-a dreapta tatălui său politic. Oricum / oriunde ar fi stat, tot degeaba! Asta o știam cu toții!

Am căutat îndelung până să găsesc un material filmat, în care să aud vorbind o… necuvântătoare! Aproape că îmi pierdusem orice speranță…  Până când am găsit un material video de prezentare a unei fapte de laudă a preamarelui nostru primar. Cum se inaugura o potecă, un zid de sprijin, o coșmelie, un W.C. etc., toate făcute din banii comunității – nefiind altceva decât concretizarea în fapte a unora din atribuțiile legale ale primarului – GUTĂU Mircia era prezent! De fiecare dată și în orice astfel de loc GUTĂU era însoțit de nelipsitele figuri ale celor doi viceprimari, colegii lui de partid: Maria-Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu. Aflați permanent în preajmă, întărind astfel – prin muțenia nelipsitei lor prezențe – spusele peltice și moldovenismele marelui lor coleg de partid ecologist… român!

Trei, Doamne, şi toţi trei!

Cei trei corifei, dintre care doar cel din mijloc este pe post de… tenor! Restul nu au fost decât de umplutură, de… abureală și decor!

Gutău a inaugurat una dintre cele mai moderne săli de atletism din România.  Din păcate, treci prin noroaie să ajungi acolo

Eusebiu Veţeleanu Arhive - Arena Vâlceană

4 străzi modernizate în cartierele limitrofe ale Râmnicului – EUROVÂLCEA

Lângă stadionul din Rm. Vâlcea, nu se mai face bazin de înot, ci parc

Un nou bazin cu apă sărată a fost inaugurat la Ştrandul Ostroveni – Mircia  Gutău

Primarul Mircia Gutău a inaugurat terenul de sport de lângă Grădiniţa  Ostroveni 2 – acces gratuit pe cea mai nouă facilitate sportivă a oraşului  – EUROVÂLCEA

Inaugurarea unui nou loc de joacă – Mircia Gutău

Mircia Gutău, bilanț după patru ani de mandat | Indiscret in Oltenia

Vezi AICI articolul nostru: STIMA NOASTRĂ și MÂNDRIA / ANDRA și GUTĂU MIRCÍA!publicat pe 31 octombrie 2019. (În plan secund, în rochie verde – d-na viceprimar Preda Carmen).

Stați nițel, a deschis gura / Doar să ne-arate… dantura!?

IAT-O pe cucoană în toată splendoarea, într-o filmare făcută pe 22 iunie 2018, la inaugurarea unui „parc” în zona de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. De fapt, parcul dendrologic al Liceului Forestier din oraș, rășluit din incinta imobilului liceului de către GUTĂU, fără ca managementul respectivei unități școlare să zică nici… pâs! Faptă care nu se putea realiza fără contribuția decisivă a șefei de atunci a I.Ș.J. Vâlcea și a prefectului aflat în funcție. Cei doi nefiind altceva decât niște simple unelte / extensii „politice” ale lui GUTĂU, atârnate (la vedere!) de șaua de conchistador fără pic de scrupule a acestuia. Hotărât să valorifice orice spațiu aparent liber din oraș, indiferent de legile / normele pe care le încălca. Despre toate aceste „contribuții” ale celor două personaje de tristă amintire, am mai scris AICI, devoalând  ajutorul constant și de neprecupețit pe care acestea i l-au dat lui GUTĂU pentru concretizarea unor astfel de „planuri” antieducaționale! Mai multe amănunte despre astfel de fapte ale tripletei GUTĂU Mircia (primar) – BICĂ Andra (inspector școlar general al I.Ș.J. Vâlcea) – MARIN Florian (prefect al județului Vâlcea între anii 2017-2019), vezi în materialul de la link-ul de mai sus.

Lumeee, lumeee! Minune mare… A venit circul în parc! PREDA Maria-Carmen… vorbește! Dacă așa se pot numi platitudinile pe care – de voie, de nevoie – le-a articulat preț de doar câteva secunde! Nu prea multe, că i-au secat izvorul inspirației și cel al priceperii în tainele administrației publice locale! Vezi / auzi înregistrarea de la min. 4;40 la min. 5;16. Și… gata! Urmăriți-i mimica și opintelile pe care le face, în încercarea de a găsi și emite o brumă de cuvinte calpe. Care nici măcar nu se articulează coerent, apropo de răspunsul acesteia la întrebarea… „ce-și dorește de ziua ei”: „să fim mai buni, să schimbăm un pic lumea asta care încearcă să pună doar bețe și atât!”!!! Fără să precizeze pe unde și în ce strecurau / băgau ăia răi toate bețele invocate, în lumea imperfectă pe care ei doreau să o schimbe în bine! Să fi fost o declarație premonitorie pentru actualele visuri de mărire ale catindatei PMP!?

Fiindcă și uitarea e scrisă-n legile omenești / Cucoana ne toarnă doar povești!

Arc peste timp, iată-i, din nou, împreună pe cei doi… Într-o încercare disperată a lui Gutău de a-și asigura și astfel o reprezentare parlamentară. Pentru că gândirea „pragmatică” a guru-lui său politic, a împins-o pe Preda Maria-Carmen din Partidul Ecologist Român, (considerat a nu avea niciun fel de șanse în lupta electorală parlamentară), în… Partidul Mișcarea Populară! Partid care nu este altceva decât jucăria politică a lui Traian Băsescu, mai vechiul șef al lui GUTĂU, de  pe vremea când își făceau împreună veacul prin Partidul Democrat! Și astfel, folosindu-se de… mută (!), Gutău speră să-și facă auzit glasul în Parlamentul României! Sau, cine știe, vrea să se strecoare (din nou!) în tabăra viitoarei puteri, dacă alegerile parlamentare vor fi câștigate de PNL. Care o să aibă nevoie de… PMP, pentru realizarea unei majorități parlamentare, care să-i permită să guverneze… Și tot așa… dacă! Cam prea mulți de… dacă, totuși! Sau, Gutău vrea doar să o ascundă pe principala sa colaboratoare – din timpul trecutului mandat de primar (2016-2020), în care i-a fost… viceprimar – după scutul aparent impenetrabil al imunității parlamentare!? Pentru că este posibil ca duduia să știe prea multe despre matrapazlâcurile petrecute în acel timp în primărie. Deși, în ce-o privește, dacă – prin absurd – ar ajunge în Parlament, n-o văd deschizând gura pentru a face alte declarații politice în afară de… jurământ!

Pe un recent material de campanie al acesteia găsim – culmea ridicolului – următoarea… recomandare pentru a fi votată de către vâlceni: „Pentru schimbarea României în bine este absolut necesar dialogul constant între cetățeni și reprezentanții lor politici”!!! Material în care pretinde că ar fi… „viceprimar Râmnicu Valcea” (!?), imaginându-și că oamenii care nu o cunosc ar putea să se lase seduși de asemenea vorbe fără niciun fel de acoperire în activitatea sa publică anterioară: „Încurajez dialogul constructiv, lucru de care am ținut și voi ține cont și în următorii ani!” Altfel zis, cucoana promite că o să facă de acum înainte ceea ce – în toți anii din urmă – nu a dovedit că ar fi fost în stare să facă! D-aia zic că grădina Domnului este mare! Printre altele, pentru că se permite unor astfel de ființe bipede să circule libere prin ea!

Carmen Preda, beneficiind de susținerea lui Gutău Mircia, pentru candidatura sa la Camera Deputaților, pe lista… PMP Vâlcea!

Sursa foto

Vezi și articolele noastre de mai jos, referitoare la astfel de personaje de poveste de… speriat copiii:

Traian Băsescu, păpădia, salata, ursul carpatin, marotele unui matelot cabotin!publicat pe 1 septembrie 2020;

„Colonelul” Robert Turcescu – înghițitorul de săbii… boante! – publicat pe 2 februarie 2019.

P. S.: Sfaturi electorale… n-am. Pentru că, după astfel de materiale și devoalarea unor astfel de personaje, știți bine ce ne mai rămâne de făcut!

Să aveți gândul cel bun...

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!

ŢINEŢI APROAPE! 

– Va urma –

Tiberiu M. Pană

_____________________________

Sursa foto copertă

Cum girează „independentul” Gutău făcăturile PMP-iste de pe… liste! Ca să le fie doar lor bine, să nu le fie rău! Nu cumva credeați că-i altfel…

Hai s-o auzim / vedem citind un text scurt, ca să nu rămânem cu impresia că am avea ceva cu un astfel de personaj demn de gazeta de perete, la rubrica AȘA NU! Și care, dacă mi-ar fi fost elevă, nu ar fi avut prea multe șanse să promoveze la… istoria neamului!

26 iunie 2019: Discurs – Mesajul viceprimarului Carmen Preda cu ocazia Zilei Drapelului Naţional 

Că d-na Preda Maria-Carmen nu a stat totuși degeaba în trecerea sa prin primăria Râmnicului, o dovedește și fotografia de mai jos, înfățișând o parte a unui domeniu imobiliar, a cărei proprietară a devenit… candidata PMP

Vezi AICI informații interesante despre aceste realizări edilitare… personale ale d-nei PREDA Maria-Carmen. Ca și materialul de presă de AICI.

B.U.G. Mafia – Străzile feat. Mario V

2 gânduri despre “Doamne, mare e puterea Ta! Am trăit s-o aud/văd vorbind pe Preda Maria-Carmen!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.