Alex Cumpănașu – copărtaș (la starea actuală a instituțiilor României) și… „catindat” fruntaș!

Periegheze

Update: Să lecturăm atent acest articol, pentru a realiza cât de toxic este acest personaj – Alexandru CUMPĂNAȘU. Și poate că acum îi dați mai multă atenție! Realizând ce rol nefast a avut în evenimente relativ recente ale istoriei noastre, în care a pozat constant în… salvator. Și cât de mari pot să fie… surprizele pe care (încă!) ni le rezervă acest impostor! Mai ales după ce și-a manifestat intenția de a candida la președinția statului!

În ce-l privește, s-au tot tras semnale de avertizare și… nimic! Planul celor cu ochișori albaștri a mers înainte, în încercarea de a scoate PSD-ul din… Cumpăna în care se află! Sau de a expune statul crivățului care bate mai intens dinspre răsărit. Cine altul ar putea să le facă pe toate decât… NAȘUL CUMPĂ… NAȘU! Dacă n-ar fi existat, el trebuia să fie inventat!

Din ciclul: „Dumnezeu nu dă cu parul

Vezi articolul original 4.656 de cuvinte mai mult

6 gânduri despre “Alex Cumpănașu – copărtaș (la starea actuală a instituțiilor României) și… „catindat” fruntaș!

  1. Interesant punct de vedere. În ce mă privește, sper să fie un compromis… necâștigător!
   Accesul său facil la „cei puternici”, la mai marii PSD-iști ai zilei, cred că se datorează… originii și obiectivelor lor comune. Pe care Cumpănașu nu s-a ferit să le afișeze și clameze în public.
   Asta s-ar putea să-l tragă puțin înapoi, în intenția sa de a deveni un… succesor credibil al actualei puteri. Căreia i-ar oferi astfel șansa de a se manifesta, din nou… mimetic!
   Îmi doresc să n-am dreptate, deși datele de până acum…

   Apreciat de 1 persoană

 1. Porumb Florin

  doua emisiuni am vazut cu personajul acesta care incearca sa se inalte pe seama cadavrelor fetelor respective si in ambele emisiuni vorbea numai prostii. Despre cum el din functia de presedinte va face EL curatenie in magistratura, politie etc. Am impresia ca omul asta nu are cunostinte elementare de ce inseamna sa fii presedinte in Romania si ce atributii ai. Pe scurt, cu oportunist muist

  Apreciază

  1. Așa cum lesne se poate citi în materialul pe care l-am distribuit, prea mulți erau cei care se pupau în bot cu acest personaj toxic. O făceau din considerente de oportunitate, deși știau toți cam ce hram poartă Cumpănașu!
   Interesant este faptul că dintre toți cei care se adăpostisera sub pulpana lui, prea puțini oportunisti s-au dezis – până acum – de el.
   Un subiect demn de urmărit.

   Apreciază

 2. Pingback: Sindicatele și politica militantă de partid – Periegheze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.