Ivanovici-Șoșoacă Diana: „Nu putem, având în vedere situația noastră geopolitică, să fim într-o stare de echilibru cu toată lumea!? TREBUIE SĂ NE PUNEM RUȘII ÎN CAP!? AȘA CEVA ESTE INADMISIBIL!” (din gândirea „geopolitică” a unui parlamentar român)

Periegheze

Motto: Trecem pe lângă absurditate şi nu ridicăm măcar o sprânceană revoltată; auzim neghiobia şi nu zbârcim măcar dintr-o nară dezgustată; vedem impostura şi ticăloşia şi zâmbim frumos, ca la întâlnirea celor mai bune cunoştinţe. (Ion Luca Caragiale, în Păreri libere)

Eu ți-s frate, tu mi-ești frate / Și fără milă ne-om bate!

Cele de mai jos le scriam în anul 2020 și s-a dovedit că am avut dreptate. Cel puțin în partea referitoare la „esența” urât mirositoare a… AUR. Partea referitoare la reacția necesară a instituțiilor statului român față de astfel de derapaje, se pare că n-am brodit-o. Cel puțin până acum. La fel s-a întâmplat și în ceea ce privește iluziile pierdute ale rătăciților într-o tranziție spre nicăieri, care pare să-i ducă spre infinit! Care tind în continuare să-și caute salvarea aginând la tarabele acestor vânzători de gogoși. Ale căror nemulțumiri, așa cum a dovedit-o cu prisosință…

Vezi articolul original 1.144 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.