WordPress: „Felicitări! Site-ul tău, Periegheze, a depășit recordul de 500.000 de vizualizări”

În urmă cu doar câteva zile aflam de la WordPress că… publicasem 500 de articole pe blogul meu, găzduit de această platformă.

500 de articole

Felicitări pentru scrierea primelor 500 de articole pe Periegheze!

Între timp am depășit această nesperată bornă.

Am început blogăreala în urmă cu vreo 3 ani și 3 luni. Am făcut-o dintr-o necesitate imperioasă. După aproape… 41 de ani de muncă în meseria de profesor, prestați (ca profesor titular) doar într-o singură unitate de învățământ din Râmnicu Vâlcea, m-am trezit că Liceul de chimie, (devenit Liceul Tehnologic „Oltchim”), un liceu căruia îi dedicasem întreaga mea pricepere profesională, era sortit… extincției. Și asta doar pentru faptul că un primar hulpav, un bucovinean pârât, rătăcit prin căsătorie pe primitoarele plaiuri ale Râmnicului Vâlcii – având susținerea unei majorități de ființe bipede necuvântătoare din Consiliul local al municipiului, formată din 8 consilieri ai PER (partid fără nicio relevanță națională, în rândurile căruia se înregimentase fortuit respectivul competitor fără susținere politică, pe care nu-l mai dorea pe liste niciun partid potent electoral) și 8 ai PSD – a pus ochii pe imobilul (vreo două hectare de teren și numeroase construcții, constituind un veritabil Campus școlar) în care funcționa liceul. Imobil situat în buricul târgului, pretins oficial de Universitatea din Pitești și oferit acesteia „la schimb”, pentru cele circa 26 de hectare care-i depășeau puterile manageriale și potențialul financiar pentru a le administra, așa cum se angajase prin H.G.R. nr. 918/2008. Teren pe care, începând din acel an, ființa filiala vâlceană a UPIT.

Despre toate acestea am scris în tot acest timp; în mai mult de jumătate din numărul total al articolelor mele de până acum abordând in extenso acest subiect. Fără ca să fac din asta preocuparea mea exclusivă, am abordat o gamă variată de subiecte: de la administrație publică locală / națională, politică, istorie (domeniu în care sunt licențiat), la poezie, muzică, sindicate etc.

În timpul scurs de la deschiderea acestui site, numărul vizualizărilor materialelor mele a sărit de… 500.000! Ceea ce, trebuie să recunosc, este un record nesperat!

Felicitări! Site-ul tău, Periegheze, a depășit recordul de 500.000 de vizualizări.

Deși nu mi-am făcut un scop în sine din a-l face cunoscut celorlalți numeroși bloggeri, (de aici sau de aiurea), în urmă cu vreo 4 luni site-ul meu depășise cifra de 240 de urmăritori. Cum mulți dintre aceștia erau în adormire / inactivi cam de multișor, am decis să reduc (la jumătate!) numărul lor. Păstrându-i doar pe cei cu care exista un fel de interacțiune, indiferent de domeniul pe care-l abordau. Evitând „legăturile” cu aceia care am realizat că nu urmăresc altceva decât să-și sporească (teoretic) numărul de… urmăritori ai propriilor lor creații! Și doar atât.

Acest veritabil record de „audiență” a putut să fie atins deoarece mi-am promovat materialele pe numeroase grupuri de pe Facebook. Și nu numai. Ceea ce a dus la o creștere a audienței.

Asta este povestea activității mele de până acum.

Materialele pe care le-am dedicat desființării nemeritate a liceului meu de suflet, cât de curând, se vor regăsi într-un prim volum. Existând suficiente „argumente” și pentru apariția celui de al doilea.

Zile să fie, că de treabă nu ne vedem capul! Ceea ce vă doresc și dumneavoastră, indiferent de domeniul în care activați și de activitățile prestate!

Celor care m-ați urmărit, vă mulțumesc! Pe unii dintre ceilalți încerc să îi capacitez s-o facă de acum înainte!

Tuturor, recunoștință! Pentru timpul acordat și pentru cuvintele frumoase cu care m-ați onorat!

Ca (aproape) de fiecare dată, închei cu vorbele devenite… loc comun:

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!

ŢINEŢI APROAPE!

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ

___________________________

Bosquito – Prieteni (Official Music Video)

Ceartă-mă, dojenește-mă
Zi-mi pe bune ce-i în sufletul tău
Dacă vrei poți să mă lovești
Că n-am să ți-o iau în nume de rău
Și prefer de-o mie de ori
Să mă-mpungi săgeată cu săgeată
Decât să te rupi din noi
Să taci, să pleci, să lași totul baltă….

Formatia CromaticPrietenia (versiunea românească a piesei „Charly”, a formației Santabarbara).

23 de gânduri despre “WordPress: „Felicitări! Site-ul tău, Periegheze, a depășit recordul de 500.000 de vizualizări”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.