Mircia Gutău face doar ce, cum și unde vrea el!? Așa se concretizează în fapte calitatea de lider național al… PER!?

Povestea vorbei de astăzi: Mircia GUTĂU, primarul năbădăios al municipiului Râmnicu Vâlcea, a pus la cale realizarea unui sens giratoriu în intersecția sub formă de T (adică o întretăiere a 3 căi rutiere), de la joncțiunea străzii Maior V. Popescu cu b-dul Tudor Vladimirescu. De când există și până mai deunăzi, această intersecție a fost una în care circulația era nedirijată, fără să se întâmple evenimente rutiere majore. Pentru că primarul însuși s-a lăudat cu aceste intenții ale sale (nimic nou sub soare…) și a demarat intempestiv lucrarea – fără să existe un proiect și o autorizație de construire – am realizat un adevărat jurnal în imagini al „săpăturilor” făcute de o firmă de casă, sesizând opinia publică locală. Reacția concertată a locatarilor blocului din imediata vecinătate a lucrării, amenințați de pericolul iminent de a le fi periclitată existența domiciliilor lor, ca urmare a apropierii noului traseu al străzii la doar… 2 metri de clădire, l-a determinat pe marele sensgiratorian local să se replieze, încercând să intre în legalitate.

Prins cu ocaua mică, cu toate încercările de a edulcola realitatea faptelor, Gutău nu poate mima (nici măcar prin intermediul unor autorizații mincinoase!) adevărul de la fața locului! Cum să pretinzi că decopertezi terenul pentru a face o „INTERVENȚIE ÎN REGIM DE AVARIE LA CONDUCTELE DE PRELUARE A APELOR PLUVIALE…” din zonă – (așa cum sună textul autorizației…!) – când executanții scrufuloși realizează în intersecție un… sens giratoriu!? Când nu găsești la locul faptei un capăt de țeavă sau de tub colector, iar singurele materiale pe care le aduce pe șantier „constructorul” tău de casă sunt doar maldăre de… borduri!? Procedând astfel, pe cine gândești că mai poți să prostești, nefericitule de primar venetic!?

Imagini pentru sens giratoriu pod tudor vladimirescu valcea

Pe 2 august 2019 scriam pe contul meu de facebook: „Marți dimineață, (pe 30 iulie 2019), o echipă de muncitori nepalezi a firmei „ALEX CONSTRUCT” s-a pus pe treabă.
Și-a băgat… uneltele-n asfaltul patriei, așa cum se vede în imaginile de mai jos.
Exact la intersecția străzii Maior V. Popescu cu B-dul Tudor Vladimirescu (din municipiul Râmnicu Vâlcea, n. n.). Acolo unde, impresiile de automobilist încercat ale primarelui MIRCIA GUTĂU au hotărât că trebuie să mai realizeze un și mai măreț SENS GIRATORIU. LA CAPUL PODULUI DE PESTE CALEA FERATĂ.
ȘI I-AU PUS SĂ DEMANTELEZE TROTUARUL AFLAT PESTE DRUM DE ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 5! CU GURI DE CANAL, COPACI ÎN PLINĂ VEGETAȚIE ȘI PUTERE, STÂLPI DE ELECTRICITATE etc.! Cu tot ce există la suprafață sau sub!
CA URMARE A ACESTOR LUCRĂRI ADUCÂND STRADA LA CIRCA DOI METRI DE BLOC!
Am să fac „jurnalul de front” al lucrării, fie și doar ca să realizăm cum se… „giratorizează” orașul Râmnicu Vâlcea. Și cum se schimbă peste noapte imaginea acestuia!
Să înțelegem că în tot locul unde o stradă se întâlnește cu o alta, o să se realizeze câte un asemenea… TUMUL!?”

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: pantofi, copac şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

În seara aceleiași zile consemnam: „În seara primei zile de șantier, (30 iulie 2019), lucrările avansau pe trotuarul din fața blocului nr. 5 de pe B-dul Tudor Vladimirescu. Așa cum se vede din fotografii.
Nepalezii își făceau datoria!
Partea dinspre sud-vest a viitorului SENS GIRATORIU GUTĂIAN începând să prindă contur.”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: teren de baschet, în aer liber şi apă

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: pantofi

„Miercuri, 31 iulie 2019, muncitorii nepalezi scrutând viitorul lucrării lor de demolare a trotuarului. Unde urmează să realizeze noul SENS GIRATORIU din Râmnicu Vâlcea, (la capul podului de peste calea ferată)!”

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Și continuam demersul feisbucist, într-un alt material ilustrat, postat tot pe 2 august a. c.: „Joi dimineață, 1 august a. c., lucrările de la SENSUL GIRATORIU de pe b-dul Tudor Vladimirescu prindeau contur.
În imagini apar și viitoarele victime ale planurilor edilitare ale PRIMARELUI „ECOLOGIST” MIRCIA GUTĂU: copacii și gardul verde aflați în fața blocului nr. 5 de pe bulevard.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer, plantă, în aer liber şi natură

„Seara zilei de joi, 1 august 2019. Lucrările avansează cu rapiditate. Dovada faptului că muncitorii nepalezi – folosiți de „Alexconstruct” pentru a realiza sensul giratoriu de pe B-dul Tudor Vladimirescu – merită să devină… europeni! Poate că în locul nostru, al românilor!

Așa cum se poate observa, deja, spațiul verde – plantat de „nemernicii” înainte mergători în ale urbanismului ai „ecologistului” primar MIRCIA GUTĂU – a devenit… istorie!

Urmează copacii – TEI, CASTANI, CIREȘ ȘI BRAZI ARGINTII – și stâlpii de electricitate.
Gurile de canal s-au nivelat / astupat și ele.
Ce nevoie mai avem de ele, cât timp s-a dovedit că Râmnicul poate deveni VENEȚIA ESTULUI… AȘA CUM AU PROBAT-O PLOILE DILUVIENE DIN ULTIMII ANI.”

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Pe 4 august a. c. am distribuit: „Vineri, 2 august 2019. Continuă lucrările de la viitorul sens giratoriu de la intrarea pe podul de peste calea ferată de pe b-dul Tudor Vladimirescu.
ÎN LIPSA UNUI PROIECT AL LUCRĂRII, muncitorii nepalezi și-au continuatmisia”, conform indicațiilor verbale date de angajatorii lor de la „SC ALEX CONSTRUCT SRL”. Demantelând colțul trotuarului și aducându-l la circa… DOI METRI DE BLOC!

ȘI TOATE ACESTEA PE… BARBA LUI GUTĂU!
DOAR PENTRU CĂ… AȘA VREA EL! 
ȘI PENTRU CĂ „EL PRIVEȘTE ÎN VIITOR”!
CĂ NU SE ÎMPIEDICĂ EL DE OPOZIȚIA A 3-4… DEPĂȘIȚI DE VREMURI!
VOM CONTINUA DEMERSUL NOSTRU FEISBUCESC…”

Ilustrând textul cu următoarele imagini, din care se vede că… nepalezii sunt puși să „caute” orice altceva decât… conducte!

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer, casă, plantă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare, copac, plantă, în aer liber şi natură

Ca în aceeași zi de 4 august să postăm: „Seara zilei de vineri, 2 august 2019.
În viziunea lui MIRCIA GUTĂU, „marele constructor” de sensuri giratorii din galaxie, așa urmează să arate intersecția străzii Maior V. Popescu cu B-dul Tudor Vladimirescu.
Urmând ca strada să fie adusă la o distanță de circa doi metri de bloc, așa cum se poate vedea in fotografiile de mai jos!
Fără PROIECT, FĂRĂ NIMIC!
DOAR CU… APROPIATUL „SC ALEX CONSTRUCT SRL” ȘI CU VOINȚA DE NESTRĂMUTAT A… MASCULULUI ALFA LOCAL!
VOM REVENI…”

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură

Urmată de altă postare din 4 august, referitoare la acest subiect: „2 august 2019, vineri seara.
„Săpătorii” lui „SC ALEX CONSTRUCT SRL”, pe lângă problemele legate de… lipsa proiectului, s-au mai trezit cu un pocinog!
La suprafața sau la… adâncimea locului, au dat de niște chestii care-i cam depășesc: doar vreo 4 elemente ale sistemului de canalizare al urbei! Dintre care vreo două… cămine de vizitare!
Și-au mai spart și-o țeavă!
Prea multe… inconveniente dintr-un foc, pentru o cauză atât de mare, precum cea a vizionarului „sensgiratorist” local, MIRCIA GUTĂU!”

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Urmat de o altă postare și de alte imagini: „După ce au distrus gardul viu care înconjura și proteja acești 3 copaci (doi brazi argintii și un cireș), gânditorii lui „ALEX CONSTRUCT SRL” au decis: ne campăm acolo utilajele și tot sub ei depozităm materialele pe care urmează să le folosim la lucrare!
Câtă nesimțite să existe în mintea acestora – și a aceluia care le-a comandat… verbal să facă asta – așa cum probează cu prisosință prin faptele lor!?
APROPO: UNDE este amenajarea specifică unui asemenea… șantier!?
Una peste alta, sunt niște nesimțiți! Care își bat joc de orașul nostru!”

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: copac şi în aer liber

Tot pe 4 august a. c., am postat: „3 august 2019, sâmbătă dimineață (după ploaie).
Fotografii făcute din parcarea de la capătul (dinspre podul de peste calea ferată) străzii Maior V. Popescu.
Sunt vizibile grozăviile „arheologice” ale utilajelor folosite de „SC ALEX CONSTRUCT SRL”, la instigarea primareluisensgiratoristlocal, MIRCIA GUTĂU.

Se poate observa distanța – de circa 2 metri – la care urmează să se afle calea de rulare de colțul blocului B 5.

Și asta doar pentru că… AȘA VREA VIZIONARUL GUTĂU, „PROIECTANTUL” ȘEF AL PROPRIILOR SALE PROIECTE… (I)EDILITARE!”

Asezonată cu alte fotografii proaspete, făcute după o ploaie matinală. Este vizibilă și trecerea de pietoni… dezafectată, a cărei absență (vremelnică!?) periclitează viețile oamenilor care frecventează această cale pietonală!

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, nor şi în aer liber

Pe 5 august a. c., am marcat din nou activitatea de pe acest „șantier”:

5 august 2019, luni.
O nouă zi de muncă pe „șantierul” ad-hoc, început la intersecția b-dului Tudor Vladimirescu cu strada Maior V. Popescu, (la urcarea dinspre oraș pe podul de peste calea ferată).
ACOLO unde, „arhitectul” devenirii noastre urbanistice – PRIMARELE ECOLOGIST MIRCIA GUTĂU – „cu de la sine voie”, a dispus realizarea unui măreț… SENS GIRATORIU!
De către o Societate Comercială… „DE CASĂ”, (pentru că lucrează în vecinătatea caselor noastre!), pe numele ei… „SC ALEX CONSTRUCT SRL RM. VÂLCEA”.
Pe „șantier” se văd oarece utilaje și câțiva muncitori (probabil, necalificați), aduși tocmai din… NEPAL!
Așa cum se poate vedea, „nunta gutăiană” merge înainte! Marele regizor de sensuri giratorii nu se lasă! Fără proiect, fără… NIMIC!”

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Zi în care am mai postat alt material: „5 august 2019.
După o săptămână de muncă în această locație, de-abia astăzi a început… organizarea de șantier!
Unele materiale care urmează să fie folosite pentru realizarea sensului giratoriu au fost amplasate în parcarea de lângă Comisariatul militar. Ca și containerul în care urmează să își desfășoare activitatea Statul major al manoperei gutăiene.”

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

ALEX CONSTRUCTORII de casă ai lui GUTĂU își fac rezerve infinite de… borduri, și-o țin langa, cum că ei decopertează ca să caute… conducte! O să fie – din nou – o premieră mondială gutăiană, constând în utilizarea exclusivă a bordurilor, pentru a crește capacitatea rețelei (de conducte subterane) de preluare a apelor pluviale!

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

5 august, altă postare: „Fotografii făcute astăzi, 5 august 2019.
În care se poate observa că NOUA CALE DE RULARE, după realizarea mărețului… SENS GIRATORIU (la dispoziția ultimativă a „întâiului sensgiratorian” al urbei noastre), TRECE ÎN IMEDIATA VECINĂTATE A BLOCULUI.

Noua configurație a străzii, la confluența b-dului Tudor Vladimirescu cu strada Maior V. Popescu – care, dintr-un unghi drept (de 90°), devine unul mult mai mare – fiind un factor potențial de creștere a numărului de accidente rutiere. Deoarece mașinile care vin de pe bulevard și au strada liberă, vor vira la dreapta (spre gară) cu viteză mult mai mare.

Nu mai vorbim de consecințele pe care viitoarea configurație a străzilor – în condițiile traficului greu – le produce pentru clădire. Pentru care trebuie să răspundă cineva!”

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

„Pe 6 august, „SC ALEX CONSTRUCT SRL” era încă pe poziție! Cu utilaje și oameni, cu tot calabalâcul.
Într-o așteptare care nu părea să fie de bun augur. Căutându-și liniștea la umbră.
După care, lucrurile s-au complicat. Cel puțin pe termen scurt.”

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: copac şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Într-o postare din 13 august, constatam: „A doua zi, miercuri, 7 august a. c., utilajele și muncitorii nepalezi, folosiți de „SC ALEX CONSTRUCT SRL” pentru realizarea sensului giratoriu de la intersecția străzii Maior V. Popescu cu B-dul Tudor Vladimirescu, au dispărut.
Începând de atunci, locul a rămas așa cum se vede în aceste fotografii.
Trotuarul a fost decopertat, iar viitorul traseu al intersecției trece în imediata vecinătate a Blocului nr. 5.
Agitația publică produsă – printre altele – de „jurnalul de front” al lucrării, pe care l-am realizat din chiar prima zi de la demararea acesteia, a determinat coagularea unei părți a opiniei publice locale.
Astfel s-a aflat oficial, ceea ce am susținut în scris de mai multe zile: că „lucrarea” a fost demarată doar… pe barba primarelui sensgiratorian MIRCIA GUTĂU, FĂRĂ SĂ EXISTE UN PROIECT PENTRU REALIZAREA ACESTEIA!
Cel care se pare că are interese mult mai ample în zonă, „ochind” un teren viran (în dreapta capului podului de peste calea ferată), pe care se poate realiza un nou… BLOC!
Căruia trebuie să-i asigure și o ieșire la stradă, în… giratoriu!

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Așa cum se poate observa, șanțul din stânga imaginii a rezultat în urma „extragerii” bordurilor care delimitau trotuarul de parcarea realizată în fața blocului. Ce credeți că o să se întâmple în noul… „șanț” (cel din dreapta fotografiei) realizat acum de către muncitorii nepalezi!? Să fi căutat „conducta de preluare a apelor pluviale” (sanchi!), în vederea unei „intervenții de urgență!”, sau să fie „răzorul” în care urmează să planteze noile borduri care delimitează viitoarea configurație a străzii!? C-așa trebuie să creadă pupincuriștii de serviciu ai marelui primar! Că pe marele bărbat nu-l interesează decât binele comun, nu interese oculte!

GUTĂU, facem pariu că varianta a doua este cea câștigătoare!? Doar pentru tine și ai tăi, nu și pentru noi, locatarii blocului din imediata vecinătate. Miza pe care ți-o propun este simplă: libertatea unuia dintre noi! Ce zici, te riști, ca să te… bagi (din nou…) la răcoare!?

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

După acest tărăboi, în care s-au implicat și alte instituții ale statului – cu responsabilități în domeniu – băieții veseli s-au decis  să… intre în legalitate! Pe 7 august 2019, DIRECŢIA ADMINISTRĂRII DOMENIULUI PUBLIC (prin ing. Dumitru Floarea, director), a solicitat Primăriei Rm. Vâlcea să-i emită o… autorizație de construire pentruREPARAŢII și AMENAJĂRI INTERSECŢIE B-DUL TUDOR VLADIMIRESCU – STRADA MAIOR V.  POPESCU”!!!

http://www.primariavl.ro/urbanism/certificate-de-urbanism

Nr. Certificat

1259

Data  eliberării

07/08/2019

Solicitant 

DIRECŢIA ADMINISTRĂRII DOMENIULUI PUBLIC – prin ing. Dumitru Floarea -Director

Adresa unde se execută         intersectie      B-dul Tudor Vladimirescu-strada Maior V. Popescu nr. – bl. – sc. – et. – ap. –

Denumirea Lucrării   emitere autorizație de construire: REPARAŢII și AMENAJĂRI INTERSECŢIE B-DUL TUDOR VLADIMIRESCU – STRADA MAIOR V. POPESCU

În așteptarea AUTORIZAȚIEI – care ar fi trebuit să preceadă demararea săpăturilor (!) – lucrările au fost sistate!

După care – în urma materialelor noastre s-a activat și o parte a presei locale, în acest sens remarcându-se ziarul Timpul de Vâlcea. Pe 13 august 2019 pe site-ul acestuia a fost publicat articolul GUTĂU RECUNOAȘTE că ÎNCALCĂ LEGEA și INTRĂ în LEGALITATE!

Din care preluăm o parte din interviul care i-a fost acordat de către Dumitru Constantinreprezentantul SC Alex Construct SRL Rm. Vâlcea” (sublinierile din text ne aparțin):

Dumitru Constantinreprezentantul Alex Construct cu detalii tehnice, crezând că poate nu înțeleg nimic dacă îmi explică așa, dorind astfel să acopere o lucrare fără nici un aviz, autorizație, ori alte documente necesare unei asemenea lucrări, a încercat să mă convingă că nu dumnealui face lucrarea în intersecția de la Școala nr. 5, ci Primăria. Poate doar dacă Primăria Râmnicu Vâlcea are firmă proprie de construcții, domnule Dumitru, și are și nepalezi angajați.

RCine face lucrarea în intersecția de la Școala nr. 5?

D. C.: Hai să ne înțelegem: eu sunt de meserie inginer, eu sunt constructor, vreau să vă explic ca să înțelegeți. Nu știu că nu sunt al Primăriei, e APA Vâlcea, e ADPPrimăria a zis că trebuie neapărat să rezolvăm chestia de aicideocamdată se face studiu, au dezgolit capacele, căminele că nu știau… se face studiu, se face proiectare… în zonă… s-a căutat în urma inundațiilor, viceprimărița cică era apa foarte mare și nu se găsește unde să se ducă

R: Cine face lucrarea în zonă?

D. C.: Nu e nici o lucrarea deocamdată, se face proiect… s-a decopertat zona, s-a găsit… m-au rugat ăștia să găsim unde sunt canalizările să le putem decolmata

R: Avize, autorizații aveți?

D. C.: Nu mă întrebați pe mineeu nu am făcut decât la cerereasă căutăm unde sunt capacele, căminele, pentru cetățeni sunt făcute ăstea… se dorește să se rezolve problema apelor pluviale și în momentul în care se rezolvă toată sistematizarea pe orizontală se crează intersecția debușare, pentru că e intrarea principală a orașului Râmnicu Vâlcea… că după ce se va încheia chestia cu bretelele se va face o altceva acolo, înțelegeți?…dar ca să vă rezolvați problema sau eu să rezolv problema la fața locului… cereți punct de vedere la APA Vâlcea, la ADP… în momentul de față Primăria a făcut astea să vadă ce este necesar

R: Avize, autorizații aveți?

D. C.: Doar când se ajunge la o soluție… este intervenție… luați-o ca o intervenție

…R: Se dorește în zonă construirea unui sens giratoriu?

D. C.Asta numai după ce se rezolvă partea de jos

R: Cine face lucrarea în zonă?

D. C.: Eu fac lucrarea aici în zonă, ăăă, adică Primăria că nu eu

R: Sunt mașinile dvs acolo

D. C.: Sunt doamnă, dar asta nu înseamnă că fac eu lucrarea… le duc, le mai închiriezPrimăria a zis că trebuie neapărat să rezolvăm situația colectării de apă când plouă, care se strânge în zona asta mereu.”

Și administratorul „SC ALEX CONSTRUCT SRL”, deși o ținea langa, se scapă și spune ce nu cred că era îndrituit să spună! Și asta doar pentru că – pus în fața unor întrebări punctuale și repetate cu intenție – nu mai avea pe unde scoate cămașa! IAR PE CARMEN PREDA, DESPRE CARE FACE VORBIRE, NU A VĂZUT-O NIMENI PRIN ZONĂ! ORICUM, ESTE CUNOSCUTĂ DREPT O FIINȚĂ NEVORBITOARE, FIGURÂND DOAR PE POST DE… UMBRĂ A MARELUI NOSTRU PRIMAR! Nimeni altul decât… MIRCIA GUTĂU! CEL CARE – CU VREO 2-3 LUNI ÎN URMĂ – A INSPECTAT ZONA, LĂUDÂNDU-SE CU INTENȚIILE SENSGIRATORIENE PE  CARE LE AVEA!

 

Când lumea părea să se obișnuiască cu noua imagine a acestei intersecții, Primăria a eliberat Certificatul nr. 391 / 30.VIII.2019, pentru: „INTERVENȚIE ÎN REGIM DE AVARIE LA CONDUCTELE DE PRELUARE A APELOR PLUVIALE DIN ZONA INTERSECȚIEI ARTERELOR B-DUL TUDOR VLADIMIRESCU – STRADA MAIOR V. POPESCU”!!!

Nr. Certificat

1391

Data  eliberării

30/08/2019

Solicitant 

DIRECTIA ADMINISTRARII DOMENIULUI PUBLIC RÂMNICU VÂLCEA – prin ing. Dumitru Floarea Director

 Adresa unde       se execută         intersecția       b-dul Tudor Vladimirescu -strada M. V. Popescu nr. – bl. –

Denumirea Lucrării    INTERVENȚIE ÎN REGIM DE AVARIE LA CONDUCTELE DE PRELUARE A APELOR PLUVIALE DIN ZONA INTERSECȚIEI ARTERELOR B-DUL TUDOR VLADIMIRESCU – STRADA MAIOR V. POPESCU

Lucrurile se leagă cum nu se poate mai bine! „SC ALEX CONSTRUCT SRLaduce materiale pe șantier! Doar… borduri! Multe, muulte… borduri! Cu care vrea să ne spună că rezolvă problema canalizării!

Păi, băi, mocofanilor! Problema canalizării din această zonă mai joasă a orașului este una care nu datează de ieri de azi! Și a cărei soluție nu stă în decopertările pe care le fac niște… nepalezi, mânăriți de interesele voastre oculte! Cât timp întreaga tubulatură a canalizării este subdimensionată, neputând prelua un debit mai mare de apă, strâns pe termen scurt / foarte scurt, cât timp canalizarea a fost prinsă sub lucrările realizate prin construirea capului de pod de peste calea ferată, nu se poate face nimic! Indiferent de… titulatura falsă a autorizațiilor  / certificatelor de urbanism pe care le veți elibera pentru a vă atinge scopurile… edilitare mascate!

Uitați-vă la materialele pe care le-au depozitat în zona supusă…intervenției în regim de avarie”! Așa cum pompos sună Certificatul de urbanism! Doar… borduri!

Iar semnele figurate cu roșu pe asfalt (vezi fotografia de mai jos) – în fața Căminului de garnizoană – sunt dovada configurației dinspre nord a viitoarei căi de rulare care mărginește sensul giratoriu care urmează să fie edificat la confluența străzii Maior V. Popescu cu b-dul Tudor Vladimirescu!

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Iar capetele dinspre oraș ale podului de peste calea ferată urmează să fie și ele… modificate, pentru a permite realizarea sensului giratoriu la dimensiunile preconizate… ochiometric!

Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: copac, plantă şi în aer liber„Lucrarea” încă stagnează, în așteptarea unor vremuri mai bune! Care nu-s departe! Urmează să vedem și pentru cine…

Tot aici trebuie să se asigure o ieșire la stradă pentru locatarii viitorului bloc care urmează a se realiza în dreapta podului (între Clădirea Comisariatului militar județean și capul dinspre oraș al Podului de peste calea ferată)! Că nu degeaba s-o fi emis Certificatul de urbanism cu nr. 674/24.04.2019, pentru Neacșu Vasile, prin care s-a avizat realizarea acestei construcții pe b-dul Tudor Vladimirescu, nr. 52.

Conchizând, LUCRĂRILE DE DECOPERTARE – AȘA CUM SE OBSERVĂ CU PRISOSINȚĂ DIN FOTOGRAFIILE REALIZATE DE CĂTRE MINE (ȘI DIFUZATE ANTERIOR PE PAGINA MEA DE FACEBOOK) – NU AU NIMIC DE-A FACE CU… O INTERVENȚIE PUNCTUALĂ LA CONDUCTELE DE PRELUARE A APELOR PLUVIALE DIN INTERSECȚIE! Că dacă era așa, nu s-ar fi sesizat atâția oameni și atâtea instituții! Iar noi, proprietarii direct interesați de soluționarea punctuală a acestei reale probleme, l-am fi încurajat și sprijinit pe edil să facă asta și nu altceva!

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!                               

ŢINEŢI APROAPE! 

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ

_______________________

Sursa foto copertă

„- Da, pentru mine domnul primar e hoț”
„- Pentru toată lumea domnul primar e domnul primar iar pentru tine e hoț!”

Ionel Tudorache – Salcâmule de la drum

Spin – Nimeni pe drum (Videoclip Oficial)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.