GUTĂU – SCRISOAREA a II-a

Motto:

N-avem oameni ce se luptă cu retoricele suliţi
În aplauzele grele a canaliei de uliţi,
Panglicari în ale ţării, care joacă ca pe funii,
Măşti cu toate de renume din comedia minciunii?
                                                 (Mihai Eminescu, Scrisoarea III)

         Apropo de fax. Ca să o rezolvăm din prima. N-am, n-am avut şi nici n-am folosit vreodată! Spre marea dezamăgire a lui Gutău, nici răboj n-am avut; şi nici n-am folosit. Ce să mai zic de utilizarea… desenelor rupestre.

         ATENŢIE mărită! N-am expediat niciun fax la Piteşti (la rectorat, la universitate etc.), în intervalul dintre 7 februarie a. c. (data semnării Minutei) şi 1 martie, când Mircia Gutău a susţinut public (fără niciun fel de dovezi, că nu-i cere nimeni niciodată aşa ceva!) că aş fi făcut-o  „pentru a-mi retrage semnătura de pe Minută”! 

            Vă/îl mai asigur că n-am făcut-o nici înaine şi nici după această dată!

Sursa: http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/images/screenshots/krita.jpg

Operaţiunea (nereuşită) de pregătire a faxului…

         Îl provoc pe GUTĂU să probeze susţinerea sa mincinoasă, referitoare la faxul trimis de mine la Piteşti (pentru a-mi retrage semnătura de pe Minută)! Care nu există!

      Pentru că nu trebuie ca GUTĂU să trăiască cu impresia că el are voie să împroaşte cu bale şi venin pe oricine! Nu i-a dat nimeni acest drept, oricât de ales se consideră el că a fost. Nu cred că pentru asta l-au votat puţinii-i susţinători. Cu atât mai mult cu cât, după preluarea mandatului, el trebuie să-i reprezinte pe toţi cetăţenii urbei. Nu a fost ales ca să-i hulească pe unii, iar pentru alţii să fie mumă.

     Şi-i mai pretind să-şi urecheze public sursele, care l-au toot intoxicat cu asemenea baliverne jenante! Sau, dacă n-o face, să spună că sunt panglici, pe care le scoate de la el! Şi pentru asemenea aptitudini de panglicar poate să ceară drepturi de autor.

      Aşa că, marcăm o nouă bilă neagră pentru Gutău (plus încă două de rezervă); pe care, pentru a nu ştiu câta oară, l-am prins din nou cu temele nefăcute! Sau prost făcute! Dac-o ţine tot aşa, îl asigur că nu trece clasa. D-aia şi cred că mă vrea cât mai repede ieşit la pensie şi-mi tot poartă sâmbetele, ca să nu-l mai caut la socoteală… Ca şi cum, dacă am mai rămâne în activitate (ceea ce legea ne permite), mi-ar/ne-ar da ceva de la el!


Sursa: https://evenimentvalcean.ro/wp-content/uploads/2018/02/bscap0000-13.jpg

      Apropo de conferinţa de presă a lui GUTĂU de joi, 1 martie 2018. Trebuie să remarcăm din nou jocul reuşit – la scen(et)ă deschisă – al unui cuplu bine sudat, format din mizilicari de renume, şi anume MIRCIA şi MĂG(ă)DUŢA! Dânsa fiind o fină cunoscătoare şi degustătoare a multor dede supturi locale. Şi o expertă în ridicatul mingilor verbale la fileu, pentru a fi lovite (cu multă sete de un nou scandal) de către primar. Dacă se poate, spre amuzamentul muzelor din sală, în plină figură a oricărui preopinent neavenit. Real sau închipuit. Dacă, din întâmplare, mă aflu şi eu prin zona de tragere a acestui versat dublu mixt, ăla-s!!! Mă iau la ţintă şi – cu ochii închişi – mă nimeresc amândoi ca la „Baba oarba”! Se completează unul pe altul de n-ai văzut!


Sursa: https://pixabay.com/ro/femeie-senzuala-feminin-frumos-1974220/

           Dar să lăsăm gluma la o parte… că nu mai e de glumit!

       Din noaptea propriei sale minţi se pare că este greu de evadat, chiar dacă conferinţele de presă se organizează la lumina zilei.

        Conferinţa de joi, 1 martie 2018, se pare că a fost grăbită şi de faptul că – doar cu o zi înainte – pe 28 februarie 2018, misiţii lui Gutău nu au reuşit să obţină avizul actualului ministru al educaţiei pentru realizarea mult râvnitului schimb de „proprietăţi” funciare (sanchi!) între cacealmiştii Mircia GUTĂU & Dumitru CHIRLEŞAN: îţi dau imobilul fostei unităţi militare de lângă Vlădeşti (ofertă generoasă şi… dezinteresată a celui de al doilea), îmi dai imobilul (teren şi construcţii) în care funcţionează de 51 de ani Liceul Tehnologic OLTCHIM, teren aflat în buricul târgului (la primire, ca întotdeauna în asemenea cazuri, primul între inegali)!

        Da’ condiţionat! Asta se poate întâmpla numai dacă, printr-o Hotărâre de Guvern, ni se oficializează această manoperă: trecerea imobilului de lângă Vlădeşti din domeniul public al statului (şi administrarea sa de către Ministerul Educaţiei Naţionale – Universitatea din Piteşti) în domeniul public al administraţiei locale, pe de o parte, şi trecerea imobilului (teren şi clădiri) în care îşi are sediul L. T. OLTCHIM din domeniul public al APM Râmnicu Vâlcea în domeniul public al statului (şi delegarea administrării lui de către M.E.N.pentru… UPIT), pe de alta!!!

        Altfel, NU! Noi nu ne jucăm cu înţelegerile noastre oculte! Rămâne cum a stabilit CONSILIUL LOCAL al municipiului Râmnicu Vâlcea, care este şi singurul răspunzător pentru adoptarea şi prevederile H.C.L. nr. 30 din 30 ianuarie 2018! Desfiinţăm totul fără milă! Să nu mai rămână piatră pe piatră! Facem din nou locuri virane, pe care să se poată edifica măreţele construcţii ale devenirii noastre!

        Numai că, de data asta, n-a fost să fie şi gata! Aşa cum anticipam [vezi AICI], ministrul educaţiei s-a retras la timp în carapace! Iar toate sforţările şi iţele trase de Anton MIŢARU, iluzionistul gutăian de serviciu (folosit doar pentru rezolvarea unor situaţii desfăşurate sub genericul Stejar, extremă urgenţă / Şi-un trafic de influenţă), de  a-l atrage în cursă, au fost sortite eşecului.

         Imediat după ce s-au întors spăşiţii soli de la Bucureşti, din înaltul podiumului de pe care îşi bolboroseşte voroavele (cu un accent inimitabil, specific zonei sale de baştină şi cu un apetit neostoit pentru pocit şi/sau „mâncat”… vocale), sub genericul ultraprogresist „ŞOBOLANII CÂT CĂŢEII”, în cadrul unei conferinţe cu presa locală, (pri)marele GUTĂU a lansat tunete şi fulgere în toate direcţiile, spre toate persoanele şi instituţiile bănuite de a fi pus la cale mârşavul complot de la M.E.N.! [GUTĂU – MIŢARU – MEN – VLĂDEŞTI – video AICI]!

MIRCIA GUTĂU

       Ocazie cu care i-au intrat în tărbacă, de la VALENTIN POPA, actualul ministru al educaţiei, Ministerul Educaţiei Naţionale (cel care, prin Hotărârea de Guvern nr. 918/2008 a încredinţat Universităţii din Piteşti – în administrare delegată – terenul şi clădirile fostei unităţi militare de lângă Vlădeşti), considerat drept principalul vinovat pentru starea de degradare şi mizerie a acestui imobil, FLORIAN MARIN – prefectul de Vâlcea (bănuit de toate cele… rele!), UNIVERSITATEA din PITEŞTI (mai cu reţinere că, cine ştie, poate-poate mai iese ceva…), până la… umilul de mine, autorul acestui material [Gutău – fax pentru PITEŞTI  – video AICI].

      AŞA CĂ, CETITORULE, PRIVEŞTE, ASCULTĂ ŞI… MINUNEAZĂ-TE!

Mircia Gutău cu un mentor al său
Sursa: http://s2.ziareromania.ro/?mmid=fb59222a0c8d818758

       Evităm s-o lungim şi trecem direct la MINUTA invocată de către Mircia GUTĂU, punând la dispoziţia tuturor celor interesaţi – în format electronic – 4 (patru) din cele 5 exemplare ale acesteia: cel deţinut de către mine (original), fotocopiile exemplarelor originale ale celor doi directori ai L. T. OLTCHIM (Smeureanu Florin Dorian – director şi Rădulescu Axenia – director adjunct), precum şi o fotocopie a exemplarului înregistrat la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea (de sorginte piteşteană, fără a putea preciza căruia din cei doi deţinători de exemplare originale îi aparţine).

      O vizualizare chiar şi superficială a acestora – duce cu uşurinţă la concluzia că exemplarul aflat în posesia lui Mircia GUTĂU (popularizat de către acesta începând din seara zilei de 7 februarie 2018), înregistrat la primărie sub nr. 4.907 în data de 08.02.2018, nu a provenit de la nici unul dintre vâlcenii deţinători ai celor 3 exemplare.

     Nu ai nevoie de studii de specialitate pentru a observa cu ochiul liber acest lucru.  Elemente simple, care ţin strict de critica documentului confirmă această supoziţie, fără putinţă de tăgadă. Puteţi realiza acest fapt doar dacă comparaţi forma, dimensiunile, poziţia cifrelor şi pe cea a literelor olografe din numărul de înregistare/data trecute pe fiecare exemplar, poziţionarea semnăturilor şi a ştampilelor aplicate etc..

     După ce am lămurit – sper că definitiv – problema FAXULUI lui GUTĂU – care nu există decât în mintea acestuia (unde era bine să şi rămână) – umerii drepţi şi privirea înainte!

      În episodul următor o să vedem cum au făcut Mircia GUTĂU şi ai lui de i-au adus la masa „negocierilor” pe super „interesaţii” de la Universitatea din Piteşti (în continuare, UPIT).

    Şi cum au cuplat upitiştii – cu toată fiinţa lor de demolatori de şcoală – la făcătura mangafalelor miţaro-gutăiene.

    Complinim astfel – cu documente (marfă!) ale clientului şi cu tot ce mai trebuie – ceea ce am afirmat răspicat şi responsabil în Scrisoarea către Rector [vezi SCRISOAREA].

  ATENŢIE, ÎNSĂ! UNELE INFORMAŢII ŞI IMAGINI VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL!

   PÂN-ATUNCI, TINEŢI APROAPE,
  SĂ CĂLCĂM DIN NOU PE APE!


TIBERIU M. PANĂ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.