Update la videoclipul pentru autostrăzi

Pe scurt: Au trecut două luni! Și… NIMIC! Doar un mare… NIMIC!
Și același mare NIMIC în fruntea partidului de guvernământ și a guvernului țării.
NU cred că ar putea să fie cineva care să spună că nu este de acord cu realizarea unui sistem de autostrăzi în România!
Noul demers mă găsește alături de #șîeu

La împlinirea a două luni de la inaugurarea simbolică a primului metru de autostradă din Moldova, (la 15 martie 2019, ora 15;00), antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a făcut un nou  videoclip în care îl ridiculizează pe Liviu Dragnea. În colajul video apar declaraţii aparţinând lui Liviu Dragnea, împreună cu unele aparţinându-i lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, preşedintele României, apare spunând în mod repetat „#şîeu”!

Ștefan Mandachi este iniţiatorul campaniei „România vrea autostrăzi”. Pe data de 15 martie a. c., el i-a provocat pe români să se oprească din activităţile pe care le fac timp de 15 minute, pentru a protesta faţă de de lipsa autostrăzilor din ţara noastră. Investiţia este una simbolică, iar „Monumentul autostrăzii” a fost inaugurat pe 15 martie la ora 15, în semn de protest faţă de faptul că România nu are autostrăzi.

În ziua în care în comuna Bosanci din judeţul Suceava a fost inaugurat unicul metru de autostradă din Moldova, NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, preşedintele PSD a spus, între altele, că acel proiect aparţine unor şmecheri: „Toţi auzim că nu se fac autostrăzi şi nişte şmecheri care vezi fac ei un metru – să vorbim cinstit, la 12 şi jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, putea să-i doneze la o casă de copii.”

Iată și înregistrarea discursului „electrizant” al lui Nicolae-Liviu Dragnea – din 15 martie 2019 – în care acesta declanșează un atac „țintit” la Ștefan Mandachi, moldoveanul cu un… metru de autostradă.

Pe 12 mai a. c., Ștefan Mandachi a anunțat că vrea să sprijine asociațiile care militează pentru dezvoltarea infrastructurii, susținând demersurile lor de a chema guvernul în judecată, deoarece îl consideră responsabil de numeroasele accidente care se petrec pe drumurile din România.

Iată și noul videoclip, prin care se încearcă dinamizarea unui proiect guvernamental PSD-ist, născut… mort!

Tare-s curios dacă și de această dată Dragnea o să-l scoată din expectativă pe ministrul Răzvan CUC, așa cum a făcut pe 15 martie a. c., atunci când l-a trimis pe ministrul transporturilor pe… centura (inexistentă!) a Bacăului! Unde nu s-a mai întâmplat NIMIC din acea zi! Ceea ce s-a și întâmplat! Într-o conferință de presă din 16 mai, CUC ne-a povestit că ministerul pe care-l conduce, în 2016 contractase lucrări de doar… 50 de milioane de euro, iar după preluarea de către PDS-iști, ar fi săltat nivelul contractelor încheiate la circa… 7 miliarde de euro!

Iată-l pe CUC astăzi, 16 mai 2019, scos la produs alte… promisiuni în județul Prahova!

Cum mai cred că este greu să poți să contracarezi altfel decât prin vorbe goale asemenea evidente… nerealizări! Deoarece guvernanților le lipsește posibilitatea prezentării unor fapte/ rezultate concrete! Iar apetitul pentru înghițirea pe nemestecate a unor vorbe de clacă, pare să fie ieșit din repertoriul de așteptări al majorității electoratului național.

Singurul metru de… autostradă din Moldova se află la borna kilometrului 8, între Suceava şi Cumpărătura.

P. S.: Vezi și articolul nostru anterior, dedicat acestui subiect.

 

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!

ŢINEŢI APROAPE!

Va urma
TIBERIU M. PANĂ


Sursa foto copertă

Imn official România vrea autostrăzi

Jeff Wayne – War of the worlds (Genericul emisiunii TV Drumuri Europene, realizată de Aristide Buhoiu)

Taxi – Aici sunt banii dumneavoastră

Dan Spătaru – Drumurile noastre (1998)

Miki Jevremovic – Ona nocas nece doci (Ea nu va veni în această seară), cântată la Zagrebfest, în 1978 – (melodia originală, compilată de Dan Spătaru) 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.