Conturi false ale trolilor lui GUTĂU & RĂDULESCU. Raportați-le degrabă, nu pregetați! (II)

https://undertheskinofintrovert.wordpress.com/tag/happiness/

Motto: „Se presupune că politica este cea de a doua profesie veche a lumii. Am ajuns să-mi dau seama că ea se aseamănă foarte mult cu cea mai veche profesie a lumii.” – Ronald Reagan

Povestea vorbei: În prima parte a acestui articol am definit fenomenul trollingului și am prezentat câteva figuri deosebit de active pe unele din paginile / site-urile și la postările electorale, de mare actualitate în această perioadă, care precede campania propriu-zisă.

Imediat după publicarea articolului, două asemenea figurine de păpușele drăgălașe au fost… dezactivate! Lăsându-i mofluzi pe adulatorii lor din umbră sau pe… pretenașii care le sorbeau din ochi! Mânăritorii din umbră ai acestora, le-au retras vremelnic de pe piața jigodiilor gonflate în campaniile electorale. Adrese/ conturi false, pe care le foloseau doar pentru a produce derută în tabăra credulilor și a unora dintre cei de bună credință, precum și pentru a da siguranță în tabăra sforarilor și comanditarilor lor.

Am prezentat pagina de Facebook zisă… „Diana Dobre

și pe cea a „d-rei”… „Clara Matei”.

La fiecare din cele două link-uri, mai nou mă întâmpină următoarea postare: Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentan. Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte. Încercați și voi, poate că mai sunteți printre cei care compun audiența redefinită a pițipoancelor închipuite! De interes sunt și alte link-uri care coexistă acolo. Care vă pot lămuri despre ce și cum: Înapoi la pagina anterioarăVizitează Centrul nostru de ajutor

De unde vă recomand să treceți – chiar fără să achiziționați nimic – prin sectorulCe nume sunt permise pe Facebook? Cum nu strică nici o vizită pe la standul Ce alte nume sunt permise pe Facebook? De unde se poate afla și că: „Nu este permisă asumarea unei alte identități”! Ca să realizăm ce este cu aparițiile astea fantomatice! Și cât de scurtă trebuie să le fie existența! Acestor producători și căutători de gâlceavă pe Facebook le-ar fi la fel  de utile și informațiile care apar la articolul Ce tipuri de documente de identitate acceptă Facebook? Ca să nu mai fie discuții inutile… Nici schimbarea numelui pe facebook – apropo de gioarsele astea de mai sus, seduse și abandonate de către creatorii lor – nu este o bagatelă: Schimbarea numelui.

Dacă raportarea unui asemenea cont / a unei astfel de pagini poate să pară mai greoaie, se poate recurge la soluția BLOCĂRII, procedând ca în acest articol: Ce este blocarea pe Facebook și cum blochez pe cineva? De unde se pot afla și consecințele unui asemenea act.

Este posibil ca unii dintre nemintoșii de pe rețelele de socializare să se confrunte și cu următoarea problemă: De ce nu-mi pot schimba numele pe Facebook? Păi, ne spune tot rețeaua…de ce! Uite d-asta: „Facebook este o comunitate în care utilizatorii folosesc numele după care sunt cunoscuți în viața de zi cu zi. Trebuie să știi întotdeauna identitatea celor cu care intri în legătură. Astfel, atât tu, cât și persoanele din comunitatea noastră veți fi feriți de cazurile de preluare a identității, de înșelătorii și de phishing.” La fiecare dintre aceste link-uri există suficientă informație pentru a zădărnici tertipurile acestor nevolnici de a semăna vrajbă sau neîncredere! Cercetați-le și procedați în consecință!

Pagina „Marian Crișan” și cea aparținându-i lui „Alex Alex” subzistă, (sunt încă… active), fără ca personajele pe care le acoperă să mai fie la fel de active! Li s-au mai muiat antenele… Deci, se poate!

V. Hai s-o băgăm în seamă – pe repede înainte – și pe „tanti” Amalia Nastasescu
Ca să nu se supere patronatul său că nu-i remarcăm activitatea de pe rețele!
Despre care aflăm – vorba vine, că-i bine legendată și asta – că-i născută pe 15 septembrie 1980, că este „singură” și că trăiește în Râmnicu Vâlcea.
Pagina a fost creată în ianuarie 2020. Începând din 21 ianuarie a. c., nu are decât două postări – fotografii de iarnă.
La o postare a Claudiei Diaconescu – un proces-verbal întocmit pentru amendarea unui vâlcean care i-ar fi adresat vorbe ireverențioase lui Gutău, luând cuvântul la o ședință a Consiliului local al municipiului – are o intervenție prin care încearcă o punere la punct. Deși, nici măcar virgula n-o nimerește! Iar conținutul – dincolo de tonul autoritar – este eronat:
Amalia NastasescuDin postarea dumneavoastră nu reiese corectitudinea pentru ca procesul verbal nu este afișat în totalitate iar la ora actuala cu atâta informație oricine poate observa ca în legea 61/91, art. 2, pct. 1 sancțiunea este cuprinsa între 200 și 1000 lei cu posibilitatea achitării în termen de 15 zile a jumătății minimului adică 100 lei astfel domnul de mai sus are de achitat 100 de lei în 15 zile. Dacă nu își va achita suma de 100 lei în 15 zile atunci va rămâne de achitat suma stabilita mai sus, adică 1000 lei. În concluzie finala va rog sa fiți cinstiți pana la capăt și nu sa informați cetățenii pe jumătate. Nu suntem atât de inculti. Mai citim și noi.”
______________________________
V. Alt înfocat susținător al lui GUTĂU, care comite postări și comentarii favorabile acestuia este… „Ionel Popescu”, cu o pagină croită pe… 22 februarie 2020, din ce a mai rămas de la ceilalți postaci ai lui GUTĂU. Mai secretos decât alții în ce privește informațiile… Despre. Și-l pupă-n tot locul pe primar, evidențiind fapte de vitejie edilitară ale acestuia, pe care tot cei precum el le văd și le promovează cu sârg! Și bagă bățul prin gardul care-i separă pe USR-iști de PNL-iști, în încercarea de a zădărnici o alianță electorală la nivelul municipiului / județului! Care să pericliteze luminoasa perspectivă electorală a idolului lui/lor… nedeclarat.
IONEL”, a cărui ultimă FOTOGRAFIE DE PROFIL (din cele două de până acum) este o… hienă!
După ce, pe 22 februarie 2020, își alesese ca fotografie de profil imaginea unui cunoscut actor englez: Gary Leonard Oldman! Așa că, ăștia nici măcar minte n-au, de unde și idei…
Uite-l pe actor, în FOTOGRAFIA identică, postată pe numeroase alte site-uri. De unde a preluat-o Ionel al nostru! De fapt, al lui GUTĂU! Și/ sau al cui o mai fi….!
N-are stare, fiind omniprezent. Iar cei care-l bagă în seamă nu realizează că-i un… postac de rând, deținătorul unui cont fals!
Iată-l, într-o asemenea ispravă. Pe 4 martie a. c., pe pagina sa postează:
Ionel Popescu „Semnez pt că vreau să scap orașul de Gutău!” asa isi justifica initiatoarea petitiei Vrem candidat comun PNL- USR/PLUS la Rm. Vâlcea votul.

Draga mea poeta, daca e nevoie de 3 partide pentru a inlatura 1 OM, acest fapt spune multe despre OMul respectiv. Sunteti si voi constienti ca a realizat multe din obiectivele propuse. Sunteti si voi constienti ca este singurul care a facut pentru municipiu ce altii nu au facut! Cu bete-n roate cu tot!

Puteti sa stati voi si-n cur si-n cap, nu aveti sanse.
Cum mai merge poezia? Nu mai ai inspiratie?

Pe care o și distribuie pe numeroase alte site-uri. Ăsta-i materialul uman și pentru treaba asta ia banul! Sau ce-o mai fi luând… Pe care trebuie să probeze că-l și merită!

Pe 5 martie a. c., pe Vâlcea Info alias Ionel Popescu a distribuit următoarea postare:

Martie, 2020. Dupa ce i-a fost anuntata candidatura (pe facebook, nu in conferinta de presa, cum era normal), „stimabilul” (este vorba de dl. Pîrvulescu, n. n.), se si vede la primarie. Toate postarile ‘mnealui sunt localizate la Primaria municipiului Rm Valcea. O fi ascuns in vreun boschet, ceva… Uitati-va bine in jur cand treceti pe-acolo, sa nu faceti infarct!

Stimabilul nici nu a bagat nasul bine in primarie si deja se inchipuie deasupra tuturor: isi jigneste posibilul electorat, considerandu-l „o cauza pierduta”. Da, poate ca ati studiat mai mult decat noi. NOI, prostii care vreti sa va acordam votul!

E trist ce se intampla, nu credeti?

De fapt, insul vorbea singur, neexistând nicio postare a catindatului liberal care să-l poată încrimina așa cum o face postacul! Care catindat – dincolo de rateurile pe care le dă în ce privește unele din intențiile sale edilitare – are un comportament public fără reproș! Lăsându-se scărmănat de către acești țesălători tocmiți, fără să zică nici… câr/pâs etc.!

Și cine credeți că „sare” din boscheții feisbucului să-l… comenteze!? Nimeni altul decât unul din trolii de mai jos! Care este posibil să fie mânătit în pereche/tandem de către același super… trol!

Claudiu ManeaLasa l sa viseze pana in vara.Atunci i se vor spulbera visele!Saracutul a facut o obsesie pentru primarie!😂😂Domnule Pirvulescu te ai intins mai mult decat iti este plapuma!O sa ai dezamagirea vietii!!!Dar ti o meriti cu varf si indesat .Tupeul tau fantastic depaseste orice limita.Promiti ca schimbi tu orasul ,aduci tu tinerii inapoi ???Cum faci asta domnule Virgiulica????Aberand iti spun euuuuu!😂😂😂Iti place sa atingi coarda sensibila a oamenilor ,pentru ca stii ca asta ii deranjeaza !Vreau sa vad in vara pe unde iti mai scoti camasa!Familia ti ai pus o pe facebook,sunca ,oamenii de la tara de asemenea.Ce mai urmeaza???😂

VI. În timp ce-i urmăream postările, am constatat – fără surprindere – că mai apare (ca din neant!) UNUL, care-i ține hangul, în ce privește lipsa de șanse a lui GHEORGHIU de a ajunge primar. Ca să constat că și ăsta-i o făcătură de desfăcătură!

Ciumpalacul pretinde c-ar fi… „Cornel Mihai”. Are o pagină… albă, fotografia de profil fiind postată pe 3 martie 2020! Pretinde că ar fi din Râmnic. Cu excepția datei de naștere – 12 septembrie 1960 – alte date Despre nu există.

Se laudă cu următoarea FOTOGRAFIE DE PROFIL:

Interogând Facebook-ul despre insul din fotografie, ne-a îndrumat la niște site-uri matrimoniale. Și nu numai…

Unde-l găsim pe fantele de serviciu, în următoarele ipostaze. În fiecare dintre ele spune că este din… BUCUREȘTI și are doar… 50 sau 52 de ani:

Având o galerie de  3 fotografii, Anunțul fiind postat pe 6 ianuarie 2020.

Postat pe 27 decembrie 2019, când pretindea că avea doar… 50 de ani!

Site pe care fotografia cu pricina se află chiar pe pagina de gardă.

Iar una dintre fotografiile acestuia (cea din MIJLOC, din cele trei identice), duce – cu grăbire și îndemânare – la astfel de site-uri, nițeluș mai… deocheate:

Avea vreo 50 și ceva de „prieteni”, dintre care niște doamne / femei pe care nu cred că le-a agățat la/ pentru… matrimoniale! Vă asigur că secțiunea de pretene a lui nea „Cornel” merită văzută! O să găsiți acolo niște… tanti din lumea bună, la care nu vă așteptați! Profitați, cât se mai poate!

Așa încât, nene „Cornele”, ar trebui să se hotărăști:

  • trăiești în București sau în Râmnicu Vâlcea!?
  • ai 50, 52 sau.., 60 de ani!? 

Că dacă n-o faci, orice opinie a cuiva care seamănă  la comportament cu Turcan Raluca, nu mai poate avea cătare prin zona asta! Poate prin alte grupuri de adulatori/-e, ceva mai… nonconformiste!

Să vedem și ce paginiapreciază” și „urmărește”. nea… „Cornel”, ca să nu creadă că îl subapreciem; doar 3 (trei) mari și late:

Mircia Gutău  Politician

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea Afacere locală

ACTA, NON VERBA. Interes

______________________________
VII. Să nu mai vorbim de cunoscuta oficină pro GUTĂU, numită…  „ACTA, NON VERBA”, croită pe același calapod al legitimării lucrului făcut de mântuială! Și al popularizării sale fără rușine, că doar or mai fi rămas niște cetățeni cu drept de vot… neafiliați la minunile realizate de GUTĂU, care să nu le știe și să nu-l voteze!
Pe care o mânărește o persoană care pretinde c-ar fi… Mihai Pop.
Care nu are niciun fel de date de identificare pe pagină. Decât mecla lui Franz Kafka și un îndemn al acestuia! În rest, tăcere totală despre acest enigmatic personaj. Despre care ziaristul Adrian Pană afirma că știe care-i este identitatea, care ar fi una eminamente… feminină! Ce ți-e și cu schimbările astea de sex pe facebook! Ca să vezi cum „MIHAI” era de fapt… MĂDĂLINA, ANDREEA, VALENTINA MARIA sau… cine s-o mai nimeri prin preajmă!
Pe 29 februarie a. c., postează următorul material, asezonat cu fotografii ale „realizărilor” altui PSD-ist de frunte, primarul municipiului Drăgășani: Toaletarea copacilor în Drăgășani! „Oare nimeni nu stie cum se toaletează un copac?” 😀 Priviti cei ce criticati toaletarea copacilor din Rm. Vâlcea! În fiecare an, copacii se toaletează și cresc destul de frumos!
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, pantofi, plantă şi în aer liber
Și ne arată fotografiile astea, din care trebuie să realizăm cât de inteligent este și șeful administrației publice din Drăgășani, care facela fel cum face Gutău în Râmnic! Chiar, uite ce „frumos” arată și ce „frumos” au… crescut copacii care nu mai au nicio rămurea / crenguță! Din care a rămas doar… trupina / trunchiul! Nimic altceva! De unde să înțeleagă ciumpalacii ăștia că trunchiurile copacilor, proiectate stingher pe fundalul cerului albastru, au crescut înainte de a interveni în forță drujbiștii drăgășeneni! Dacă nu i-or fi împrumutat din Vâlcea…
Pagină de casă a lui GUTĂU, unde amploaiații acestuia le dau la țeastă celor care au altă părere decât cel/cei care-i subvenționează! Și, mai ales, contracandidaților acestuia la postul de primar al Râmnicului.
Pe 13 februarie 2020 publică niște fotografii care-l priveau pe ziaristul Adrian Pană.
___________________
VIII. „Claudiu Manea”, altă figură a feisbucismului „vâlcean”! Cu o pagină din 2 decembrie 2019 și o singură postare, din aceeași dată. În rest, activ de nu se poate. Și… rău de muscă! Numai pe paginile și la postările „interesante” ale altora. Nu ale oricui desigur! Doar ale cui ar atenta la „bucățica” de influență și interese ale lui Mircia GUTĂU! Parcă văd că are în spate un presar local, din ceata gureșă de dușmani ai adevărului, plătită de către interpușii lui Gutău!
Care are ca FOTOGRAFIE DE PROFIL
Image result for barbati 40 de ani

FOTOGRAFIE pe care o găsim pe tot felul de site-uri.

De la „bărbați 40 de ani”, până la Linkedin Unde îl cheamă… Ted Riley

Cu următoarele „informații de contact”, la link-ul: https://www.linkedin.com/in/ted-riley-253576164/

Recruiting Manager at Hired Physician Staffing

  • Miami/Fort Lauderdale Area
  • 500+ de contacte
Fotografia lui „CLAUDIUapare pe alte multe site-uri, precum:

Site de pe care îi ofer (gratuit) spre studiu o altă fotografie (de colecție). Din care ne privește galeșacelași personaj, poză aparținând fotografuluiTolga KOSTAK Tolga KOSTAK (la fila 3)!!! Că poate se gândește să-și țină-n priză directă adulatoarele deja… umectate! Să mai pună de-o schimbare de imagine!

Tovi 1

În rest, personajul distribuie postări propagandistice aflate pe site-ul Primăriei, sau pe altele care-i sunt… surori!

Copiii ăștia ai ploii sunt deosebit de versatili, atacând în haită. Mai ales pe site-urile de casă. Cum ar fi replica acestui coate goale de pe pagina ACTA… Care, pe 5 martie 2020 a a distribuit o postare a candidatului liberal la primărie, cu următorul comentariu:

ACTA, NON VERBA.Fostul zapciu PSD, candidatul “FACEBOOK” (căci nu este candidat PNL, Cristi Buican nu și-a asumat candidatura lui) mai nou, se “localizează” la primărie, tot pe facebook…Nu are încă florile pregătite pentru Mircia Gutau să intre probabil, dar îi înțelegem totuși dorința de a fi măcar virtual prin instituție😀

În comentariile care s-au înfiripat, la beregățile lui Paulin Andrei au sărit degrabă vitejii Ionel Popescu și… Claudiu Manea! Ultimul terfelindu-l pe bietul Paulin cu un astfel de comentariu… autobiografic:
Claudiu ManeaPaulin AndreiBaga te la somn!Esti foarte obosit psihic.Sefii tai nu iti dau deloc liber???Chiar ne plictisesti.Dar te inteleg ca fiind fomist trebuie sa faci si tu un banut😂😂😂
În ce privește paginile pe care leapreciază” și „urmărește”… „Claudiu”, sunt tot cele la care agină și „Cornel”!

ACTA, NON VERBA. Interes

Acești indivizi, care se ascund în spatele unor fotografii / conturi false, trebuie să fie opriți. Cu toate riscurile. Trebuie să fie dați în vileag fără zăbavă! Pentru a feri mediul ambiant al feisbucului de pericolul de poluare pe care-l reprezintă acești postaci tocmiți. Pentru a asigura curățarea acestui spațiu de aerul nociv pe care-l degajă. Pentru că reprezintă tentaculele virtuale ale unei caracatițe care vrea să cuprindă și să înghită tot. Care nu poate să înțeleagă faptul că politica făcută la firul ierbii trebuie să fie ferită de asemenea excese propagandistice neasumate, care sunt doar aparent benevole!

Așa că, împreună cu acela / aceia care vă alimentează neputința de a vă adapta regulilor unui stat democratic, tuturor celor de mai sus le adresez îndemnul: marș sub lada de gunoi a istoriei! Pentru că doar acolo este locul vostru, loazelor neadaptabile vremurilor în care ați avut norocul să trăiți! Dovedind astfel că o faceți… degeaba! ASIGURÂNDU-VĂ MIZERA EXISTENȚĂ SUBTERANĂ PRIN SUSȚINEREA NECONDIȚIONATĂ A UNOR LOTRI!
MARȘ AFARĂ DIN FACEBOOK, JAVRE ORDINARE!
DACĂ NU ÎNȚELEGEȚI SĂ ÎNCETAȚI ACEASTĂ EXISTENȚĂ PARAZITARĂ, VĂ ASIGUR CĂ VĂ VOM URMĂRI PÂNĂ-N PÂNZELE ALBE! ȘI DINCOLO DE ELE. ÎNCERCÂND SĂ VĂ ASTUPĂM DEFINITIV GURA SPURCATĂ ȘI PLINĂ DE MIZERII FETIDE!
Oricum ar fi, suntem și rămânem cu ochii pe ei! Ca să înțeleagă că societatea are nevoie de mult mai mult decât de asemenea făcături hidoase, pornite din podul palmelor unor… palmagii notorii!
P. S. 1: Articolul datează din prima parte a anului 2020, datele relevate pe care le cuprinde referindu-se la campania electorală vâlceană din acel an (într-o perioadă în care nu se știa că alegerile locale vor fi „împinse” până în toamnă).
Prima parte a acestuia a apărut pe 9 martie 2020. Între timp, unele din informațiile aflate în spatele unora din link-urile folosite în cele două articole, s-au pierdut în neant, ca urmare a dezactivării lor de către tiriplicii / trolii care le mânăreau!
Îl public acum, pentru că multe din năravurile pe care le descrie / înfierează nu s-au schimbat nici în recent încheiata campanie electorală.

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!                               

ŢINEŢI APROAPE! 

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ

P. S. 2: După distribuirea primei părți a acestui articol, m-au onorat cu un… apropo și cu un comentariu doi dintre cei pe care-i devoalez aici, astfel:

  • în seara zilei de luni, 9 martie 2020, a ieșit la rampă…

Ionel Popescu 21 ore Ma gândeam acu la un articol de blog apărut pe fb, care acuză câteva conturi false, asa-numitii troli ai facebookului, o reala amenințare la adresa cetatenilor!

Articolul respectiv numeste 4 astfel de persoane, pe care, daca ati avea timp atât cât a avut autorul articolului- de mare interes național, daca le-ați urmări, ati vedea ca chiar au noimă! Atentie, a nu se citi doar extrase din context.
Asa cum spuneam, aceste persoane sunt doar incomode pentru autorul articolului. Pentru ca fac observații pertinente, pentru ca au opinii diferite? Dracu’ stie
Dă-l dracului de coronavirus, feriti-va de troli! Dati cu aghiasma, faceti semnul crucii si scuipati in san! Ptiu, drace!

Și Eonelul se pune pe distribuit materialul său pe vreo 10 alte site-uri… vâlcene. Cu slabe reacții din partea pipălului local, nereceptiv la asemenea panseuri de colecție!

Îi răspundem pe repede înainte, ca să nu uite ce i-am scris:

  • articolul nu numește „patru persoane”, ci dă în vileag  4 conturi false ale unor troli, care își justifică existența efemeră doar prin obtuzitatea unor viitori candidați la proximele alegeri; care cred că soluția prin care pot tranșa în favoarea lor campania electorală din mediul virtual o reprezintă atacarea la baionetă a preopinenților! Până la ascundereea definitivă a acestora în boscheții feisbucului!
  • C-așa crede pușcăriașii că trebuie să se câștige alegerile! ANGAJÂNDU-ȚI PE BANI PUBLICI – PE POST DE CONSILIER – UN (NE)MINTOS ȘI PUNÂNDU-L SĂ DEA LA MIR UNORA DINTRE COMPETITORII SĂI!
  • aserțiune conform căreia „aceste persoane” mi-ar fi „incomode”, pentru că „fac observații pertinente, pentru ca au opinii diferite”, este de… „noartea minții” (!), cum ar spune Gutău M.!
  • ȘI BAGĂ ȘI CORONAVIRUSUL ÎN PROPOZIȚIE…

Ce s-o mai dăm la remaiat… CONTURILE APARȚIN UNOR PERSOANE CU IDENTITĂȚI… ÎMPRUMUTATE! AȘA CUM AM DOVEDIT CU PRISOSINȚĂ… SUPRA!

  • Mihai PopFoarte bun articolul dvs, insa de ce i-ati „nominalizat” doar pe cei care sunt „gutoieni”? In cealalta baricada nu sunt ? Sau sa inteleg ca ei sunt indreptatiti caci vor sa „Scoata Valcea din mizerie”? Posibil sa ii vedem in episodul doi….Interesanta oricum observatia dvs! AMANUNTITA!
Comentariu  pe care pretinsulMihai Pop” l-a postat pe pagina mea de Facebook.
Căruia mi-am permis să-i răspund astfel:
Tiberiu M. Pană:Pledoaria mea este pentru o abordare electorală normală, fără „baricade” și fără excese de orice fel. Mai ales, fără… baricade! Nu așa trebuie să fie lumea politică pe care ne-o dorim. Dacă realitatea arată astfel, este și vina noastră.

Cât despre cei pe care vor fi cei „îndreptățiți” să „scoată Vâlcea din mizerie” (!), rămâne de văzut ce vor decide electorii. Alegerea unuia sau a altuia nu este o garanție în sine că s-ar și putea întâmpla asta.
Dacă-mi indicați vreo câteva nume ale unor troli / postaci – din cealaltă „tabără” / „baricadă” (cum îi spuneți d-stră) – care se comportă precum cei la care am făcut referire în articol, vă asigur că îi voi urmări cu aceeași atenție. Criteriul la care am recurs a ținut exclusiv de atitudinea publică a acestora, nu de apartenența la vreo „gașcă” politică sau de altă natură. Așa încât, afirmația d-stră – referitoare la o abordare tendențioasă – nu se poate susține.

Așa încât, până la administrarea dovezilor care să probeze faptul că păpușarii au înțeles despre ce este vorba, rămâne cum am stabilit!
 
_________________________
…Totuşi cine îi încurajează
Totuşi cine îi aţâţă-n trup
Cine e directorul de teatru
Şi totuşi păpuşarii cine sunt
Teatrul nostru de marionete
Îşi reintră-n drepturi desuet
Dar din nou pe scenă curge sânge
Şi plătim cu viaţa un bilet
(Păpușarii – Adrian Păunescu)
Armin van Buuren – Blah Blah Blah (Official Lyric Video)

BEST TROLL MUSIC 2020

Five Finger Death Punch – Jekyll And Hyde

12 gânduri despre “Conturi false ale trolilor lui GUTĂU & RĂDULESCU. Raportați-le degrabă, nu pregetați! (II)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.