Conturi false ale trolilor lui GUTĂU & RĂDULESCU!? Raportați-le degrabă, nu pregetați! (I)

Despre troli și conturile lor false

„În argoul internetului (internet slang), un troll este o persoană, de regulă voit anonimă, dar deseori ascunsă în spatele unor porecle (nickname), care își face un obicei pasional din a posta și comenta în spațiul virtual, activitate anume croită pentru a semăna discordie pe internet și pentru a stârni certuri sau iritare.
Trolul postează atacuri gratuite la persoană, comentarii malițioase, inflamatoare, voit jignitoare, de regulă fără legătură cu subiectul, menite a distrage atenția sau a provoca cititorii la răspunsuri emoționale.
Trolul petrece mult timp pe internet, făcând din trolling o obsesie, o refulare, dar și un set de scenarii mai mult sau mai puțin elaborate, compuse din farse, glume proaste și jigniri gratuite la adresa unor victime (de identitatea și sentimentele cărora se dezinteresează complet).”
Așa este descris fenomenul trollingului într-un amplu și elaborat material, care merită să fie parcurs integral.

Din care mai aflăm că: „Destul de mulți troli sunt folosiți profesional, contra unor sume de bani, pentru campanii negative de comunicare, pentru contracararea sau bagatelizarea unor opinii sau informații, pentru dezinformare ori pentru campaniile electorale negative, de tip destructiv.

La fel cum hackerii pot fi utilizați, uneori, pentru a prinde sau contracara alți hackeri ori pentru a testa programe anti-virus, tot așa trolii sunt folosiți, destul de des, în mod profesional, pentru diverse scopuri, uneori malefice, ale celor care sunt dispuși să îi plătească pentru a fi troli. Asemenea comportamente și asemenea campanii „de imagine” se regăsesc, de regulă, pe newsgroup-uri, forumuri, chat-room–uri, blog-uri, dar și pe pagini de socializare care permit ascunderea identității „comentatorului”, precum și în secțiunile dedicate comentariilor cititorilor din ziarele electronice.”
În cazul în care te confrunți cu asemenea situații, procedezi ca în acest articol: Trolii de pe Internet: Cum procedezi în situația în care devii ținta lor.
Cum cred că merită să fie văzut și acest videoclip despre „lumea bizară a trolilor și a propagandiștilor de pe internet”. Care conține și câteva „sugestii” de bun simț, pe care le-am putea pune în practică în interacțiunile pe care le facem în lumea virtuală. Autorul lui, Andrew Marantz, jurnalist la The New Yorker, conchidea optimist: „Cu toții am fost învățați că arcul universului moral e lung, dar că se îndoaie spre dreptate. Poate. Poate o va face. Dar asta a fost întotdeauna o aspirație. Nu e o garanție. Arcul nu se îndoaie de la sine. Nu e îndoit inevitabil de o forță misterioasă. Adevărul real, care e mai înfricoșător și de asemenea mai eliberator, e că noi îl îndoim.”

Unul dintre cele mai frustrante aspecte ale trollingului e că poate transforma o discuție civilizată într-una plină de insulte și acuzații. Se știe că e foarte ușor să manipulezi comentatorii. Cum s-a dovedit și că apariția unui comentariu trolat într-o discuție, crește cu aproape 70% șansele ca și alți comentatori să răspundă tot cu un comentariu negativ. Așa cum, șansele cele mai mari ca să conțină comentarii abuzive sau un limbaj violent le au postările făcute între orele 11 seara și 5 dimineața. Cum s-a constatat că trolii își fac simțită prezența mai ales în seara de duminică spre luni și nu înainte de weekend.

De bun simț rămâne obligația fiecărui utilizator de facebook de a verifica dacă persoanele cu care interacționează pe internet chiar… există! Și în ce măsură conținutul unor materiale/ comentarii distribuite are darul să dezbine. Astfel încât, scepticismul trebuie să reprezinte un mod normal și natural de protecție, atunci când interacționezi cu persoane necunoscute. Pentru că, cel mai adesea, dezbaterile pe teme politice sunt sortite eșecului, mai ales atunci când preopinentul necunoscut se revendică a proveni din zona „esențelor” de logică pură! Insistența cu care aceștia „dezbat” un astfel de subiect până-l… sinucid, face parte din arsenalul de mijloace parșive ale postacilor profesioniști. Pentru că încă nu s-a inventat metoda de a o scoate omenește la capăt cu asemenea specimene de comentatori… inepuizabili! Care există tocmai pentru a turna îndoiala în suflet și pentru a zdruncina încrederea cuiva în… ceva!

Mai recomand și următorul articol: Cum dezarmezi un troll de pe net. Ca și articolul (și comentariile care-l însoțesc): Deconstrucţia unui trol: ce urmăreşte, cum procedează, ce poţi face tuTrolls12

Am pus mână de la mână / Și ne-am tras o „profă”… bună!

I. Pagina de Facebook „Diana Dobre”: care pretinde că – „începând din 20 septembrie 2017 până în prezent” – ar fi profesor la Grup Scolar Capitan Nicolae Plesoianu

Link ce duce la un site „mort”, neoficial, pe care există doar câteva postări vechi, de factura acesteia (care a fost distribuită în anul… 2015): Mădălina Sunt fetiță de liceu

Mai zice postaca/-ul că „a studiat Limbi Moderne Aplicate Engleza-Franceza la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Link ce duce la facultatea de profil din Universitatea din București!

Dacă ar fi avut / ar avea locul de muncă în această unitate școlară, ar fi știut că – de câțiva ani – acest liceu se numește Liceul TehnologicCăpitan Nicolae Pleșoianu”! Pe al cărui site, la „Catedra de limbi moderne”, numele „Diana Dobre” nu figurează! Și nici nu a figurat vreodată!

Toate aceste dateDESPREsine sunt total… inventate!  Elucubrațiile unei minți care s-a considerat a fi… isteață! De fapt, doar diabolică și bolnăvicioasă, precum esența ființelor ale căror interese le slujește, de sub anonimatul unor asemenea conturi de… fecioare ochioase! Sau berbanți șarmanți… Doar în fotografiile de profil ale altora!

NU ARE NICIO POSTARE PE PAGINĂ! CARE ESTE COMPLET GOALĂ! Nici măcar o… virgulă, sau un alt semn de punctuație! Ceva… acolo, doar de formă fără fund!

În schimb, de vreo câteva zile, este deosebit de activă, doar pe paginile opoziției vâlcene, indiferent de felul acesteia. Sau pe acolo pe unde se află materiale ale acesteia. Unde scrie intens, grăbit și colțos; și postează cartoane cu înscrisuri demobilizatoare pentru aceiași oameni de bine dar nehotărâți, care bănănăie pe rețelele de socializare! În căutare de informație proaspătă și de un os de ros, pentru a-și justifica simbria.

Fotografia de profil a „acesteia” este, de asemenea… furgăsită. Postată pe 21 februarie a. c., este fotografia unui model de top și apare pe mai multe site-uri comerciale  Așa cum se poate vedea AICI: (unde poți să vezi câte pagini vrai / că tot peste… „profă” dai)! Printre altele, „profa” fiind folosită pentru a face reclamă la… ochelari!Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de soare şi cadru apropiatO alta, are aceeași proveniență de import… hoțomănesc. Iat-o! În toată splendoarea sa, de imagine a altcuiva. Care nu are nimic în comun cu imaginea reală a postacăi/-ului în discuție!Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

Vineri, 6 martie 2020, aveam vreo 94 de „pretenași” comuni. Dintre cei la vedere, unii au pus botul la nada reprezentată de… fotografia de profil! Unii-s doar pescuitori de prospături, alții ziariști, unii-s politicieni dintre cei de frunte, fiind luați special în vizor de către postac(ă). La unii dintre ei nu mă așteptam să-i găsesc pe aici, dovedind că-s victimele goanei după… audiență (așteptare abil speculată de asemenea specimene de stabiliment… cu felinar roșu la poartă)! Iar alții sunt victime sigure, ca urmare a credulității care-i caracterizează. Și unii și alții, se vor recunoaște cu ușurință. La unii mai că nu te-ai aștepta să-i găsești afișați pe asemenea… garduri feisbuciste! Care nu-s chiar panoul de onoare pe care și-ar fi dorit să figureze!

Se bagă precum musca-n… partea dorsală a calului! Așa a făcut la o postare (din 3 martie a. c.) a lui Adrian Boureci de pe site-ul Vâlcea News; unde, intervenind în apărarea lui GUTĂU, l-a muiat de tot pe cunoscutul opozant (de bun simț!) Paulin Andrei! Întrebându-l, în mod repetat, ce facultate a absolvit! Aducând cu grăbire lămuriri referitoare la studiile universitare ale lui GUTĂU: Diana DobreMircia Gutau este INGINER, adică cu studii superioare. A terminat FACULTATEA DE MECANICA TCM SIBIU.

Fără pretenția de a-i alimenta cu idei, le sugerez ca pentru următoarele făcături feisbuciste cu troli, să folosească și această reclamă cu profa ochelaristă! Cu atât mai mult cu cât cred că „autorul” acesteia era convins că fotografia este una de succes, fiind folosită pe toate meridianele și paralelele lumii civilizate!

Cum, nu îl știți pe Marian!? / E văr pe feisbuc cu… CRIȘAN!

II. Pagina „Marian Crișan”. Pretinde că locuiește în Sibiu și că ar fi învățat la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Rm. Vâlcea, ROMÂNIA

Fotografia de PROFIL a acestuia:

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, barbă, ochelari de vedere şi cadru apropiat

De fapt, este o FOTOGRAFIE FURATĂ, care apare pe mai multe site-uri (vezi paginile 1-3 de la această adresă)! Fotografia este a lui… pavesi lorenzo !!! Iată-l chipul adevăratului „apropitar”, profesorul universitar de fizică Lorenzo Pavesi, de la Universitatea din TRENTO!

Postacul gutăian susține că lucrează la ContiTech Automotive Aftermarket

Că este redactor la ZiarulImobiliar.ro

Că a studiat la Universitatea Babeş-Bolyai…  Ce coincidență (!), și tot la… Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Numai că postează un link care duce la FOTOGRAFIA/ ADRESA FACULTĂȚII DE LIMBI ȘI LITERATURI STRĂINE a Universității din București! Nu ale celei de la Cluj, unde  „Marian” pretinde că și-ar fi desăvârșit educația.

NU ARE NICIO POSTARE PE PAGINĂ! CARE ESTE COMPLET GOALĂ! Nici măcar o… virgulă, un alt semn de punctuație, ceva! În schimb, ciripește neobosit pe site-urile/ paginile pe unde-l poartă interesul sforarilor care-l mânăresc.

Iar FOTOGRAFIA DE COPERTĂ pe care a avut-o, era plină de sensuri și de… atractivitate:

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „leremia 15:16 Când am primit cuvintele Tale, înghițit; cuvintele Tale au fost bucuria și veselia inimii mele, căci după Numele Tău sunt numit, Doamne, Dumnezeul LECȚII BIBLICE”

Ne-am lămurit și cu ăsta!?

În duet aria-și susțin / Alex și cu… Paulin!

III. Pagina „Alex Alex”, aparține altui mistificator. Deși foarte activ pe alte pagini, ultima postare de pe pagina sa datează din 11 decembrie 2019! Deosebit de insistent cu distribuirea de fake news-uri, intervenind în discuții, luând apărarea lui GUTĂU și a apropiaților săi. Cum s-a întâmplat – în mod repetat – la o postare din 3 martie 2020, referitoare la candidatura lui Virgil Pîrvulescu, (candidatul PNL la funcția de Primar al Râmnicului), distribuită de către Paulin Andrei  pe site-ul Vâlcea News.

Pe care, într-un schimb interminabil de replici, îl aburește cu „adevărurile” sale calpe despre construcțiile apărute precum ciupercile după ploaie pe dealul CAPELA. Inclusiv prin postarea unor calupuri mamut de pretinse informații și „adevăruri” pe diferite alte „teme” de interes local, ambii întrecându-se în a comite erori. Unul făcând-o cu bună știință, celălalt fiind de bună credință, dar insuficient informat. Cel puțin în cazul dobândirii proprietății din culmea dealului Capela.

Alex AlexJianu, era cel mai potrivit Liberal. Prin opțiunea lui Parvulescu, Vom pierde Alegerile. Sunt deja mulți Liberali care nu sunt de acord, dar, sa vadă mulți, După ce Gutau va ieși Primar, Ca Jianu reprezenta un Contra Candidat Redutabil. Jianu avea Caracter, Parvulescu joaca murdar, precum Gutau.Atenție, Sa nu va vândă, odată ce a fost numit de Dancila – Dragnea

Paulin Andrei Alex Alex Hei… dacă tu lucrezi pentru Gutău, nu înseamnă că restul locuitorilor se vând pentru nimic!În ceea ce privește parcurile Râmnicului, Gutău a dărâmat vreo 5.Nu înseamnă că dacă cineva te pansează la mână, are dreptul să-ți rupă piciorul! Nu înseamnă că dacă Gutău a reparat un părculeț, are dreptul să distrugă și să le betoneze pe restul 5!

Alex Alex  Paulin Andrei dimpotrivă, lucrez pentru PNL, dar de, Parvulescu, și ști foarte bine, NU are șanse în fata lui Gutau. Cum am spus într-o alta postare, Jianu avea șanse mari, în fine, PNL Vâlcea își pierde din Indentitate. Nu mai este Liberalismul Tradițional.

Paulin AndreiAlex Alex Tu ești angajatul lui Gutău și ai cont fals. Ești ultimul care poți să te exprimi cu privire la candidatul PNL. Fii fără grijă, Gutău merge la pensie!

Paulin Andrei Alex Alex Tu având cont fals, nu te ia nimeni în seamă! Hai să fim serioși!

Paulin Andrei Alex Alex În organizația județeană a PNL decizia pentru candidatul Primăriei s-a luat cu votul tuturor membrilor.Nu mai trola tu pentru Gutău, căci oricum nu te ia nimeni în seamă! În general, un cont fals nu e luat în seamă de oameni. Nu te mai chinui degeaba!

Ionel Popescu Alex Alex, toti cei care nu suntem de acord cu cei 3 magnifici, aia paulin, până si diaconeasca, toti avem conturi false, suntem angajați la primarie, suntem hârtia lui Gutau… Ce rost mai are sa te cerți cu ei?
Alex AlexPaulin, apropo cu Defrișarea a unei părți din Capela, uite îți mai dau un Subiect
În 2014 Autorizația de Construcție a fost eliberata de Gigi Matei și Cine era atunci primar?
Acea autorizație sa eliberat în urma câștigării în Tribunal de către vechii proprietari a acelei Parcele sa zic asa și Ulterior a fost vândută celor de la OK
Ce vreau sa te întreb ” Dacă tu ai fi avut acel lot / parcela și Nu ți se elibera acea Autorizație, Ce ai fi făcut?Sau dacă ar fi fost al tău, Îl Lăsai Primăriei / Statului s facă cev cu el sau Încercai sa îl Valorifici?În marile orașe, marile centre sunt Betonate, uitate la Sibiu, este Full de Beton, noroc cu Ghiveciurile,Râmnicu Vâlcea, are alte Priorități fata de Autobuze Electrice, noi stam foarte prost cu Rețeaua de Alimentare / Distribuție a apei dar și termoficare, din 1989 Nimeni nu a vrut sa Re- Inoiasca, deci, Este mai important Autobuzul Electric decât Viata OamenilorAdministrarea eficienta a Deșeurilor, este o Probleme pe plan Național, iar la noi în oraș, Este greu sa găsești o zona care, Sa nu afecteze pe nimeni, Apropo dacă ști vreo zona, De ce nu te duci la Gutau să-i spui?
Parvulescu, NU a venit concret cu vreun plan despre Acest lucru, dar Jianu da!?

În momentul în care cineva te înjura și aici fac referire la tine ” o data, de 2 ori, de 3 ori, de 4 ori, de 5 ori ” îți jignește Familia / Copii, Cum ai reacționa?

Bursele acelor elevi, au fost Discutate într-o ședință și au fost aprobate, inclusiv de membrii PNL, deci acum, nici ai noștri nu sunt buni? Tu, ce ai fi făcut dacă, erai în cazul lor?

Maternitatea din 1989 și pana acum, Sincer, nici un partid CDR, PSD, PDL sau PNL, NU și-au orientat Investițiile spre Maternitate, iar pe vremea lui Frâncu, Rădulescu, Ce investiții s-au făcut?

Îmi aduc aminte, o faza tare când Urban, acum câțiva ani, a condiționat Primăria și Prefectura sa Mărească tariful de Colectare a Deșeurilor Menajere și, aceste instituții Nici măcar nu au carait, dimpotrivă, Au acceptat preturile.

Urban, în acea vreme, a avut Monopol, Iar Dacă tu ai fi Primar, NU ți-ai dori sa înființezi O firma de de Colectare a Gunoaielor Menajere, fără a mai plăti bani la alții, din alte județe? Și exemplele pot continua. Apropo, Jianu avea viziune, Parvulescu deloc.

Autorizația de defrișare a Capelei a fost emisă în 2018, de ce vii cu fake-news. Chiar eu am publicat de 3-4 ori această autorizație. Problema deșeurilor este rezolvată aproape în toate județele țării, cu excepția Vâlcii, Oltului și Teleormanului parcă! La ultimul nu sunt sigur. Cât de greu este să pui niște clopote pentru strângerea bidoanelor de plastic prin oraș? Apropos, aceste clopote au existat, dar când a venit Gutău, le-a desființat pe toate. Habar nu am de ce!Autobuzele electrice sunt livrate gratuit de către UE. Repet: GRATUIT. Dar el a vrut să cumpere alte autobuze, pe bani (împrumutați). Habar nu am de ce!Și așa mai departe… N și n probleme ale comunității, pe care tu oricum nu le înțelegi, fiind angajatul lui Gutău și…, prin urmare fiind subiectiv!

Apropos, din ce bani crezi că te plătește Gutău pe tine și pe toți trolli cu conturi false de pe facebook? Ai ghicit, din banii cetățenilor vâlceni. Cât de decăzut să fii, încât să-ți vinzi demnitatea pentru niște mărunțiși? Păcat de voi!

Alex AlexEu am făcut referire la Autorizația de Construcție / Construire iar odată ce oamenii au Câștigat în Istanta dreptul de ai se Retroceda pământul lor, Omu este liber sa facă, Ceea ce vrea, fiind Pământul lui.
Te-am întrebat1. Daca ar fi fost pământul tău, Ce ai fi făcut cu el? L-ai fi donat primăriei?
2. Dacă ți-ai câștigat în Instanta drepturile și poate nu aveai fondurile necesare de a investi, Ești sigur ca nu l-ai fi vândut, repet, ca și proprietar de drept, Pentru a îți scoate ” niște bănuți curați „Apoi, de moment ce Ai toate actele necesare, pentru a face o Construcție acolo, Tu dacă ai fi fost în Locul Primarului sau a Primăriei, ai fi Riscat sa fi dat în judecata, și sa plătești din banii Contribuabililor Daune Morale!?
Paulin Andrei Alex Alex  Nu a fost nici o retrocedare acolo. A fost vorba de o cumpărare de teren de la Romsilva. Respectivul angajându-se că va planta în altă parte o pădure similară. Și dacă ar fi fost o retrocedare, legea nu-ți permite să defrișezi pădurile de protecție. O ții în proprietate și atât. Dar… repet, nu a fost vorba de retrocedare.În legătură cu autorizația de construcție, îți repet, a fost emisă în 2018. Caută pe contul meu, că o găsești. Caută și pe google, că au scris căteva ziare despre acest aspect.De altfel, există deschis un proces acolo, pentru ca tipul să-și dărâme prăvălia din pădure, că a încălcat vreo 7 legi.
Alex Alex Pai te Hotărăști ” de construcție sau defrișare „, Ca nu mai înțeleg oamenii, Nimic!
Și răspunde-mi la cele 2 întrebări, te rog,
Alex Alex Pai ce faci acum, îl LAUZI pe Gutau!

Sa înțelegem ca Gutau, Tot ceea ce a întreprins pana acum, Este foarte bine, de moment ce UE, dintre toate Orașele din România, tocmai pe Ramnic a ales!Felicitări pentru aceasta constatare, deci, pana la urma, ești Pro Gutau.

Paulin Andrei Proiectul a fost făcut de Zamfirescu. Unde vezi tu că-l laud pe Gutău! El nu a fost în stare să ducă la sfârșit acel proiect, refuzând autobuzele electrice.
Acum mergi și ia-ți banii. Ai muncit mult pe contul ăsta fals. Pur și simplu te vinzi pe o ciorbă! Halal!

De-întâi Martie, primăvara / În horă intră și… CLARA”!

IV. Hai să mai adăugăm o „doamnă” în echipa trolilor gutăieni! Lumeee, lumeee! Intră cu spatele în scen(et)ă „d-ra”… Clara Matei.
Tot din speța nobilă a aducătorilor norilor de furtună de pe facebook. Pagina acesteia a fost croită pe 1 martie a. c.
Zice „Despre” sine c-ar fi… traducătoarefranceză / engleză, din 22 februarie 2016 până în prezentRâmnicu Vâlcea. Și trimite un link spre un Birou de traduceri care aparține unei persoane numită… Claudia Antonescu. Care este din… Moldova! Și care are pe pagina sa doar postări decente.
Care este traducător autorizat și are birouri de traduceri, deschise în Focșani, Tecuci, Râmnicu Sărat și ITALIA!
Pentru că ăla de le-a clonat nu are prea multă… imaginație, a făcut-o și pe „CLARA” tot absolventă la… Facultatea de Limbi și Literaturi Străine București!
Și ne mai spune d-ra, care-i numai… „logodită”, că s-a născut și trăiește în… Râmnicu Vâlcea!
În context, faptul că ar fi absolvit Colegiul National „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, este deja o… blasfemie! 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Asta-i FOTOGRAFIA DE PE PROFILUL postacei de rezervă. Că nu-i a „ei”!
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber
Fotografia este ciugulită de AICI. Fiind o reclamă pentru o… perucă din dantelă!
Restul este poveste! Pe pagina „ei” postează materiale cu schepsis, fiind mai activă decât ceilalți troli gutăieni / rădulescieni. Și a prins din ce în ce mai mult curaj, începând să-i „traducă” pe cei disponibili, pe alte pagini și doar la postări care privesc PNL și USR. Dând fără milă – în aceste partide, zic – în încercarea de a le învrăjbi și împiedica astfel orice apropiere care ar putea prejudicia intențiile declarate ale lui GUTĂU de a recâștiga dreptul de a se afunda în fotoliul de preamare lider pe viață al Râmnicului și al Vâlcii! Lovindu-i la tărtăcuță și pe cei care gravitează în zona celor două forțe politice! Ca să se învețe minte și să nu mai scoată capul în lume.
Pe 4 martie a. c., în comentariile făcute la o postare comparativă între Vâlcea 2015 – 2019, ilustrată cu două fotografii sub genericul „Marile realizări sunt consecinţa unor mari eforturi.” – de pe pagina ACTA, NON VERBA îl smotocește pe Paulin Andrei de-i sar fulgii. Iar el, ca un genteleman de rasă, stă cuminte la… încasat scatoalce!
Iată sublimul dialog fără egal, încrucișat dintre cele două părți:
Clara MateiPaulica, ai de gând să ti iei un serviciu ? 

Paulin Andrei Clara Matei „Am loc de muncă. Dau și la alții de lucru! Și dau și la stat taxe, ca să te plătesc pe tine să mă insulți pe facebook, în loc să faci ceva util sicietății!

Dar tu? Când te angajezi la un serviciu serios? Funcția de „postac” pentru Gutău nu poate dura la infinit! Mai ales că anul ăsta Gutău iese la pensie.
Clara MateiPune mana si termina o facultate, ia ti un serviciu, lasa pacanelele si fa te om de casa. Degeaba latrii pe facebook, nu vei fi nici pe lista de consilieri locali a PNL ului si nici serviciu nu ti vor da. Asculta ma, în iunie ai burta goala si facut de cacuț pe facebook.
Paulin Andrei Clara Matei „Ha ha! Mă cunoști de undeva? Tu știi ce studii am eu? Nu cred că le vei atinge tu vreodată!

În plus, eu nu mai am nevoie de acele diplome (deși am dulapul plin). Și nici eu nu le cer diplome la cei care-i angajez. Valorează fix zero! Pe mine mă interesează ce știi să faci, nu maculatura. Maculatura poate folosește să te angajezi la stat și să freci menta!
Doar un alt asemenea – extrem de sugestiv – exemplu:
Pe 5 martie 2020, în Timpul de Vâlcea, pagină pe care o administrează, Claudia Diaconescu a distribuit următoarea postare:
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „SCĂDERE DRAMATICĂ A ÎNCASĂRII DE TVA! DE LA 27.2 MILIOANE EURO ÎN 2017 LA 9.4 MILIOANE EURO ÎN 2019 FAPTE, NU VORBE!!”
Imediat se pune pe comentat (precum musca pe… rahat!), cunoștința noastră, intrată-n priză, pentru a-și justifica prin fapte meteorica-i existență feisbucistă! Și sare direct la beregata electorală a catindatului Pîrvulescu! Care nu era autorul postării, personaj despre care nu era vorba în… propoziție! Pretinzându-i, așa ca din senin, nici mai mult nici mai puțin, decât să scoată la vedere… PROGRAMUL său electoral! C-așa e vrerea „Clarei”! Care nu poate să doarmă, de grija Programului candidatului liberal! Clar, nu!?
Clara Matei Domnule Pirvulescu, eu vreau sa va intreb ceva, asta e programul dumneavoastra? Cu asta vreti sa castigati Primăria? Doar cu scandal și acuze ? Spuneti domnule ce vreti sa faceti, concret si lăsați oamenii sa decidă ei. Staff ul de campanie pe care l aveti va duce pe un drum prost, pe care au mers si „fratii” dumneavoastra Grigore Craciunescu si Romeo Radulescu. Nu mai merge cu hoo si astfel de atitudini. Încercați altceva si începeți prin a va prezenta proiectul . Spre exemplu cum aveti de gând să aduceți investitori in Ramnic , ca am inteles ca aveti rezolvarea la asta. Altfel , va spun ca nu luati 15%, lumea e sătulă de scandal , gargara si fapte 0

Celor ce le știu pe toate: / – Și fără Gutău se poate!

Interesant este și faptul că TOȚI ACEȘTI TROLI SUNT buni „PRIETENI” între ei! Încă o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, că mama lor feisbucistă este una comună! Și că, siluită periodic de către stipendiatorii lor, este mereu gravidă! Pentru că numărul lor crește mereu!
Și-s atât de bine (nter)conectați, încât își distribuie reciproc materialele ANTI, într-o frățietate greu de egalat de către oponenții lor naturali.
Care-s așa, mai… gomoși! Mai… de sus!
Care sunt mai… detașați!
Care sunt mai… permisivi!
Care au impresia că întrecându-se cu asemenea hahalere patentate, o fac precum în jocurile de societate civilă, dintre ditamai mârtanul PNL-ist și șoricelul PER-ist, sau PSD-ist! Așa cum o fac și cu mai nou veniții în bătătura politică: USR-iștii și PLUS-iștii! Pentru că percep pericolul electoral adiind mai ales din aceste părți ale spectrului politic actual.
Fără ca liberalii să-și dea seama – cel puțin asta-i impresia publică pe care o lasă – de pierderile de imagine pe care le produc – în ochii și în mintea celor care-s neafiliați politic – asemenea jocuri feisbuciste de glezne! Deoarece oamenii vor să vadă dezbateri pe teme punctuale și nu o gâlceavă sterilă; vor ca în spațiul public să existe o adevărată inflație de IDEI programatice reformatoare și nu replici de mahala, schimbate între susținători declarați ai unora și „umbra” interesată a altora, neasumată politic de nimeni! „Inși” care, deși pozează în… neafiliați politic, sunt stipendiați pentru a prezenta și cânta în public rezultatele actualilor administartori locali, în comparație cu nepriceperea și răul pe care l-ar reprezenta „ceilalți”! Indiferent cine ar fi aceștia!
Așa că, tuturor acestor troli, cât și celor care le alimentează neputința de a se adapta regulilor unui stat democratic, le adresăm îndemnul: marș sub lada de gunoi a istoriei! Pentru că doar acolo este locul loazelor neadaptabile vremurilor în care au avut norocul să trăiască! Dovedind astfel că o fac… degeaba! Doar ca să-i încurce pe alții!
MAI ALES ATUNCI CÂND ASEMENEA JEGURI MORALE ÎȘI ASIGURĂ MIZERA EXISTENȚĂ SUBTERANĂ PRIN SUSȚINEREA NECONDIȚIONATĂ A UNOR LOTRI PATENTAȚI!
Procedând astfel, trolii nu sunt altceva decât reziduurile unor vechi obiceiuri rătăcite-n tranziție; justificându-și existența prin a le face bine celor care îi manipulează și plătesc și pentru a le face rău celor mulți. Asta este principala vină care trebuie să le fie pusă în cârcă. Pentru care, mai devreme sau mai târziu, trebuie să plătească. Deoarece – prin asemenea „activități”, aflate la limita legii – au contribuit și contribuie la alterarea sensului unor comportamente civice democratice.
Iar adevărata plată pe care o merită, după pierderea alegerilor de către cei care le-au asigură tainul zilnic, trebuie să fie eliminarea fiecăruia dintre ei – persoane fizice – din instituțiile publice și din funcțiile în care i-au „ascuns” vremelnicii lor protectori.
Până atunci, MARȘ AFARĂ DIN FACEBOOK, JAVRE ORDINARE!
DACĂ NU ÎNȚELEG SĂ ÎNCETEZE – de bună voie – ACEASTĂ EXISTENȚĂ PARAZITARĂ ȘI ANTIDEMOCRATICĂ, TREBUIE SĂ-I ASIGURĂM pe troli CĂ VOR FI URMĂRIȚI PÂNĂ-N PÂNZELE ALBE! ȘI DINCOLO DE ELE…
SOCIETATEA CIVILĂ ARE OBLIGAȚIA DE A LE ASTUPA LEGAL GURA SPURCATĂ, PLINĂ DE MIZERII FETIDE! Pe care le împrăștie cu supramăsură asupra unor oameni nevinovați. Care nu vor altceva decât să se informeze în legătură cu existența unei căi alternative de dezvoltare. Care să-i ducă spre un alt viitor al comunității în care viețuiesc, decât cel propovăduit de către sponsorii acestor infame și false Pitii!

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!                               

ŢINEŢI APROAPE! 

– Va urma –

TIBERIU M. PANĂ

______________________________

Troll Song

Troll Song 120% Speed – Part 2

Armin van Buuren – Blah Blah Blah (Official Lyric Video)

Drept BONUS,
Din lumea celor care (mai și) cuvântă:
Turcan  Raluca despre binefacerile pentru democrație a desfășurării alegerilor locale pentru primari într-un singur tur de scrutin (declarație din anul 2011)

 

 

5 gânduri despre “Conturi false ale trolilor lui GUTĂU & RĂDULESCU!? Raportați-le degrabă, nu pregetați! (I)

 1. Acum mai bine de 15 ani s-a inventat troll-ul, cand pustii plictisiti de long-uri prin internet cafe-urile patriei, au inceput sa invadeze diverse forumuri cu tot felul de comentarii unele mai inteligente, altele hilare.. Cel putin asa a inceput troll-ul in Romania. Imi aduc bine aminte.. eram unul din ei.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ce vremuri… Acum este vorba de mult mai mult decât atât!
   Acum sunt unii care s-au „profesionalizat”, care-și vând serviciile! Iar cumpărătorii nu lipsesc. În majoritate provenind din zona politică… urât mirositoare. Care și-au format propriile pepiniere de troli. Unii dintre ei sunt „proprietatea” unor făcături din mass-media, alimentate financiar (din taxe publice!) de către cei care-i mânăresc din spate. În marea lor majoritate, provenind din partea fetidă a fostei puteri politice. La Vâlcea, este vorba de PSD,asezonat cu nițel… PER (Partidul Ecologist Român, în care s-a înscris primarul actual).
   Oricum, cred că este o problemă de mare actualitate, la care cred că te pricepi mult mai bine. Pe care ai putea să o tratezi separat. Ce zici de o asemenea… sugestie!?

   Apreciat de 1 persoană

 2. Pingback: Partid SeRiOs – angajam trolli profesionisti | Extreme Gaming&Hardware

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.