CUCI* ZEVZECI – CĂUTĂTORI DE CUIB ÎNSUFLEŢIT – VIN ÎN STOL LA LICEU!

Motto: „Ca o potârnichie, care cloceşte nişte ouă pe care
nu le-a ouat ea
, aşa este cel ce agoniseşte
bogăţii  pe nedrept; trebuie să le părăsească în mijlocul
zilelor sale, şi la urmă nu este decât un nebun
!”

                                                                                                             Ieremia 17:11

 

    Nu vă luaţi după fotografia de copertă că – încă – nu-i nici Dracu’ atât de negru!

    După ce s-au opintit să pună la cale o întâlnire tripartită, în care să facă pe Dracu-n patru pentru a obţine acordul Consiliului profesoral si pe cel al Consiliului de administraţie ale L. T. OLTCHIM pentru a vota – fără prea multe crâcniri – solicitările formulate de Mircia GUTĂU prin adresa remisă şcolii pe 15 februarie a. c. (vezi AICI Adresa Primăriei către L. T. OLTCHIM), conducerea şcolii a trecut la fapte.

   A adresat conducerii UPIT (rectorului D-tru CHIRLEŞAN, personal) invitaţia de a participa la şedinţa Consiliului profesoral, care urma să se ţină joi, 22 februarie 2018, de la ora 13,00; pe 21 februarie a fost reconvocată şedinţa Consiliului de administraţie al şcolii tot pentru joi, 22.02.2018, la ora 14,00.

    Forfotă mare în şcoală, speranţe reanimate, pe măsura unor aşteptări fireşti!

    Totodată, era ultima carte pe care colectivul didactic o mai putea juca; ultimul atú pe care-l mai avea în mânecă! Pe care îl putea juca bine, sau pierde pe… nimic! Nici măcar pe doi bani speranţă! Cum s-a şi întâmplat! Dar să nu anticipăm!

  În scrâşnet de frâne, la ora fixată, au descins în liceu reprezentanţii conducerii UPIT: rectorul CHIRLEŞAN D-tru şi prorectorul SĂMĂRESCU Adrian. Participarea acestora la şedinţă, precum şi prezenţa lui EPURE I. Ionuţ Mădălin, (mai noul reprezentant al primarului Mircia GUTĂU în C.A.-ul unităţii), a marcat momentul de vârf, corolarul care a încununat eşafodajul minciunilor anterioare ale tuturor acestora, referitoare la reintroducerea L. T. OLTCHIM în reţeaua şcolară vâlceană.

Sursa: http://blog.libris.ro/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/Capture.jpg

     Despre cele întâmplate în acest conclav, să lăsăm să ne „povestească” limbajul sec de tot al procesului-verbal de şedinţă:

– «Invitaţi: dl Chirleşan D-tru, rector UPIT, dl conf. univ. dr. Sămărescu Adrian, dl Epure Ionuţ, jurist Primăria Rm Vl, reprezentant al primarului în CA al unităţii.

    Dl rector Chirleşan este invitat să prezinte poziţia Univ. din Piteşti. Dl rector susţine că este contra desfiinţării L.T. Oltchim şi susţine dezvoltarea unui pol universitar în Rm. Vâlcea

    Ca şi cum, în această speţă, ar conta poziţia furului/hoţului!

    Ca şi cum, nu tot el şi lotrii lui, n-ar fi cerut „la schimb” imobilul (terenul şi construcţiile) Liceului de Chimie!

  CHIRLEŞANE!? Tu, care te dai mare ardelean (având rădăcini înfipte în Bistriţa Năsăud), rătăcit prin căsătorie printre… olteni, care te pretinzi a fi om cu principii solide, cât tupeu să ai în guşă ca să vorbeşti de funie în casa celui pe care tocmai tu l-ai (con)dus la spânzurătoare!? Căruia tocmai te pregăteai să-i împingi scaunul de sub picioare!

   Câtă nesimţire să zacă într-o asemenea fiinţă, ca să se preteze la asemena jocuri murdare, pentru atingerea cu orice preţ a unui scop meschin!?

  N. B.: Să ne amintim că propunerea de a te invita/aduce la liceu, pentru a te adresa salariaţilor – în mod repetat – mi-ai făcut-o şi mie! Numai că, de fiecare dată, m-am făcut că… plouă! Deşi nu ploua! Şi s-a dovedit că am făcut bine!

  Pentru toate combinaţiile şi matrapazlâcurile voastre cu miros penal, pe care le-aţi orchestrat împreună, ca să desfiinţaţi liceul OLTCHIM, deocamdată, asta meritaţi: o palmă morală, administrată public, ca să vă piară cheful de asemenea măgării!

    Să citim cu interes în continuare din procesul-verbal:

   „Dl Epure afirmă că L.T. Oltchim nu se desfiinţează; se va reveni asupra hotărârii Consiliului local de organizare a reţelei şcolare 2018 – 2019

   Epuraş, măcar acum, după mai bine de două luni de la nefastul eveniment, tu eşti conştient de ce baliverne – fără niciun fel de acoperire – ai putut să-ndrugi atunci!?

    Cum rămâne cu aceste vorbe-angajament, rostite în numele celui care te-a mandatat ca să-l reprezinţi în CA-ul liceului!?

  Că tu, dacă ai ceva de spus cuiva în nume propriu, trebuie să vorbeşti în pungă!

   Doar TU, sau şi cel în numele caruia ai deschis gura şi ai emis aceste sunete articulate, eşti/ sunteţi nişte… mistificatori şi ipocriţi!?

   Scoate capul de pe unde te afli şi cereţi degrabă scuze tuturor oamenilor pe care – cu bună ştiinţă – i-ai dus atunci cu preşul!

 UPIŢI hulpavi, scoţând Liceul Oltchim din cuibul său

Sursa: https://urmedepasi.files.wordpress.com/2012/08/7271075-brown-cuckoo-with-quail-egg-near-nest-isolated-on-white-1.jpg

     Ca lucrurile să fie limpezi privind poziţia sa, CHIRLEŞAN a simţit nevoia să completeze cu emfază… maximă (să-i dăm repede cuvântul, ca să nu uite ceva din ce vrea să ne mai… mintă):

    „Univ din Piteşti se simte responsabilă faţă de LT Oltchim, fapt exprimat prin minuta încheiată cu conducerea liceului. … Dl rector susţine că nu are mandat din partea senatului să cedeze terenul pentru „nimic”, dar este garantul revenirii LT Oltchim în reţeaua şcolară.”

    CHIRLEŞANE, GUTĂU & CO, PE UNDE O SĂ SCOATEŢI CĂMAŞA, CĂ SE MOBILIZEAZĂ INSTITUŢIILE STATULUI CA SĂ VĂ CEARĂ SOCOTEALĂ DESPRE FELUL ÎN CARE, VOI TOŢI, V-AŢI JUCAT – CA LA RULETA RUSEASCĂ – CU SOARTA ATÂTOR OAMENI NEVINOVAŢI (copii, părinţi ai acestora, salariaţi)!?

    FĂRĂ SĂ AVEŢI NICIUN DREPT SĂ O FACEŢI!

   DOAR PENTRU CĂ V-AŢI LUAT DUPĂ NEMINTOŞENIA UNUI UNCHIAŞ UITAT DE TIMP PRIN ZONA VOASTRĂ CREPUSCULARĂ!? Poate fi asta o scuză suficientă ca ipochimenul să scape de pedeapsă!? Poate… cine ştie! Da’ de mânia divină tot nu scapă, indiferent de consistenţa materialului din care deja şi-a croit cavoul lui de veci… (vezi AICI  )


Sursa: http://www.crucisimeria.ro/cadre_morminte.html

     După ce urma să se instaleze bine-mersi în cuibul cald al L. T. OLTCHIM, CHIRLEŞAN a mai antamat una pe banii comunităţii locale, zicând aparent profetic:

   „Dl rector afirmă că primăria este dispusă să contribuie la  suportarea părţii de cheltuieli ale liceului, acest lucru fiind discutat cu juristul -şef şi dl primar!

   Deci aşa, d-le rector! V-aţi fi înţeles şi cu GUTĂU, care s-a dovedit disponibil să facă orice, numai să vă vadă urniţi din imobilul de vreo… 28 de ha (teren şi construcţii) al fostei unităţi militare de lângă Vlădeşti!

   Manoperă girată de legalitate – după debitările neprovocate ale rectorului UPIT – şi de „juristul-şef” al primăriei (să fie Cazan sau Didoiu!? Că la câte ştiu ăştia cu cine şi despre ce se conversează, te poţi aştepta la orice declaraţie)!

Trădare să fie, da’ să ştim şi noi!

    Si mai zice HUpiteşteanu’ nostru de ocazie, după ce a mai luat o gură mare de aer:   „Scopul UPIT este dezvoltarea unei filiale tip facultate care să fie legată de acest loc. Nu am intenţia de a distruge

   Aşa deci! Nu distrugeţi, dar dacă nu obţineţi mult râvnitul „schimb de imobile (doar în mintea voastră străvezie, ar fi vorba de un schimb de… proprietăţi! n. n.)”, îi lăsaţi pe toţi de izbelişte! Să facă GUTĂU ce vrea el cu voi! Ce-am avut şi ce-am pierdut! Azi aci, mâine-n… PITEŞTI!

   Sunt curios pe unde şi cât o să reuşiţi să vă mai… pitiţi, până o să vă bată portăreii la uşă!

   Bravo, rectore! Esţi tare ca fularu’, ce să zic!

   Hai, puneţi-vă-n mişcare şi mai trageţi repede un drum până la L. T. OLTCHIM. De data asta îmi calc eu pe inimă şi vă invit, asigurându-vă că nu o să luaţi în freză decât… vorbe! Muulteee, multe vorbe de ocară! De-abia aşteaptă salariaţii să vă revadă şi să vă mulţumească – în felul lor – pentru modul în care aţi înţeles să vă respectaţi angajamentele ferme pe care vi le-aţi luat pe 22 februarie a. c..

   Din toată sporovăiala fără noimă pe care aţi împroşcat-o atunci pe pereţii sălii de consiliu a liceului, nu aţi scos o vorbuliţă despre condiţionalităţile pe care voi şi GUTĂU le aveaţi permanent în minte: dacă ministrul educaţiei nu-şi dă avizul conform pentru perfectarea schimbului, iar Guvernul nu emite hotărârea pentru efectuarea acestuia… adio  ş-un praz (oltenesc) verde! Vă lăsăm cu ochii-n soare, Nici în bască nu ne doare!

    Cum s-a şi întâmplat, de altfel.

    Ia săriţi voi acuma, vitejilor, şi cereţi-i public lui GUTĂU să lase Liceul  OLTCHIM în pace, dacă tot nu i-a ieşit pasenţa cu voi! Că numai voi aţi produs tot tămbălăul ăsta, soldat cu desfiinţarea noastră!

    Dar nu aveţi atâta sânge-n instalaţiile voastre mecanice pentru a o face! Ălea depăşite şi uzate moral, pe care vreaţi să le… implementaţi la Vâlcea pentru fraiereştenii autohtoni!

(Încă)… Nu s-a stabilit nici cine
şi nici pentru cine…

    După care, directorul SMEUREANU Dorian Florin le-a mulţumit distinşilor (şi inutililor!) săi invitaţi pentru participarea la… pălăvrăgeală, solicitând consiliului să acorde – prin vot deschis – un mandat pentru cei 3 reprezentanţi ai săi în C.A.-ul şcolii. Rezultatul, previzibil de altfel, după „angajamentele” sforăitoare asumate de către reprezentanţii UPIT şi de cel al primarului, a fost următorul: «29 de voturi „pentru” acord, 5 abţineri, 0 voturi „împotrivă”» (vezi AICI procesul-verbal de la şedinţa Consiliului  profesoral din 22.02.2018: declaraţiile făcute şi angajamentele asumate public de (H)UPIŢI şi de EPURE).

   Deşi nu-l obliga nimeni, directorul liceului a mai făcut o afirmaţie de final, spunând că „ambele părţi vor avea de câştigat”!

   Ce şi cât a… câştigat fiecare dintre părţi (L. T. Oltchim şi (H)UPIT), se vede acum cu ochiul liber şi de la mare distanţă!

   Pentru că s-a ales praful de tot!

   După care au semnat bucuroşi şi fiecare a plecat în treaba lui. Unii, fugind de orice răspundere, pentru a se pití definitiv la.. Piteşti; alţii, plini de speranţă precum spânul de barbă au plecat acasă, numai câţiva, mai… reprezentativi, au participat la şedinţa consiliului de administraţie!

  Dar despre acea şedinţă a C.A. al şcolii, în următoarea rundă.

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Va urma

TIBERIU M. PANĂ

          __________________

   * Cucul este o pasăre migratoare, are mărimea unui porumbel și  „nu cloceşte, ci femela depune ouăle în cuiburi străine care sunt de regulă ale unor păsări cântătoare mai mici.”

Înainte de a depune ouăle, cucul este capabil de a imita culoarea ouălor păsărilor pe care le păcălește.

 Vizionaţi şi… minunaţi-vă!

    Aşa s-au zbătut şi (H)UPIŢII să ne scoată din… cuib!

 

Parasite Cuckoo bird throws the Reed Warbler eggs out of the Warbler nest, la link-ul:

The Evil [Zionist Resembling] Parasitic Cuckoo Bird, la link-ul:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.