UPIT și (ne)bănuitele cărări pentru împlinirea… pohtei sale imobiliare! (I)

Scurt pe 2 și 1/4: „Povestea” de astăzi este despre câțiva dintre suporterii importanți, politicieni din tabăra actualei puteri PSD-iste (!?), adepți ai acțiunii UPIT de realizare a cunoscutului schimbului de imobile: dăm (ce nu-i al nostru!) imobilul filialei noastre de la Râmnicu Vâlcea (de care ne-am bătut joc cât am putut…, fără să ne tragă cineva la răspundere!), și ni se dă pe o tavă de argint imobilul din care primarul Mircia GUTĂU și Consiliul local din Râmnic i-au alungat pe deținătorii lui de drept! Ca să putem pătrunde pe ușa educațională din față într-un oraș de vreo… 90.000 de locuitori, în vecinătatea altei sucursale a unei universități private piteștene, care trage și ea să moară! Noroc că de la un moment dat încolo vom fi vecine, de o parte și de cealaltă a b-dului Nicolae Bălcescu! Cât despre acuzele nefondate care ni se aduc, cum că noi am fi contribuit la suprimarea prin violență a unui liceu vâlcean – Liceul OLTCHIM – ce să zicem: morții cu morții și vii cu vii! Cât despre morți, numai de bine! Să vedem pe unde o să scoatem noi cămașa, dacă i-o veni cuiva ideea să ne întrebe ce și cum, în această afacere imobiliară, cu un iz exclusiv penal! Cei aflați în colimatorul nostru astăzi, pe lângă calitatea de marcanți lideri politici PSD, sunt / au fost și cadre didactice ale Universității din Pitești. Calități care, cel puțin până acum, nu i-a ajutat prea mult pe hrăpăreții UPIȚI să-și împlinească pohta!

De ce toate acestea!? Poate doar ca să înțelegem că o asemenea „bătălie” – cum este cea pentru imobilul Liceului OLTCHIM – nu a fost și nu este ușoară. Și că nu s-a purtat în niciun moment cu „armele” legii și cu acelea ale bunului simț. Iar toți „nesimțiții” s-au aflat – în toate situațiile – de o singură parte. Cea a răului, devenit endemic!

Să sperăm că pe plaiurile mioritice există leac pentru asemenea „maladii”, doar aparent incurabile. Cum ar fi aplicarea pedepsei prevăzute de lege pentru… traficul de influență!

Când în locul lui Dăncilă / Trimiți alta mai servilă

Prin art. 5 al Hotărârii Consiliului de Administrație al Universității din Pitești – HCA 21.02.2018 – a fost aprobată „cererea doamnei lect. univ. dr. Zoană Maria Gabriela privind suspendarea din funcție cu rezervarea postului didactic pe perioada exercitării mandatului de europarlamentar, începând cu 01.02.2018. Respectiva doamnă, deși ocupase locul 20 pe lista PSD-UNPR-PC pentru alegeri, i-a luat locul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European. Cea care a fost însărcinată de Nicolae-Liviu Dragnea cu funcția de prim-minstru al Guvernului României. Zoană a exercitat această calitate între 30-01-2018 și 01-07-2019.

Interesante sunt și unele vorbe ale ei despre ea, rostite în ianuarie 2018, după numirea ca prim-ministru a d-nei V. V. Dăncilă.

Imagini pentru zoana maria gabriela cu dancila și cu dragneaSursa Foto copertă

Greu de spus care au fost „talentele” – în afară de vocea și de… nurii săi – care au recomandat-o pe tânăra speranță a politichiei PSD-iste, pentru a fi promovată într-o asemenea funcție! Dar ce mai contează acum, după scurta experiență bruxeleză a acesteia. Fiindcă la alegerile pentru Parlamentul european din 26 mai 2019, deși s-a aflat bine plasată pe lista PSD pentru acest scrutin electoral, Zoană a rămas fără coledzi! Iar de atunci prestează pe la diferite cumetrii, tot de pe postul de rezervă de cadre și tânără speranță a mărețului partid!

Imagini pentru zoana maria gabriela cu dancila și cu dragneaSursa foto

Liviu Dragnea te iubim / Că ca tine nu găsim!

Despărțirea patetică și lacrimogenă a unora dintre candidatele PSD-iste  de Nicolae-Liviu Dragnea, petrecută pe 24 mai 2019, într-o pauză a unei emisiuni a postului TV România TV, a implicat-o emoțional și pe Zoană (vezi AICI, de la min. 29 la min 33). Era, de fapt, ultima întâlnire a unora dintre candidații PSD cu liderul lor de partid, (înainte de a fi condamnat penal definitiv și înhățat de poteră pe 27 mai a. c.), prilej cu care și-au făcut numeroase jurăminte de iubire și de credință! 

Cam ce vorbe poți să scoți / Când îi reprezinți pe… hoți!

Prin Areopagul european, Măria noastră, aflată (ca și cealaltă) sub o pălărie mai mare decât conținutul capului personal, a jucat un rol pe care înainte îl interpretase (la fel de prost) madam Dăncilă, dovedindu-se a fi la fel de nepricepută ca și predecesoarea sa. Să enumerăm doar câteva asemenea gherle, cu urmări nefaste ale zadarnicei sale treceri prin Parlament. Trebuie spus că această înaltă calitate, îi conferă deținătorului o serie de drepturi. Nu puține și nici… ieftine!

Hai să vedem ce a spus Maria Gabriela Zoană, în calitate de vehementă apărătoare pe plan european a politicii interne pesedisto-drăgniste, ca să știm cu cine avem de-a face. 

Luni, 29 aprilie 2019, la Strasbourg, în cadrul unei dezbateri despre Statul de drept în România:

„Doamnă președintă, doamnă comisar, dragi colegi, România este țara mea și, atât timp cât și eu voi fi aici și o voi reprezenta în Parlamentul European, nu voi permite nimănui să spună minciuni despre ea. România este stat de drept. O spun încă o dată – România este stat de drept.

Cu toate acestea, imaginea pe care anumite partide românești încearcă să o proiecteze în spațiul public este total diferită. Interesele electorale ale opoziției și interesele politice ale unor partide europene fac ca imaginea justiției din România să fie prezentată în mod eronat. Cei care reclamă în Europa nerespectarea de către România a statului de drept sunt aceiași care acasă în țară fac presiuni asupra justiției, încercând să influențeze sistemul juridic pentru condamnarea, chiar fără probe, a unor politicieni sau, dimpotrivă, fac presiuni asupra justiției de clemență față de anumite persoane aflate în cercul lor de influență. Atunci când membrii opoziției din România sesizează anumite aspecte care li se par neconforme cu legea, ar trebui ca, în primul rând, ei să se oprească din a o mai încălca prin presiunile pe care le fac asupra justiției. (Președinta a retras cuvântul vorbitoarei)”.

Pe 12 martie 2019, s-a opus adoptării unei rezoluții în care se afirmă că UE trebuie să rămână deschisă impunerii de sancțiuni suplimentare în cazul în care Rusia continuă să încalce dreptul internațional, iar acest stat nu mai poate fi considerat un „partener strategic.” În rezoluție se mai afirmă că „proiectul Nord Stream 2 întărește dependența UE față de aprovizionarea cu gaze rusești, amenință piața internă a UE și nu este în concordanță cu politica energetică a UE sau cu interesele sale strategice și, prin urmare, trebuie oprit”. În acest document PE a solicitat Rusiei să „restabilească integritatea teritorială a Ucrainei”. Rezoluția a fost votată cu 402 voturi pentru, 163 împotrivă și 89 de abțineri.

Joi, 31 ianuarie 2019la Bruxelles, în cadrul unei dezbateri privind viitorul Europei, cu prim-ministrul Finlandei, dl Juha Sipilä:

„Domnule prim-ministru, mă bucur că ne aflăm astăzi aici în această postură, dumneavoastră în calitate de premier al Finlandei, eu în calitate de europarlamentar al țării care deține președinția Consiliului Uniunii Europene. Vă spun acest lucru întrucât a provocat un mare scandal politic, dar mai ales mediatic, declarația dumneavoastră potrivit căreia sunteți gata să preluați președinția Consiliului Uniunii Europene direct de la Bulgaria. Sunt convinsă că ați fost indus în eroare de declarațiile Președintelui Johannis, dar, domnule prim-ministru, la nivelul dumneavoastră ar fi trebui să știți că guvernul are atribuții în exercitarea președinției Consiliului Uniunii Europene în România. Deci singurul actor politic de ale cărui declarații ar trebui să țineți seamă este prim-ministrul României. Sunt convinsă ca acum, la câteva luni de la acea declarație nepotrivită, dumneavoastră v-ați schimbat opinia, mai ales că în doar o lună de la preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, România a închis deja câteva dosare importante. Mesajul meu către dumneavoastră este de continuitate. Sper că veți continua și îmi exprim astfel convingerea că veți continua proiectele începute de România la președinția Consiliului Uniunii Europene”.

Și tot așa. D-na o ținea langa, fidelă misiunii sale de a-și reprezenta cu fidelitate interesele aparținătorilor săi politici. Cum s-a întâmplat și pe 16 ianuarie 2019, la Strasbourg (cu ocazia unei dezbateri despre Protecția bugetului Uniunii în cazul unor deficiențe generalizate în ceea ce privește statul de drept în statele membre), sau Marţi, 15 ianuarie 2019, când tot la Strasbourg, cu ocazia prezentării Programului de activități al Președinției române a Consiliului, a zis, printre altele:

Pentru noi, românii, ceea ce se întâmplă astăzi, aici, acum, în Parlamentul European, când România, prin vocea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, își prezintă viziunea sa asupra mandatului Președinției Uniunii Europene, reprezintă un al treilea moment de sărbătoare, o sărbătoare care ne face să ne simțim cu adevărat fii și fiice ale acestei mari familii europene a popoarelor Uniunii Europene.

Profit de acest prilej pentru a ura mult succes doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și membrilor Guvernului României și pentru a vă ruga, dragi colegi, să aveți încredere în capacitatea și viziunea României în decursul acestui mandat. Este o onoare pentru mine, ca și europarlamentar, să lucrez la dosarele care vor fi conduse de Președinția țării mele”.

Luni, 10 decembrie 2018, la Strasbourg, în cadrul unei dezbateri privind Aplicarea integrală a dispozițiilor acquis-ului Schengen în Bulgaria și România, ca și cum nouă nu ni se putea imputa nimic, iar vinovăția era în exclusivitate a altora, a spus:

„… România și Bulgaria au îndeplinit condițiile tehnice de foarte mulți ani, ba, mai mult, aplică regulile de acces în spațiul Schengen și cooperează excelent cu statele membre în privința respectării acestora și în privința depistării situațiilor care contravin legislației specifice. Solicit imperativ acceptarea celor două țări în spațiul Schengen și propun să stabilim un termen specific.

Haideți să vorbim cu cărțile pe față. România nu a fost acceptată în spațiul Schengen până acum din cauza interesului economic al unor țări. Însă Uniunea Europeană aparține tuturor statelor membre, nu numai unora dintre acestea”.

Scoate invective stivă / Pânʼ rămâi fără salivă!

Ce le-a spus d-na ZOANĂ deputaților din Parlamentul european pe 12 noiembrie 2018, la Strasbourg, într-o Dezbatere cu Președintele României, Klaus Iohannis, despre viitorul Europei: „Domnule președinte, eu sunt hotărâtă să îmi apăr țara, sunt o mare susținătoare a proiectului european. Ați vorbit despre unitate și coeziune, v-ați inspirat din discursul Președintelui Juncker – Europa cu doi plămâni, estul și vestul Europei, o singură inimă – ați vorbit despre onoare. Onoare este că reprezentați o țară minunată ca România, domnule Președinte Iohannis, dar dumneavoastră aveți în țară un limbaj cu totul diferit, dumneavoastră instigați la dezbinare, limbajul dumneavoastră duplicitar a împărțit țara în două, instigă la ură între liberali și social-democrați, a creat o ruptură între generații, între românii cu opțiuni politice diferite. Aici, în plenul Parlamentului European, și acum câteva zile în Italia ați lăudat realizările guvernului României. De ce nu faceți același lucru și în România, atunci când ajungeți acasă? Unde este unitatea pentru România, domnule Președinte Iohannis, în contextul în care dumneavoastră dezbinați, destabilizați România?”

Ce spunea vehementa apărătoare a drepturilor omului Dragnea, pe 1 octombrie 2018, la Strasbourg, în cadrul unei Intervenţii de un minut privind chestiuni politice importante, ca să nu uităm cu cine avem de-a face: „

„– Doamnă președintă, s-a cerut audierea premierului României în Parlamentul European, considerându-se că în România s-a încălcat statul de drept ca urmare a intervenției jandarmeriei la ultimul protest de la București, (era vorba de mitingul din 10 august 2018, de la București, n. n.), care, atenție, era neautorizat și unde o parte din protestatari au forțat intrarea în clădirea Guvernului.

Prin ce zice, noua muză / Pe toți ceilalți îi amuză!

Două evenimente similare au avut loc în acest week-end: vineri, 28 septembrie 2018, în Bruxelles, Belgia, protestatarii au forțat intrarea în Parlament și au atacat forțele de ordine, acestea ripostând cu gaze lacrimogene, bastoane și tunuri de apă, iar al doilea, sâmbătă, 29 septembrie, în Barcelona, Spania, forțele de ordine folosind bastoanele pentru a liniști protestatarii care perturbau o manifestație autorizată. Nimeni nu va cere însă audierea premierilor celor două țări în Parlamentul European pe simplul motiv că astfel de acțiuni de restabilire a ordinii publice folosind bastoanele, gazele lacrimogene și tunurile de apă sunt legale, conform legislației europene și a celei naționale.

Opriți, doamnă președintă și stimați colegi, aplicarea dublului standard în Uniunea Europeană: ce este legal în Belgia și Spania este legal și în România. Nu mai vreau dublu limbaj în funcție doar de numele statului aflat în discuție”. Reacția internă a fost pe măsura acestor elucubrații!

Nici nu ajunsese bine la Strasbourg și și-a luat în serios rolul de trompetă a realizărilor fără egal ale regimului PSD-ist din România! Că doar de asta o trimiseseră acolo, ca să îi cânte! Pe 7 februarie 2018, referitor la Amenințări la adresa statului de drept provocate de reforma sistemului judiciar din România, zice: „… nu este cazul să vorbim despre nerespectarea statului de drept în România. Pachetul legilor justiției vine ca o necesitate a corelării legislației interne cu deciziile Curții Constituționale, jurisprudenței CEDO, recomandărilor Comisiei Europene, dar și a propunerilor corpurilor profesionale și a instituțiilor ce deservesc justiția în România. Niciodată nu s-a pus problema ca Parlamentul României să nu ia în considerare deciziile Curții Constituționale, iar, în ceea ce privește procesul de legiferare, potrivit Constituției, există dublu control: pe de o parte, controlul exercitat de Curtea Constituțională, iar, pe de altă parte, controlul exercitat de președinte. Ceea ce se întâmplă astăzi în România este dovada perfectă a exercițiului democrației, implicându-se deopotrivă atât societatea civilă, cât și reprezentanții poporului în forul legislativ al țării.”

Alte declarații politice de-ale lui ZOANĂ în Parlamentul european, calate pe același calapod… anti.

Au fost doar câteva exemple de… patriotism sadea, dintr-un repertoriu mult mai bogat! Deocamdată, atât.

Cu atâția laolaltă / Dai ușor cu bățu-n baltă!

În toamna anului trecut, din dorința de a se da… cultă, ZOANĂ  a comis la BRUXELLES o GAFĂ pe măsura celor ale idolului său feminin!

Zice Maria Gabriela Zoană, așa cum se vede / aude în videoclipul de mai jos: Moldova, și nu trebuie să uităm acest lucru, Moldova este graniță cu Rusia. Uniunea Europeană trebuie să dea atenție acestui lucru. Europa trebuie să ajute Moldova să scape de influențele altor țări. Adevărul care-i scapă doamnei este că Republica Moldova se învecinează la vest cu România, iar în celelalte zone ale frontierei sale, cu Ucraina. Că statul românesc cu care ne învecinăm la răsărit nu are graniță cu Rusia!

Un postac prezent, cu vorbe pline de miez (referitoare la susținerile d-nei ZOANĂ din acest videoclip), este de altă părere decât cea a d-nei Zoană: „… O țărancă din Argeș, cu tata securist și „om de afaceri respectabil” după ’90. N-a fost în viața ei în RM, dar ea știe că partenerul economic cel mai important al RM ar fi UE, când de fapt este Rusia (sau cel puțin a fost până când Moscova a redus drastic din exporturile de vin din RM). Dacă socotim banii trimiși acasă (remittances sent back home) de către muncitorii moldoveni trăind în UE, atunci da, UE ar fi cel mai mare partner comercial al RM. Și de ce UE „trebuie” să scoată RM de sub influența rusă? Scoaterea unor țări de sub influența altora nu figurează în atribuțiile UE.”

Dintr-un CV al acesteia, aflăm că – între 1997-2001 – a urmat cursurile Facultății de Drept, de la Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti. Între 2004 și 2010, în cadrul Facultății de Drept de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti,  a urmat studii doctorale, luând Doctoratul în drept. Ulterior a urmat și o carieră didactică la Universitatea din Pitești, între 2001 și 2008 fiind Preparator/ Asistent Universitar. Între 2009 – 2012, a fost lector universitar la Facultatea de Drept, Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti, pentru ca din anul 2012 să revină la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Universitatea din Piteşti. Nivelul științific al învățământului universitar privat din România, precum și fraudele ai căror beneficiari au fost diferiți impostori, posesori de doctorate nemeritate făcute la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, sunt bine documentate și cunoscute, încât nu are rost să mai insistăm aici. Printre „blocații” cu teza de doctorat pregătită la această Academie de poliție (!), aflându-se și controversatul Liviu Marian POP (fost – în două rânduri – ministru PSD-ist al educației etc.)!

Când nu e ca să mai fie / Rămâi legată de glie!

Ca urmare a unor prestații jenante pe la televiziunile centrale, după pătrunderea în lumea mare a politicii, s-a ales cu portrete nu dintre cele mai măgulitoare, precum: „Nu mă îndoiesc că este stimată de toţi studenţii domniei-sale care trebuie să fie încântaţi din cale afară că le ţine cursuri cineva care pronunţă cu atâta graţie şi atâta încăpăţânare stâlcit cuvintele limbii române. Şi, în plus, seamănă teribil cu personajele feminine din O noapte furtunoasă. Veta, Ziţa. Cum doriţi şi cum vă place. Deşi în cazul doamnei Zoană nu prea este nimic de plăcut”. Despre alte… zburdălnicii ale acesteia, mai ia o porție de AICI. Și poate dai o fugă cu privirea și ochii minții până în… Maldive. Prietenii știu de ce! Iar postacii știu și ei de ce au unele comentarii acide.

Imagini pentru zoana maria gabriela cu dancila și cu dragneaAdio, dar rămân cu tine!

Sursa foto

Manechin(uit)a s-a afirmat – vorba vine – și prin modul în care a înțeles să se „bată” cu preopinenții cu care se confrunta prin studiourile TV din țară, (vezi materialul VIDEO din acest recent articol), după ce a fost admisă în politica mare de partid. Producându-se nu cu argumente de bun simț, ci cu forța glasului răstit și a atacării cu lovituri sub centură, aplicate acestora atunci când aveau dreptul la cuvânt! Asta da politică, pe măsura mult trâmbițatului program de guvernare al partidului său de suflețel!

Șatena din stânga, fostă avocat, fost director general adjunct la Registrul Comerțului…Sursa foto                                Cine se aseamănă, se adună!

Iar campania electorală din primăvara anului 2019 a trecut cu multe ghiolgâțuri pentru PSD-ei. Iar Gabriela Zoană n-a mai fost să fie… avocatul nostru la Bruxelles!content-imageÎn urma votului din 26 mai a. c., Zoană – locul 12 pe lista PSD – nu a mai pupat loc! Și-a rămas pe loc.

content-imageNu văd eu bine!? Ăsta cu bască (sau ce-o fi având pe cap, că nu-mi este prea clar…), nu-i argeșeanul, fost primar PSD-ist al Piteștiului… Tudor PENDIUC!? Devenit consilier de tain(iț)ă al primarului vâlcean Mircia GUTĂU!?

DUMNEZEU SĂ NE ŢIE,
CĂ CUVÂNTUL DIN POVESTE,
ÎNAINTE MULT MAI ESTE!

Iar până atunci, vorba lui Caragiale…

Să fiţi sănătoşi şi veseli!

ŢINEŢI APROAPE!

Va urma

TIBERIU M. PANĂ


 Referitor la „stilul” unor PSD-iști de a tăia elanul preopinenților alături de care se află în emisiuni TV – înșirând (tot timpul) cuvinte goale ce din coadă au să sune – să lăsăm la cuvânt pe unul dintre postacii care par să fie mai bine informați și pregătiți. Cu atât mai mult cu cât este vorba chiar de prestația televizionistă a „invitatei” noastre de astăzi, d-na Maria Gabriela ZOANĂ:

NiC spunea pe data de  24/02/2019 

„Este regretabil faptul că asemenea dezbateri „în direct” devin adesea, datorită atmosferei de Caragielească mahala imprimată de specimene gen ZG care ZGârie continuu din spatele unei măşti fals zâmbitoare, quasiimposibil de urmărit. Oare nu e suficient de corect politic ca tehnologia să fie utilizată pentru a atenua zgomotul produs „peste rând” de unul sau altul? La emisiunea în discuţie, ZG a intrat de vreo sută de ori peste expunerile celor ce erau invitaţi, întrerupându-i cu vocea specifică subspeciei de troli din care face parte şi făcând de multe ori imposibil de urmărit expunerile acestora.

ZG a inventat astfel instrumentul de „cenzură prin zoană”, instrument ce se dovedeşte superior (ca intensitate audio a zgomotului) celor încercate de un, să zicem, Codrin Ş – ca să rămânem în aceiaşi haită de troli. Toate apariţiile pe posturi a mârlanei ZG au acelaşi trend: un perpetuu zâmbet tâmp şi o cleampă care nu tace.

Probabil că amfitrionii (în cazul ăsta domnişorul Prelipceanu) ar trebui să fie pregătiţi specific pentru a face faţă unor mahalagii de o astfel de joasă speţă, iar ceva ajutor tehnologic (câte un potenţiometru asociat cu fiecare microfon dedicat invitaţilor) ar trebui să fie perfect acceptabil. Eu nu zic să-i amuţească, ci doar să-i dea mai încet, cât să se poată înţelege ce grăieşte cel ce şi-a aşteptat şi a primit rândul să combată.”


Asu, Ticy și Bobby – Amintiri din copilărie

Melodia care îi place d-nei Zoană…  Gabriela Zoană a distribuit pe contul său de Facebook un videoclip cu imagini din România comunistă, imaginile fiind acompaniate de această melodie a celor trei cântăreţi de manele.

Imagini pentru tudor pendiucTudor Pendiuc, fost primar PSD-ist al Piteștiului, mare amorez – condamnat la/din… iubire – și noua eminență cenuș(t)ie a lui Mircia Gutău. Având și el un oarecare rol în acest… business necurat!

 

 

7 gânduri despre “UPIT și (ne)bănuitele cărări pentru împlinirea… pohtei sale imobiliare! (I)

  1. Se pare că suntem pe drumul cel bun! Care toot aștept să ne scoată la un liman mai civilizat, mai populat cu rațiune și mai deschis spre lume.
    Sunt doar… speranțe, pentru că expertiză în ratat ocazii au dovedit ai noștri că au mai multă decât ar fi necesară!
    Hai să mai sperăm o dată! Cine știe, de data asta, poate poate….

    Apreciază

    1. Mulțumesc pentru vizită și pentru apreciere.
      Cam ăsta-i stilul meu de lucru. Fiind un adept convins al… lucrului bine făcut (nu este nicio aluzie, deși aș putea să fiu bănuit…)!
      Adevărul este că fiecare „personaj” de operetă, de pe scena politică românească, merită un asemenea tratament… (auto) biografic. Ca să știm din timp pe mâinile cui dăm soarta țării. Eu i-am încondeiat pe vreo câțiva asemenea meseriași.
      Lucru pe care ar fi trebuit să-l învățăm mai demult. Dar n-am făcut-o. Și acum ne costă.

      Apreciat de 1 persoană

    1. Oricum, sună bine pentru unii acel adagio conform căruia… speranța moare ultima!
      Cei care au stat în timp cu urechea aproape de sunetul ademenitor al politicii, sunt mai greu de dus.
      Așteptări prea mari nu am, pentru a nu-mi multiplica ulterior dimensiunea deziluziilor.
      Lucrul cel mai bun al momentului istoric pe care îl trăim, este atât de necesara dispariție de pe scena politică a incapabilei și incultei de serviciu a lui Liviu Dragnea, Viorica Vasilica Dăncilă. 🤗
      CE și CUM O SĂ FIE, RĂMÂNE DE VĂZUT! 🤔

      Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: UPIT și (ne)bănuitele cărări pentru împlinirea… pohtei sale imobiliare! (II) – Periegheze

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.